AGÈNCIA DE TRADUCCIÓ ALACANT

Agència de traduccions Alacant

Traduccions a Alacant

La nostra empresa de traduccions professionals porta treballant a Alacant més de 19 anys, comptant amb un ampli i qualificat equip de traductors i intèrprets nadius especialitzats.

El que més valoren de 1Global Translators els nostres clients d’Alacant són la qualitat, el preu, la rapidesa, l’atenció i adaptació al client i la puntualitat en les nostres traduccions i interpretacions.

ENVIE UN EMAIL! a clients@1globaltranslators.com si desitja un pressupost de traducció a Alacant, preus o vol realitzar qualsevol consulta.

Clients de la nostra empresa de traduccions a Alacant ciutat i província

Alguns dels clients de la nostra agència de traduccions Alacant són els següents:

 • AGRUMPENSE, S.L., companyia dedicada a la prestació de serveis d’administració de finques, serveis de rent a car, i de serveis jurídics a empreses i particulars, i la promoció, construcció, rehabilitació, reparació, conservació, administració, compra, venda, arrendament i tinença, situada en C/ Santa Lucia, 3 Of.B ; 03801 – Alcoi (Alacant). Per a aquesta empresa hem realitzat traduccions, entre altres tipus de textos, de documents jurats.
 • AIRE NETWORKS del Mediterrani SLU, empresa de telecomunicacions que proporciona solucions per a operadors, entitats de l’administració pública i empreses en general, situada en C/Santiago Ramón y Cajal 11 Elx Parc Empresarial, 03203 Elx Alacant. Per a aquesta empresa hem realitzats traduccions especialitzades des de l’espanyol a l’anglés i des de l’espanyol al català.
 • ANASTORE BIO, S.L., companyia dedicada a la venda de complements alimentosos antienvejecimiento, melatonina, vitamines, situada en C/ Ramón y Cajal 31 1r esquerra, 03203 – Parc industrial d’Elx, Alacant. Per a aquesta empresa hem realitzat traduccions, entre altres tipus de textos, de de fullets, de catàlegs, de textos per a mailings, de cartes publicitàries, de campanyes publicitàries, des del francés a l’espanyol, des de l’espanyol al francés, des del francés al portugués, des de l’espanyol a l’anglés, i des de l’espanyol al neerlandés.
 • GRÀFIQUES AZORÍN, S.L., empresa de serveis gràfics integrals situada en Carrer Andrés Amado, 5 – 03600 Elda (Alacant). Per a aquesta empresa hem realitzat traduccions gràfiques, de textos per a cartes publicitàries, campanyes publicitàries, des de l’anglés a l’espanyol.
 • BALAGUER ROLLS, empresa que disposa d’un ampli catàleg de serveis d’alta qualitat per a la indústria molinera situada en Polígon Industrial Els Vasalos, 104 Nau – 03430 Onil (Alacant). Per a aquesta empresa hem realitzat traduccions per a maquinària industrial.
 • GAIA PROGRAMARI, S.L.,  empresa de serveis informàtics situada en c/ Alacant, 82 local 3 – 03690 Sant Vicent (Alacant). Per a aquesta empresa hem realitzat traduccions informàtiques i de programari.
 • HOTELS POSIDÓ, cadena d’hotels situada en carrer Esperanto, 9 – 03503 Benidorm (Alacant). Per a aquesta empresa hem realitzat traduccions publicitàries.
 • INTERNATIONAL DERMATOLOGIC PRODUCT, S.L., empresa que realitza productes per a la cura de la pell, el cabell i complements alimentosos, situada en Av. Dr. Ramón y Cajal, Núm. 8, Escala 1, Pis 8é – 03003 (Alacant). Per a aquesta societat hem realitzat traduccions mèdiques.
 • ESTUDIE PÍXEL | IMATGE I COMUNICACION, negoci de serveis d’adreça, estratègia, contingut i disseny que permeten a les marques teixir la seua història, tot amb un munt de dedicació i personalitat, situada en carrer Juan de Juanes, 2 – 03720 Benissa (Alacant). Per a aquesta societat hem realitzat traduccions publicitàries.
 • MULTISCAN TECHNOLOGIES, S.L., empresa que s’ocupa de la selecció i el classificació en la indústria de l’oliva de taula situada en carrer La Safor, 2 – 03820 Cocentaina (Alacant). Per a aquesta empresa hem realitzat traucciones per al sector de l’alimentació.

Si necessita interpretacions o traduccions a Alacant:

El nostre horari és de dilluns a divendres de 9.00 a 19.00.

Opinions d’alguns clients de l’agència de traducció a Alacant província i ciutat

 • “Bon servei: ràpids, bona qualitat de les traduccions, bona atenció.”
 • “Necessitava una interpretació per a una conferència a Alacant i tot va anar molt bé. Recomane a 1Global Translators.”
 • “Cada vegada que contracte amb 1Global Translators, isc satisfet del servei proporcionat.”
 • “He treballat bastants vegades amb aquesta empresa de traduccions i només puc dir coses bones.”

Pot emplenar aquest formulari i nosaltres li contactarem com més prompte millor per a interpretacions o traduccions Alacant:

  CONSULTA O SOL·LICITUD DE PRESSUPOST GRATIS:

  8 avantatges de la nostra agència de traduccions de qualitat a Alacant

  QUALITAT

  1Global està orientada cap a la qualitat i per a això comptem amb un rigorós Sistema de Qualitat que té una forma triangular. El vèrtex és la nostra orientació cap a les necessitats del client, ja que el nostre objectiu és excedir les seues expectatives. Els dos punts de suport en els quals confiem per a aconseguir l’anterior són: en primer lloc, excel·lents professionals i, en segon lloc, rigorosos procediments i controls de qualitat conforme a les normes de qualitat ISO-9001 i EN-15038. Gràcies a això, hem aconseguit un ràtio de traduccions conformes superior al 99%. Veure el nostre Sistema de Gestió de la Qualitat.

  Els preus de les nostres traduccions són molt competitius i sobre els mateixos practiquem importants descomptes per repetició i per volum. Si necessita traductors barats a Alacant, demane’ns informació sobre la nostra modalitat de traducció low cost.

  PREUS COMPETITIUS​

  RAPIDESA

  Moltes vegades els nostres clients necessiten traduccions ràpides a Alacant i per a satisfer aquesta necessitat oferim una modalitat de traducció urgent en què ens adaptem al termini que el client necessite, sempre que siga viable. Això ho aconseguim gràcies a comptar més de 1.500 traductors natius, i al nostre Sistema de Gestió de Projectes. Si necessita traducció urgent a Alacant, indique’ns el termini màxim en la qual la necessita.

  En la nostra empresa de traducció Alacant som conscients de la importància de la puntualitat i per això apliquem un gran rigor en el compliment dels terminis, sent el nostre índex de traduccions puntuals superior al 99%. Ho aconseguim treballant amb professionals seriosos i amb uns procediments rigorosos.

  PUNTUALITAT

  GRANS PROJECTES DE TRADUCCIONS​

  Gràcies a comptar amb un gran nombre de professionals i al nostre Sistema de Gestió de Projectes podem abordar grans projectes formant equips de traducció ben coordinats i unificant la terminologia.

  El fet d’haver desenvolupat diferents àrees d’especialització i de comptar amb professionals natius altament especialitzats en diferents camps ens permet realitzar una àmplia varietat de projectes, incloent projectes en els quals dins d’un mateix text hi ha terminologia corresponent a diverses àrees del coneixement.

  TRADUCCIONS INTERDISCIPLINÀRIES

  CONFIDENCIALITAT

  Tots els professionals que treballen per a la nostra agència de traducció Alacant signen un Compromís de Confidencialitat. Si el client ho desitja, podem signar nosaltres al seu torn un Acord de Confidencialitat amb aquest.

  Tenim una filosofia d’adaptació a les necessitats i gustos del client. Diga’ns exactament què necessita i farem tot el que puguem per a proporcionar-li-ho. Faça’ns saber si la traducció a Alacant que necessita és jurada o normal. Diga’ns quin programa informàtic prefereix, si necessita treball de formate, composició o disseny gràfic, quin estil lingüístic prefereix o si desitja que usem el seu glossari corporatiu. Diga’ns tot el que necessita… si podem fer-ho, ho farem.

  ADAPTACIÓ Al CLIENT

  Si necessita una oficina de traducció a Alacant:

  Contractació i operativa del nostre servei de traducció a Alacante

  1. Sol·licitar un pressupost de traducció a Alacant, interpretació o un altre servei (opcional)

  Abans de fer una comanda de traducció professional, interpretació (simultània amb cabina, consecutiva o d’enllaç), doblatge de pel·lícules, sèries o documentals, subtitulació audiovisual, transcripció d’àudios, revisió, maquetació o un altre servei lingüístic a Alacant pot sol·licitar un pressupost gratis (és opcional, atés que pot realitzar la seua comanda directament). Per a això, pot contactar a la nostra agència de traducció professional per Email (clients@1globaltranslators.com), telèfon (961 118 264) o a través del formulari per a explicar-nos què necessita i indicar-nos per a quin termini, el seu nom, el nom de la seua empresa (si escau), el seu número de telèfon i la seua adreça de correu electrònic. Si es tracta d’una traducció, pot enviar-nos el text a traduir per Email, missatger o en persona. També necessitem saber l’idioma de destinació i si ho desitja pot indicar-nos alguna variant concreta d’aquest, com a anglés britànic, anglés americà, portugués brasiler, francés canadenc de Quebec, alemany suís, espanyol de Mèxic, espanyol de Colòmbia, espanyol de l’Argentina, espanyol del Perú, espanyol de l’Equador, xinés mandarí, xinés cantonés, català de Mallorca, català d’Eivissa, valencià, holandés d’Holanda, neerlandés de Flandes, gaèlic irlandés, gaèlic escocés, hindi khadiboli, hindi bambaiya, etc. 

  Si precisa una traducció barata, li agraïm que ens ho indique per a oferir-li la modalitat estàndard low cost, mentre que si necessita una traducció molt bona li oferirem la modalitat segons normes de qualitat ISO 9001 i 15038 i li assignarem un traductor molt bo i especialitzat en la temàtica a traduir.

  Li direm al més prompte possible si estem en condicions de realitzar el servei sol·licitat i el preu. 

  Pot fer clic ací per a sol·licitar un pressupost:

  » Pressupost gratis de traducció o un altre servei 

  2. Fer una comanda

  Per a efectuar una comanda és convenient que indique (si no ho ha fet anteriorment) el seu nom, el nom de la seua empresa (si escau), el seu número de telèfon, la seua adreça de correu electrònic i la resta de dades abans esmentades en cas que no haja sol·licitat pressupost prèviament. Si és la seua primera comanda, convé que indique també la seua adreça o l’adreça de la seua empresa i el número d’identificació fiscal (en cas que necessite factura). Si necessita traduccions a Alacant, no oblide adjuntar el text a traduir, en cas que no ho haja fet anteriorment.

  Pot fer clic a continuació per a fer una comanda:
   

  » Comanda 

  Si ja és client corporatiu i ha treballat amb nosaltres altres vegades, començarem la traducció o un altre servei immediatament. En cas contrari, serà necessari que efectue una provisió de fons abans de començar el mateix. Si tria el sistema de pagament mitjançant targeta de crèdit o dèbit (visa, *mastercard, etc.) o *Paypal, efectuarem un càrrec immediatament per a començar el projecte. En canvi, si opta el sistema de pagament mitjançant transferència bancària, el servei de traducció, interpretació o d’un altre tipus començarà tan prompte com rebem el pagament. Per la nostra experiència, les transferències solen tardar dos o tres dies.

  Per a més informació sobre els mitjans de pagament, pot fer clic a continuació:

  » Forma de pagament del servei de traducció

  3. Lliurament i facturació de la traducció o un altre servei

  La nostra empresa de traduccions a Alacant li entregarà el text traduït o un altre servei tan prompte com estiga finalitzat, seguint les seues instruccions. Si ho desitja, per a projectes amb determinat volum, podem enviar-li diferents parts a mesura que es vagen acabant. Quan el seu projecte estiga complet, l’enviarem a l’Email o a l’adreça física en el municipi d’Alacant que ens haja indicat. La facturació normalment és quinzenal, encara que pot indicar-nos el mètode de facturació que preferisca.

  Si necessita una empresa de traduccions a Alacant:

  Municipis en els quals la nostra oficina ofereix interpretacions i traduccions a la província d’Alacant

  Oferim serveis d’interpretació i traducció professional a Alacant, Elx, Torrevella, Oriola, Benidorm, Alcoi, Elda, Sant Vicent del Raspeig, Dénia, Villena [… VEURE LLISTA COMPLETA DE MUNICIPIS]

  Si necessita traduccions professionals a Alacant:

  Traduccions oficials jurades a Alacant

  També oferim el servei de traduccions jurades a Alacant, les quals li seran entregades per missatger en el domicili que ens indique. Si és urgent normalment s’intentarà que el traductor certificat estiga el més a prop possible del seu domicili a Alacant. En cas contrari, el traductor oficial pot trobar-se en una altra província a l’efecte d’aconseguir preus més competitius per a Vosté gràcies a crear economies d’escala. Tots els nostres traductors jurats estan reconeguts pel Ministeri d’Afers exteriors espanyol.

  Certs organismes de la província d’Alacant poden posar problemes si la traducció de partides de naixement, actes de matrimoni, certificats de defunció, certificats d’antecedents penals, demandes, contestacions a demanda, informes pericials, proves, recursos d’apel·lació, recursos econòmic-administratius, recursos contenciosos administratius i altres documents oficials o escrits a presentar davant aquestes institucions no és jurada per un traductor oficial reconegut pel Ministeri d’Afers exteriors. Per això, abans d’encarregar una traducció a presentar davant un organisme oficial és necessari preguntar al mateix si aquesta traducció ha de ser jurada o no. En cas que no siga necessària una traducció certificada és preferible demanar a l’agència de traduccions una traducció no oficial, ja que és més barata i menys literal.

  Alguns organismes a Alacant que solen exigir traduccions oficials són els següents:
   

  Audiència Provincial d’Alacant

  Plaça de l’Ajuntament, 4, 03002 Alacant. 965 16 98 06.

  Jutjats de Primera Instància d’Alacant

  Calle Pardo Gimeno, 43, 03007 Alacant. 965 93 61 17.

  Registre Civil d’Alacant

  Calle los Doscientos, 3, 03007 Alacant. 965 93 40 22.

  Registre de la Propietat d’Alacant

  Carrer Arquitecto Morell, 19, 03003 Alacant. 965 22 70 43.

  Llegir més…

  Exemple de traducció professional a Alacant realitzada per la nostra empresa

  Anteriorment s’ha explicat que la hipòtesi de treball d’aquesta tesi consisteix que, atés que el mercat asiàtic és marcadament diferent de l’entorn dels països desenvolupats occidentals, operar en el mercat xinés de traduccions ha de requerir, hipotèticament, estratègies particulars, no sent adequat aplicar de forma rígida els plantejaments occidentals. També s’ha assenyalat que dos dels principals aspectes d’aquesta hipòtesi consisteixen que el mètode de presa de decisions empresarials a Àsia té les seues particularitats i que les estratègies apropiades d’entrada no són les mateixes que als països desenvolupats occidentals en aquest mercat de traduccions econòmiques. Aquesta Part I de la tesi se centra justament en l’estudi de tots dos aspectes.

  Per a constatar aquests aspectes és necessari, d’acord amb la metodologia que s’ha exposat en la Introducció, analitzar l’entorn xinés rellevant per al mercat de traduccions econòmiques, per la qual cosa en aquest capítol s’analitza l’entorn econòmic, polític i demogràfic i sociocultural a la Xina.

  L’entorn econòmic, que s’exposa en l’apartat 1.1., és analitzat amb gran profunditat, ja que la formulació de les estratègies apropiades per al mercat asiàtic de traduccions es basen en gran mesura en l’entorn econòmic, per la qual cosa el coneixement i comprensió del mateix resulten fonamentals per a constatar la hipòtesi de treball. L’anàlisi que s’efectua en aquest apartat 1.1. es resumeix en l’esquema I.1.1., en el qual s’aprecien les relacions causa-efecte entre les diferents variables econòmiques i els factors rellevants que han causat els assoliments econòmics asiàtics. Aquest esquema complex és desglossat en l’apartat 1.1., en el qual s’analitza cadascuna de les seues parts.

  En primer lloc, en l’apartat 1.1.1.1. s’estudien les polítiques macro i microeconòmiques, les quals s’exposen conjuntament a fi de donar una visió global del procés de reforma de l’economia xinesa. En aquest sentit, en comptes de dividir l’apartat 1.1.1.1. en polítiques macro i micro, es divideix en les polítiques referents als diversos sectors de l’economia: política agrària, política industrial, política relativa al sector comercial, política financera i monetària, política fiscal i pressupostària, política laboral i política econòmica exterior. Aquesta divisió és la més utilitzada pels autors que efectuen una anàlisi de l’economia xinesa. Encara que alguns autors analitzen la política econòmica juntament amb l’evolució de l’economia, en aquesta tesi s’ha optat per presentar aquests aspectes de forma separada, ja que aquesta sistemàtica permet obtindre una visió global més clara, d’una banda, de tot el procés de reforma de l’economia xinesa i, per un altre, de com ha evolucionat la situació econòmica com a resultat d’aquest procés de reforma, tot la qual cosa ha afectat significativament el mercat de traduccions econòmiques.

  Así como sobre interpretaciones para conferencias, ferias, eventos, juicios, reuniones de negocios, etc., doblaje de películas y documentales, subtitulación audiovisual, transcripción de cintas y audios, revisión de traducciones, maquetación y otros servicios lingüísticos, así como sobre los formatos con los que trabajamos (Word, Excel, Access para bases de datos, Powerpoint para presentaciones, html, xml, WordPress para webs, etc.).

  Ocupació per a intèrprets i traductors a Alacant

  Traductors i intèrprets freelance (autònoms) a Alacant

  • Nadius en l’idioma a traduir, especialment a l’anglés, espanyol, francés, italià, alemany, portugués, romanés, castellà, català / valencià, gallec, basc / basc, polonés, holandés, suec, búlgar, danés, noruec, ucraïnés, txec, eslovac, croat, eslové, estonià, bielorús, letó, lituà, neerlandés, àrab, xinés, rus, japonés, hindi, croat, eslové, serbi, albanés i moldau.
  • Titulacions: Titulació en Traducció i Interpretació, Dret, Administració d’empreses, Economia, Enginyeria, Informàtica, Medicina, Farmàcia, Química, Arquitectura, Sociologia, Antropologia, etc.
  • Experiència professional en les àrees de Dret, Administració d’empreses, Economia, Enginyeria (industrial, aeronàutica, aerospacial, agroindustrial, ambiental, biomèdica, biònica, biotecnologia, administració de sistemes, enginyeria civil, mecànic electricista, etc.), Informàtica, Medicina, Farmàcia, Filologia, Història de l’Art, Geografia, Enologia, Física, Genètica, Criminologia, Pedagogia, etc…
  • Experiència com a traductor o intèrpret en aquestes àrees, especialment com a advocat, comptable, programari, sistemes computacionals, automatització, geomática, geofísica, sistemes computacionals de maquinari, telemàtica, topografia, mecànica, irrigació, agroalimentació (sobretot vins, olis, begudes, embotits, productes carnis, avícoles i pinsos). També requerim traduccions low cost i traduccions ràpides en microbiologia, mecatrònica, làser, filosofia, logopèdia, fisioteràpia, arqueologia, química industrial, química petroliera, traduccions tècniques, acupuntura, homeopatia, massatges i altres teràpies alternatives.
  • Fort compromís amb la qualitat.
  Tots els currículums rebuts seran avaluats i si escau, ens posarem en contacte amb Vosté.
  Envie el seu CV a humanresources@1globaltranslators.com

  Comercials freelance a Alacant

  Si desitja unir-se al nostre equip d’agents comercials a Alacant i buscar nous clients per a l’empresa envie la seua cv a humanresources@1globaltranslators.com.