5/5 - (1 vote)

AGÈNCIA DE TRADUCCIONS GIRONA 

Agència de traduccions Girona

Traduccions a Girona

La nostra empresa de traduccions professionals porta treballant a Girona més de 19 anys, comptant amb un ampli i qualificat equip de traductors i intèrprets nadius especialitzats.

El que més valoren de 1Global Translators els nostres clients de Girona són la qualitat, el preu, la rapidesa, l’atenció i adaptació al client i la puntualitat en les nostres traduccions i interpretacions.

ENVIÏ UN EMAIL! a clients@1globaltranslators.com si desitja un pressupost de traducció a Girona, preus o vol realitzar qualsevol consulta.

Clients de la nostra empresa de traduccions a Girona ciutat i província

Alguns dels clients de la nostra agència de traduccions Girona son els següents:

 • Càmping Lloret Blau., Empresa de càmping familiar, que té com a prioritat és la comoditat dels pares i la diversió dels nens. Situada en C/ Aiguaviva, s/n Lloret de Mar – Girona. Per a aquesta empresa hem realitzat, entre altres tipus de textos, de material publicitari, de fitxes tècniques de productes, de la composició de productes, de webs, de fullets, de contractes, d’informes, etc.  
 • Motor10 Multimedia S.L, Companyia dedicada a la informació i comunicacions. informàtica, telecomunicacions i ofimàtica. recerca, desenvolupament i innovació. activitats científiques i tècniques. Situada en Pl Empuries 2- 4t3a. 17005 Girona. Per a aquesta empresa hem realitzat, entre altres tipus de textos, de material publicitari, de fitxes tècniques de productes, de la composició de productes i pàgina de web.
 • MISAR, S.A., Revista enfocada als tallers i concessionaris oficials, fins a botigues de recanvis i accessoris, distribuïdors i fabricadors de productes i maquinària per al taller. Situada en Autovia Girona-Banyoles, km. 10,3 – 17843 Palol de Revardit (Girona). Per a aquesta empresa hem realitzat traduccions, entre altres tipus de textos, entre altres tipus de textos, de webs, fullets, material publicitari, fitxes tècniques de productes, composició de productes.
 • PROIPAFISA, Empresa dedicada a la construcció de màquines per a les indústries del paper, cartó i arts gràfiques. Situada en POLIGONO INDUSTRIAL CARRER DEL TER S/N. 17460-CELRA GIRONA -SPAIN-. Per a aquesta empresa hem realitzat traduccions, entre altres tipus de textos, traduccions jurades, contractes, documentació legal, etc.
 • EL XUT PRODUCCIONS SL,. Empresa dedicada a la prestació de serveis de promoció comercial per a tota classe d’equipaments per a la llar i oficines, la creació d’eines i aplicacions informàtiques per al seu ús en decoració. Situada en C/ GIRONA 6 08700 IGUALADA. Per a aquesta empresa hem realitzat traduccions, entre altres tipus de textos, traduccions jurades, contractes, documentació legal, etc.

Si necessita interpretacions o traduccions a Girona:

El nostre horari és de dilluns a divendres de 9.00 a 19.00.

Opinions d’alguns clients de l’agència de traducció a Girona provincia i ciutat

 • “Molt bon servei i ràpid. Inti va ser la nostra assessora i ens va donar un tracte excel·lent. Recomano els serveis.”
 • “Traducció jurada d’excel·lent qualitat, ràpid i amb excel·lent preu.”
 • “Excel·lent tracte, atenció i qualitat”
 • “Atenció immillorable, van resoldre clara i ràpidament tots els meus dubtes. Gràcies”

Pot emplenar aquest formulari i nosaltres li contactarem el més aviat possible per a la realització d’interpretacions o traduccions Girona:

  CONSULTA O SOL·LICITUD DE PRESSUPOST GRATIS:

  8 avantatges de la nostra agència de traduccions de qualitat a Girona

  QUALITAT

  1Global està orientada cap a la qualitat per a això comptem amb un rigorós Sistema de Qualitat que té una forma triangular. El vèrtex és la nostra orientació cap a les necessitats del client, atès que el nostre objectiu és excedir les seves expectatives. Els dos punts de suport en els quals confiem per a aconseguir l’anterior són: en primer lloc, excel·lents professionals i, en segon lloc, rigorosos procediments i controls de qualitat conforme a les normes de qualitat ISO-9001 i EN-15038. Gràcies a això, hem aconseguit un ràtio de traduccions conformes superior al 99%. Veure el nostre Sistema de Gestió de la Qualitat.

  Els preus de les nostres traduccions són molt competitius i sobre els mateixos practiquem importants descomptes per repetició i per volum. Si necessita traductors barats a Girona, demani’ns informació sobre la nostra modalitat de traducció low cost.

  PREUS COMPETITIUS

  RAPIDESA

  Moltes vegades els nostres clients necessiten traduccions ràpides a Girona i per a satisfer aquesta necessitat oferim una modalitat de traducció urgent en què ens adaptem al termini que el client necessiti, sempre que sigui viable. Això ho aconseguim gràcies a comptar més de 1.500 traductors nadius, i al nostre Sistema de Gestió de Projectes. Si necessita traducció urgent a Girona, indiqui’ns el termini màxim en la qual la necessita.

   

  A la nostra empresa de traducció Girona som conscients de la importància de la puntualitat i per això apliquem un gran rigor en el compliment dels terminis, sent el nostre índex de traduccions puntuals superior al 99%. Ho aconseguim treballant amb professionals seriosos i amb uns procediments rigorosos.

  PUNTUALITAT

  GRANS PROJECTES DE TRADUCCIONS

  Gràcies a comptar amb un gran nombre de professionals i al nostre Sistema de Gestió de Projectes podem abordar grans projectes formant equips de traducció ben coordinats i unificant la terminologia.

   

  El fet d’haver desenvolupat diferents àrees d’especialització i de comptar amb professionals nadius altament especialitzats en diferents camps ens permet realitzar una àmplia varietat de projectes, incloent projectes en els quals dins d’un mateix text hi ha terminologia corresponent a diverses àrees del coneixement.

  TRADUCCIONS INTERDISCIPLINARS

  CONFIDENCIALITAT

  Tots els professionals que treballen per a la nostra agència de traducció Girona signen un Compromís de Confidencialitat. Si el client ho desitja, podem signar nosaltres al seu torn un Acord de Confidencialitat amb aquest.

  Tenim una filosofia d’adaptació a les necessitats i gustos del client. Digui’ns exactament què necessita i farem tot el que puguem per a proporcionar-li-ho. Faci’ns saber si la traducció a Girona que necessita és jurada o normal. Digui’ns quin programa informàtic prefereix, si necessita treball de formato, composició o disseny gràfic, quin estil lingüístic prefereix o si desitja que usem el seu glossari corporatiu. Digui’ns tot el que necessita… si podem fer-ho, ho farem.

  ADAPTACIÓ AL CLIENT

  Si necessita una oficina de traducció a Girona:

  Contractació i operativa del nostre servei de traducció a Girona

   

  1. Sol·licitar un pressupost de traducció a Girona, interpretació o un altre servei (opcional)

  Abans de fer una comanda de traducció professional, interpretació (simultània amb cabina, consecutiva o d’enllaç), doblatge de pel·lícules, sèries o documentals, subtitulació audiovisual, transcripció d’àudios, revisió, maquetació o un altre servei lingüístic a Girona pot sol·licitar un pressupost gratis (és opcional, atès que pot realitzar la seva comanda directament). Per a això, pot contactar a la nostra agència de traducció professional per Email (clients@1globaltranslators.com), telèfon (977 900 059) o a través del formulari per a explicar-nos què necessita i indicar-nos per a quin termini, el seu nom, el nom de la seva empresa (si escau), el seu número de telèfon i la seva adreça de correu electrònic. Si es tracta d’una traducció, pot enviar-nos el text a traduir per Email, missatger o en persona. També necessitem saber l’idioma de destinació i si ho desitja pot indicar-nos alguna variant concreta d’aquest, com a anglès britànic, anglès americà, portuguès brasiler, francès canadenc de Quebec, alemany suís, espanyol de Mèxic, espanyol de Colòmbia, espanyol de l’Argentina, espanyol del Perú, espanyol de l’Equador, xinès mandarí, xinès cantonès, català de Mallorca, català d’Eivissa, valencià, holandès d’Holanda, neerlandès de Flandes, gaèlic irlandès, gaèlic escocès, hindi khadiboli, hindi bambaiya, etc.

  Si necessita una traducció barata, li agraïm que ens ho indiqui per a oferir-li la modalitat estàndard low cost, mentre que si necessita una traducció molt bona li oferirem la modalitat segons normes de qualitat ISO 9001 i 15038 i li assignarem un traductor molt bo i especialitzat en la temàtica a traducir.

  Li direm al més aviat possible si estem en condicions de realitzar el servei sol·licitat i el preu.

  Pot fer clic aquí per a sol·licitar un pressupost:

  » Pressupost gratis de traducció u altre servei

  2. Fer una comanda

  Per a efectuar una comanda és convenient que indiqui (si no ho ha fet anteriorment) el seu nom, el nom de la seva empresa (si escau), el seu número de telèfon, la seva adreça de correu electrònic i la resta de dades abans esmentades en cas que no hagi sol·licitat pressupost prèviament. Si és la seva primera comanda, convé que indiqui també la seva adreça o l’adreça de la seva empresa i el número d’identificació fiscal (en cas que necessiti factura). Si necessita traduccions a Girona, no oblidi adjuntar el text a traduir, en cas que no ho hagi fet anteriorment.

  Pot fer clic a continuació per a fer una comanda:

  » Comanda

  Si ja és client corporatiu i ha treballat amb nosaltres altres vegades, començarem la traducció o un altre servei immediatament. En cas contrari, serà necessari que efectuï una provisió de fons abans de començar el mateix. Si tria el sistema de pagament mitjançant targeta de crèdit o dèbit (visa, mastercard, etc.) o Paypal, efectuarem un càrrec immediatament per a començar el projecte. En canvi, si opta el sistema de pagament mitjançant transferència bancària, el servei de traducció, interpretació o d’un altre tipus començarà tan aviat com rebem el pagament. Per la nostra experiència, les transferències solen trigar dos o tres dies.Per a més informació sobre els mitjans de pagament, pot fer clic a continuació

  Per a més informació sobre els mitjans de pagament, pot fer clic a continuació:

  » Forma de pagament del servei de traducció

  3. Entrega i facturació de la traducció o altre servei.

  La nostra empresa de traduccions a Girona li lliurarà el text traduït o un altre servei tan aviat com estigui finalitzat, seguint les seves instruccions. Si ho desitja, per a projectes amb determinat volum, podem enviar-li diferents parts a mesura que es vagin acabant. Quan el seu projecte estigui complet, l’enviarem a l’Email o a l’adreça física en el municipi de Girona que ens hagi indicat. La facturació normalment és quinzenal, encara que pot indicar-nos el mètode de facturació que prefereixi.

  Si necessita una empresa de traduccions a Girona:

  Municipis en els quals la nostra oficina ofereix interpretacions i traduccions a la província de Girona

  Oferim serveis d’interpretació i traducció professional a Girona, Figueres, Blanes, Lloret de Mar, Olot, Salt, Palafrugell, San Feliu de Guixols [… VER LISTA COMPLETA DE MUNICIPIOS]

  Si necessita traduccions professionals a Girona:

  Traduccions oficials jurades a Girona

  També oferim el servei de traduccions jurades a Girona, les quals li seran lliurades per missatger en el domicili que ens indiqui. Si és urgent normalment s’intentarà que el traductor certificat estigui el més a prop possible del seu domicili a Girona. En cas contrari, el traductor oficial pot trobar-se en una altra província a l’efecte d’aconseguir preus més competitius per a Vostè gràcies a crear economies d’escala. Tots els nostres traductors jurats estan reconeguts pel Ministeri d’Afers exteriors espanyol.

  Certs organismes de la província de Girona poden posar problemes si la traducció de partides de naixement, actes de matrimoni, certificats de defunció, certificats d’antecedents penals, demandes, contestacions a demanda, informes pericials, proves, recursos d’apel·lació, recursos econòmic-administratius, recursos contenciosos administratius i altres documents oficials o escrits a presentar davant aquestes institucions no és jurada per un traductor oficial reconegut pel Ministeri d’Afers exteriors. Per això, abans d’encarregar una traducció a presentar davant un organisme oficial és necessari preguntar al mateix si aquesta traducció ha de ser jurada o no. En cas que no sigui necessària una traducció certificada és preferible demanar a l’agència de traduccions una traducció no oficial, ja que és més barata i menys literal.

  Alguns organismes a Girona que solen exigir traduccions oficials són els següents:

  Audiència Provincial de Girona

  Plaça de Josep Maria Lidón Corbí, 1, 17004 Girona. 972 94 23 68.

  Jutjats de Primera Instància de Girona

   Avinguda de Ramon Folch, 4, 17001 Gerona, Girona. 972 18 17 00.

  Registre Civil de Girona

  Avinguda de Ramon Folch, 4-6, 17001 Girona. 972 18 17 51.

  Registre de la Propietat de Girona

  Carrer del Riu Freser, 82, 17003 Girona. 972 20 33 79.

  Llegir més…

  Exemple de traducció professional a Girona realitzada per la nostra empresa

  D’altra banda, malgrat els objectius igualitaris de la Revolució Cultural, les desigualtats van augmentar. Si bé és cert que hi havia un alt grau d’igualtat dins dels pobles, van créixer les desigualtats entre les províncies, a causa de la política consistent en què cada província, havia de ser autosuficient en gra. Després de l’inici del procés de reforma en 1979, com s’ha explicat anteriorment, han augmentat les desigualtats geogràfiques i socials. No obstant això, s’ha produït una reducció dels nivells de pobresa durant l’era reformista, passant la població sota els llindars de la pobresa del 18% en 1978 a menys del 10% a mitjans de la dècada dels vuitanta.

  COMPARACIÓ AMB ELS RESULTATS ECONÒMICS D’ALTRES PAÏSOS

  Si comparem els resultats econòmics xinesos amb la resta del món, ens trobem amb que els primers són excel·lents, ja que, com hem vist, durant la dècada dels vuitanta, la Xina va ser el país amb la major taxa de creixement econòmic del món, i, ja en els noranta, després de dos anys de creixement més moderat, va tornar a convertir-se en l’economia amb major creixement del món en 1992.

  Però tal vegada no sigui aquest el principal assoliment en comparació amb la resta del món, sinó la modernització tecnològica i la millora de l’eficiència econòmica, ja que creixements ràpids també s’han donat en altres països, com l’Índia o el Brasil, però generalment aquests han estat gràcies al desenvolupament de sectors de l’economia intensius en mà d’obra i amb poca tecnologia, com el tèxtil. En canvi, en el procés de desenvolupament de la Xina sorprèn la rapidesa amb que està absorbint tecnologia, desenvolupant-se en camps no tradicionals, com l’electrònica o el sector automobilístic. Així, es preveu que en 15 anys la indústria automobilística xinesa podrà produir, de forma autònoma, més de quatre milions de vehicles i aconseguirà les dimensions del mercat intern japonès.

  Així com sobre interpretacions per a conferències, fires, esdeveniments, judicis, reunions de negocis, etc., doblatge de pel·lícules i documentals, subtitulació audiovisual, transcripció de cintes i àudios, revisió de traduccions, maquetació i altres serveis lingüístics, així com sobre els formats amb els quals treballem (Word, Excel, Access per a bases de dades, Powerpoint per a presentacions, html, xml, WordPress per a webs, etc.).

  Ocupació per a intèrprets i traductors a Girona

  Traductors i intèrprets freelance (autònoms) a Girona

  • Nadius en l’idioma a traduir, especialment a l’anglès, espanyol, francès, italià, alemany, portuguès, romanès, castellà, català / valencià, gallec, basc /euskara, polonès, holandès, suec, búlgar, danès, noruec, ucraïnès, txec, eslovac, croat, eslovè, estonià, bielorús, letó, lituà, neerlandès, àrab, xinès, rus, japonès, hindi, croat, eslovè, serbi, albanès i moldau.
  • Experiència com a traductor o intèrpret en aquestes àrees, especialment com a advocat, comptable, programari, sistemes computacionals, automatització, geomática, geofísica, sistemes computacionals de maquinari, telemàtica, topografia, mecànica, irrigació, agroalimentació (sobretot vins, olis, begudes, embotits, productes carnis, avícoles i pinsos). També requerim traduccions low cost i traduccions ràpides en microbiologia, mecatrònica, làser, filosofia, logopèdia, fisioteràpia, arqueologia, química industrial, química petroliera, traduccions tècniques, acupuntura, homeopatia, massatges i altres teràpies alternatives.
  • Fort compromís amb la qualitat.
  • Experiència professional en les àrees de Dret, Administració d’empreses, Economia, Enginyeria (industrial, aeronàutica, aerospacial, agroindustrial, ambiental, biomèdica, biònica, biotecnologia, administració de sistemes, enginyeria civil, mecànic electricista, etc.), Informàtica, Medicina, Farmàcia, Filologia, Història de l’Art, Geografia, Enologia, Física, Genètica, Criminologia, Pedagogia, etc…
  • Titulacions: Titulació en Traducció i Interpretació, Dret, Administració d’empreses, Economia, Enginyeria, Informàtica, Medicina, Farmàcia, Química, Arquitectura, Sociologia, Antropologia, etc.

  Tots els currículums rebuts seran avaluats i si escau, ens posarem en contacte amb Vostè.

  Enviï el seu CV a humanresources@1globaltranslators.com

  Comercials freelance a Girona

  Si desitja unir-se al nostre equip d’agents comercials a Girona i buscar nous clients per a l’empresa enviï la seva CV humanresources@1globaltranslators.com.