Agència de Traducció Lleida

 

Clients de la nostra empresa de traducció a Lleida

Opinions d’alguns clients de l’agència de traducció a Lleida

Contractació i operativa del nostre servei de traducció a Lleida

Municipis en què la nostra oficina ofereix interpretacions i traduccions a la província de Lleida

Traduccions oficials jurades a Lleida

Exemple de traducció profesional realitzada per 1Global Translators a Lleida

 

Traduccions Lleida

 

La nostra empresa de traduccions fa més de 18 anys que treballa a Lleida i compta amb un ampli i qualificat equip de traductors i intèrprets nadius especialitzats.

El que més valoren de 1Global Translators els nostres clients de Lleida es la qualitat, les nostres tarifes, la rapidesa i la puntualitat en les nostres traduccions i interpretacions.

 

ENVIÏ UN EMAIL!clients@1globaltranslators.com si desitja un pressupost, preus o vol realitzar qualsevol consulta.

 

Clients de la nostra empresa de traducció a Lleida

 

Alguns dels clients de la nostra agència de traductors a Lleida són els següents:

UNIVERSITAT DE LLEIDA, situada a la Plaça de Víctor Siurana, 1, 25003, Lleida. Per a aquesta universitat hem realitzat traduccions, entre altres tipus de textos, de manuals de cursos de formació i seminaris, presentacions audiovisuals, llibres de països estrangers, etc…

ROMA INFRAESTRUCTURES I SERVEIS SA situada a la Ptda Aragonesa s/n , 25242, Miralcamp, Lleida. Per a aquesta empresa hem realitzat traduccions, entre altres tipus de textos, de contractes de serveis, manuals de maquinària pesada, etc…

PRECOCINADOS ANGEL BOSCH, S.L., situada al Carrer Periodista Trapa, 7, 25191, Lleida. Per a aquesta empresa hem realitzat traduccions, entre altres tipus de textos, de manuals i catàlegs de serveis, fitxes descriptives, etc…

COTECNICA, S.C.C.L., situada a la Ctra.N-II, Km 494,5, 25250, Bellpuig, Lleida. Per a aquesta empresa hem realitzat traduccions, entre altres tipus de textos, de fullets i catàlegs de productes, fitxes tècniques d’aliments, etc…

URGELL ADVOCATS, .S.L., situada a la Avda. Blondell 11, 9º Lleida. Per a aquesta empresa hem realitzat traduccions, entre altres tipus de textos, de contractes mercantils, documents societaris, traduccions en el àrea de dret civil, àrea de dret laboral,  documentos administratius.

FIRA DE LLEIDA, situada a la Av. de Victoriano Muñoz, 25001 Lleida. Per a aquesta empresa hem realitzat traduccions, entre altres tipus de textos, de traducció de textos per anuncis per a premsa i revistes, traduccions d’ anuncis per televisió, traducció de follets, traducció de catàlegs, traducció de textos per a  mailings, traducció de cartes publicitàries, traduccions de campanyes publicitàries, traduccions de cartells, traducció de notes de premsa, traduccions de textos publicitaris en pàgines Web, traduccions de textos publicitaris per a banners.

ARITMOS, S.L, situada al carrer  Paer Casanovas, 12, 25004 Lleida. Per a aquesta empresa hem realitzat traduccions, entre altres tipus de textos, de traducció de textos per  traducció de manuals de software, traducció de guies de software, traducció de manuals de hardware, traducció de guies de hardware, traducció de fullets informàtics, traducció de Webs informàtiques, traducció d’ articles informàtics i tecnològics.

TRUQUI’NS AL 664.501.828 si necessita interpretacions o traduccions a Lleida.

El nostre horari és de dilluns a divendres de 10:00 a 19:00 h.

 

Opinions d’alguns clients de l’agència de traducció a Lleida

 

  • “Bona traducció. El meu client em va felicitar.”
  • “Ens van traduir la web del nostre hotel a Baqueira i va quedar perfecta.”
  • “Els intèrprets van traduir molt bé la conferència.”
  • “Recomano 1Global. És una bona agència de traducció.”

Pot omplir aquest formulari i nosaltres ens posarem en contacte al més aviat possible per interpretacions o traduccions a Lleida.

[si-contact-form form=’13’]

 

Contractació i operativa del nostre servei de traducció a Lleida

1. Sol·licitar un pressupost de traducció a Lleida, interpretació o un altre servei (opcional)

Abans de fer una comanda pot sol·licitar un pressupost gratis. Per a això, ens pot contactar per Email (clients@1globaltranslators.com), telèfon (664 501 828) o mitjançant el formulari per explicar-nos què necessita i indicar-nos el termini, el seu nom, el nom de la seva empresa (si escau), el seu número de telèfon i la seva adreça de correu electrònic. Si es tracta d’una traducció, pot enviar-nos el text a traduir per Email, missatger o en persona. També necessitem saber l’idioma de destinació i si ho desitja pot indicar-nos alguna variant concreta del mateix, com a anglès britànic, anglès americà, portuguès brasiler, francès canadenc del Quebec, alemany suís, espanyol de Mèxic, espanyol de Colòmbia, espanyol d’Argentina, xinès mandarí, xinès cantonés, català de Mallorca, valencià, holandès d’Holanda, neerlandès de Flandes, etc…

Si necessita una traducció barata, li agrairem que ens ho indiqui per oferir-li la modalitat estàndard, mentre que si necessita una traducció molt bona li oferirem la modalitat segons normes de qualitat ISO 9001 i 15038 i li assignarem un traductor molt bo i especialitzat en la temàtica per traduir.

Li direm com més aviat millor si estem en condicions de realitzar el servei sol·licitat i el preu. Pot fer clic aquí per sol·licitar un pressupost:

»  Pressupost gratis de traducció o un altre servei

 

2. Fer una comanda

Per efectuar una comanda és convenient que indiqui (si no ho ha fet anteriorment) les dades anteriors. Podeu fer clic a continuació per fer una comanda:

»  Comanda

Per a més informació sobre els mitjans de pagament, pot fer clic a continuació:

»  Forma de pagament del servei de traducció

 

3. Lliurament i facturació de la traducció o un altre servei

El nostre despatx de traductors li lliurarà la traducció o un altre servei tan aviat com estigui finalitzat, seguint les seves instruccions. Quan el seu projecte estigui complet, l’enviarem a l’email o a l’adreça física al municipi de Lleida que ens hagi indicat. La facturació normalment és quinzenal, encara que pot indicar-nos el mètode de facturació que prefereixi.

 

Municipis en què el nostre despatx ofereix interpretacions i traduccions a la província de Lleida

 

Oferim serveis d’interpretació i traducció professional a Lleida ciutat, Tàrrega, la Seu d’Urgell, Mollerussa, Balaguer, Solsona, Vielha, Alcarràs, Cervera, Tremp, Guissona, Sort  [… veure llista completa de municipis]

 

Traduccions oficials jurades a Lleida

 

També oferim el servei de traduccions certificades a Lleida, les quals li seran lliurades per missatger al domicili que ens indiqui. Si és urgent normalment s’intentarà que el traductor jurat estigui més a prop possible del seu domicili a Lleida. En cas contrari, el traductor oficial pot trobar-se en una altra província a l’efecte d’aconseguir preus més competitius a vostè perquè es creen economies d’escala.

Tots els nostres traductors jurats estan reconeguts paper Ministeri d’Afers Exteriors de l’Estat espanyol. Recordi que si ha de presentar una traducció en un organisme oficial Fora de l’Estat espanyol podria ser que no admetin les traduccions realitzades per traductors oficials reconeguts en l’Estat espanyol (sinó només a els reconeguts en el seu propi país), per la qual cosa és necessari que es ‘ns informi sobre aquest aspecte abans d’encarregar una traducció certificada. Si no avisa degudament sobre això a 1Global Translators, aquests no assumiran cap Responsabilitat si la seva traducció realitzada per un traductor oficial reconegut a l’Estat espanyol no és admesa a L’estranger.

Organismes que exigeixen traduccions oficials a Lleida

Algunes administracions de Lleida exigeixen que les traduccions oficials jurades tinguin la postil·la de l’Haia, tràmit que no porten a terme els serveis de traducció, sinó que podrà aconseguir en algun d’aquests organismes:

Audiència Provincial de Lleida
Carrer Canyeret, 1, 25007, Lleida. Telèfon: 973 70 58 13

Jutjats de Primera Instància de Lleida
Carrer Canyeret, 3-5, 25007, Lleida. Telèfon: 973 70 01 72

Registre Civil de Lleida
Carrer Francesc Borràs, 1, 7, 25600, Balaguer, Lleida. Teléfono: 973 22 91 00

Registre de la Propietat de Lleida
Gran Passeig de Ronda, 87, 25006, Lleida. Telèfon: 973 27 33 00

Delegació del Govern a Lleida
Plaça De la Pau, 1, 25007, Lleida. Telèfon: 973 95 90 00

Delegació de la Generalitat de Catalunya a Lleida 
Carrer de Lluís Companys, 1, 25003, Lleida. Telèfon: 973 70 35 00

Delegació d’Hisenda a Lleida
Plaça Cervantes, 17, 25002, Lleida. Telèfon: 973 70 67 00

Tesorería General de la Seguridad Social a Lleida
Carrer Salmerón, 14, 16, 25004, Lleida. Telèfon: 973 70 17 00

 

Organismes que poden postil·lar traduccions jurades oficials a Lleida:

Algunes administracions de Lleida exigeixen que les traduccions oficials jurades tinguin la postil·la de l’Haia, tràmit que no porten a terme els serveis de traducció, sinó que podrà aconseguir en algun d’aquests organismes:

Col·legi Notarial de Catalunya
Carrer del Notariat, 2-4, 08001, Barcelona. Telèfon: 933 17 48 00

Delegació de Justícia a Lleida
Canyeret, 26, 25071, Lleida. Telèfon: 973 72 55 05

Tribunal Superior de Justícia de Lleida              
Passeig de Lluís Companys, 14-16, 08018, Barcelona. Telèfon: 934 86 62 32

 

Exemple de traducció profesional realitzada per 1Global Translators a Lleida

 

Exemple de traducció a Lleida

 

Són molts els nens que creixen bilingües. De vegades a els parells parlen diversos idiomes, Altres vegades en parlen només un però viuen en una comunitat de parlants d’una altra llengua. Així, els nens aprenen una llengua a casa i un altre a l’escola. No obstant això, algunes vegades el bilingüisme és opcional: els pares volen que a els seus fills aprenguin dos idiomes pèls avantatges que això comporta.

Avantatges de ser bilingüeParlar 2 idiomes te avantatges pràctiques en un món cada vegada més globalitzat. No obstant això, a els Científics han descobert que el bilingüisme te Beneficis més enllà de ser capaç de parlar 2 idiomes amb facilitat:• Millora de les Habilitats cognitives alienes al llenguatge
• Protecció contra la demència en edat avançada
• Capacitat per mantenir la concentració i evitar distraccions
• Capacitat per derivar l’atenció voluntàriament d’un assumpte a un altre
• Millor retenció de la informació

SOL·LICITI’NS LA SEVA TRADUCCIÓ A LLEIDA FENT CLIC

Hi ha dos tipus de bilingüisme:

Bilingüisme simultani: quan aquest es d un aprenentatge simultani de tots dos idiomes des del naixement o quan el segon idioma s’ha introduït abans dels tres anys. Així, les dues llengües s’adquireixen a nivell nadiu. És possible que els nens bilingües comencin a parlar una mica més tard que els nens monolingües.

Bilingüisme seqüencial : quan s’aprèn el segon idioma un cop que els coneixements del primer estan ben establerts (generalment després dels tres anys), cosa que sol passar quan la llengua que es parla a la família difereix d’aquella de la zona de residència o de l’escola.

SI NECESSITA TRADUCTORS A LLEIDA, ENS POT TRUCAR AL 664 501 828.

A continuació, incloem una llista de consells per afavorir el desenvolupament bilingüe dels teus fills:• Intenta que juguin amb altres nens que parlin l’idioma minoritari.
• Organitza trobades amb altres parlants d’aquesta mateixa llengua. Si és possible, visita països on la gent parli aquesta llengua minoritària per afavorir el seu interès per la cultura i per la seva habilitat de parlar aquesta llengua.
• Llegeix i explica històries en la teva llengua nativa, i fes-los partícips d’aquests moments. Disfressa’t, no deixis de banda la creativitat.
• Juga a jocs en la teva llengua nativa.
• Canteu, balleu i escolteu junts música en la teva llengua nativa. Als nens els encanta la música, ia través de la melodia és més fàcil recordar les coses.
• Ves a la biblioteca i pren en préstec CD, DVD, llibres amb il•lustracions, ficció juvenil i revistes a la teva llengua materna.
• Escolteu programes de ràdio de la teva primera llengua, entre a els quals és troben programes populars de música i canals juvenils.
• Pensa en els Seves aficions (per Exemple, futbol, música, programes de televisió, cuina, etc.). Intenta d’incorporar la teva llengua nativa a aquests interessos.
• No desisteixis ni deixis de proporcionar ALS teus Fills nombroses Oportunitats i Mètodes per escoltar i parlar AQUEST idioma.
• A prop activitats culturals que pugueu Fer junts i que siguin l una forma d’accedir al teu patrimoni i identitat cultural.

NO DUBTI A SOL·LICITAR-NOS INFORMACIÓ SOBRE TRADUCCIONS A LLEIDA, així com sobre interpretacions per a conferències, fires, esdeveniments, judicis, reunions de negocis, etc., doblatge de pel·lícules i documentals, subtitulació audiovisual, transcripció de cintes i àudios, revisió de traduccions, maquetació i altres serveis lingüístics, així com sobre els formats amb què treballem (Word, Excel, Access per a bases de dades, Powerpoint per a presentacions, html, xml, WordPress para webs, etc.).

 

EMAIL: clients@1globaltranslators.com

 

L’agència també ofereix traduccions a províncies properes a Lleida:

TRADUCCIONS BARCELONA
TRADUCCIONS OSCA
TRADUCCIONS GIRONA
TRADUCCIONS TARRAGONA
TRADUCCIONS ZARAGOZA

 

1GLOBAL JPPI, S.L.

1Global JPPI, S.L., amb seu en el 08015 del Barcelona, Gran Via dels Corts Catalans 392, 5, 2 i CIF B63463046, va ser constituïda el 12 de Març 2004, en escriptura nombre 5J0647445 atorgada pel notari D. José Ramón Mallol Tova i consignada en el Registre Mercantil de Barcelona, tom 36422, foli 132, fulla B-288601.