Tu votación

AGÈNCIA DE TRADUCCIONS MALLORCA

Agència de traduccions Mallorca

Traduccions a Mallorca

La nostra empresa de traduccions professionals porta treballant a Mallorca més de 19 anys, comptant amb un ampli i qualificat equip de traductors i intèrprets natius especializados.

Lo que més valoren de 1Global Translators els nostres clients de Mallorca són la qualitat, el preu, la rapidesa, l’atenció i adaptació al client i la puntualitat en les nostres traduccions i interpretacions.

ENVIÏ UN EMAIL! a clients@1globaltranslators.com si desitja un pressupost de traducció a Mallorca, preus o vol realitzar qualsevol consulta.

Clients de la nostra empresa de traduccions a Mallorca ciutat i província

 
Alguns dels clients de la nostra agència de traduccions Mallorca són els següents:
   • Dos punts. Empresa dedicada a serveis de publicitat per a empreses i particulars. Ubicació carrer Llinas, 1 – BJ, Palma, 07014, Balears. Per a aquesta empresa hem realitzat traduccions, entre altres tipus de textos, de material publicitari, de fitxes tècniques de productes, de la composició de producte, de fullets, etc.
     
   • Edificalia Gestió Immobiliària S.L. Companyia dedicada a la promoció, construcció, reparació, rehabilitació, intermediació, compra, venda i arrendament no financer de tota classe de béns i immobles. Situada al carrer nuredduna núm. 10, 2n-c 07006 de Palma de Mallorca. Per a aquesta empresa hem realitzat traduccions, entre altres tipus de textos, de contractes, de projectes de construcció, de fitxes tècniques d’equip elèctric, etc.
     
   • GARCIA AND YANG SL., Empresa dedicada a la construcció i reformes en general de tota mena de béns immobles. l’assessorament, gestió i tramitació d’hipoteques mitjançant la col·laboració amb entitats bancàries i caixes d’estalvi per a l’adquisició d’immobles. Situada en Carrer Lope d’horta 6, 07013 Palma de Mallorca. Per a aquesta empresa hem realitzat traduccions, entre altres tipus de textos, material promocional d’empreses del sector immobiliari, Projectes de construcció, Projectes d’enginyeria, Fitxes tècniques de materials i Contractes de construcció, etc.
     
   • Meliá Hotels International., Companyia dedicada a la compra i la construcció d’hotels i el desenvolupament de tota mena d’activitats d’hostaleria i restauració, així com direcció, gestió, administració i explotació de tota mena d’hotels, bars, restaurants, servei d’àpats, serveis de banquets i organització d’esdeveniments. Situada en Gremi Boters, 24. Polígon Són Castelló, Palma de Mallorca. Illes Balears. Espanya. Per a aquesta empresa hem realitzat traduccions, entre altres tipus de textos, de material publicitari, de fitxes tècniques de productes, de la composició de producte, de fullets, de publicitat d’hotels, de fullets d’hotels, etc.
     
   • Jaime Lamas & Associats., Empresa dedicada a la fusteria i serralleria, pintura. Situada en C/ Sindicat, 69, 10è 07002 Palma de Mallorca Balears, Espanya. Per a aquesta empresa hem realitzat traduccions, entre altres tipus de textos, de material publicitari, de fitxes tècniques de productes, de la composició de producte, de fullets, etc.
   • Kpmg Advocats., És un despatx d’advocats. Situats en Av. del Comte de Sallent núm. 2-2ºa 07003 Palma de Mallorca. Per a aquesta empresa hem realitzat traduccions, entre altres tipus de textos, de documents oficials, de certificats, de títols, de contractes mercantils, de documents societaris, de documents de M&A/Joint Ventures, de documents fiscals, de documents processals, de documents administratius, etc.
   • Barceló Explotaciones Hoteleres Canàries, S.L., Companyia dedicada a l’explotació d’apartaments, bungalows, hotels, restaurants, bars, etc. Situada en C/ José Rover Motta, 27 07006. Palma de Mallorca. Per a aquesta empresa hem realitzat traduccions, entre altres tipus de textos, de material publicitari, de fitxes tècniques de productes, de la composició de producte, de fullets, de publicitat d’hotels, de fullets d’hotels.
   • Rolling Estoc Shore Support., Companyia dedicada a activitats de comptabilitat, tenidoria de llibres, auditoria i assessoria fiscal. Situada en Edifici Global, Espigó Exterior, Moll Vell. 07012 Palma de Mallorca. Per a aquesta empresa hem realitzat traduccions, entre altres tipus de textos, de documents oficials i de certificats.
Si necessita interpretacions o traduccions a Mallorca:
 
El nostre horari és de dilluns a divendres de 9.00 a 19.00.
 

Opinions d’alguns clients de l’agència de traducció a Mallorca província i ciutat

 
 • “Vaig demanar algunes traduccions de danès i no vaig tenir cap problema, així que en el futur els contractaré una altra vegada.”
   
 • “En 1Global Translators són molt ràpids a lliurar-te les traduccions demanades i això em satisfà.”
   
 • “Quan necessito traduir algun document, sé amb qui contractar.”
   
 • “Són molt organitzats i professionals. Gràcies i salutacions a tot l’equip de 1Global Translators.”
Pot emplenar aquest formulari i nosaltres li contactarem com més aviat millor per a interpretacions o traduccions Mallorca:
 

Consulta o solicitud de presupuesto gratuito

8 avantatges de la nostra agència de traduccions de qualitat a Mallorca

 

QUALITAT

1Global està orientada cap a la qualitat i per a això comptem amb un rigorós Sistema de Qualitat que té una forma triangular. El vèrtex és la nostra orientació cap a les necessitats del client, ja que el nostre objectiu és excedir les seves expectatives. Els dos punts de suport en els quals confiem per a aconseguir l’anterior són: en primer lloc, excel·lents professionals i, en segon lloc, rigorosos procediments i controls de qualitat conforme a les normes de qualitat ISO-9001 i EN-15038. Gràcies a això, hem aconseguit un ràtio de traduccions conformes superior al 99%. Veure el nostre Sistema de Gestió de la Qualitat.

Els preus de les nostres traduccions són molt competitius i sobre els mateixos practiquem importants descomptes per repetició i per volum. Si necessita traductors barats a Mallorca, demani’ns informació sobre la nostra modalitat de traducció low cost.

 

PREUS COMPETITIUS

RAPIDESA

Moltes vegades els nostres clients necessiten traduccions ràpides a Mallorca i per a satisfer aquesta necessitat oferim una modalitat de traducció urgent en què ens adaptem al termini que el client necessiti, sempre que sigui viable. Això ho aconseguim gràcies a comptar més de 1.500 traductors natius, i al nostre Sistema de Gestió de Projectes.Si necessita traducció urgent a Mallorca, indiqui’ns el termini màxim en la qual la necessita.

En nuestra empresa de traducción Mallorca somos conscientes de la importancia de la puntualidad y por ello aplicamos un gran rigor en el cumplimiento de los plazos, siendo nuestro índice de traducciones puntuales superior al 99%. Lo conseguimos trabajando con profesionales serios y con unos procedimientos rigurosos.

PUNTUALITAT

GRANS PROJECTES DE TRADUCCIONS

Gràcies a comptar amb un gran nombre de professionals i al nostre Sistema de Gestió de Projectes podem abordar grans projectes formant equips de traducció ben coordinats i unificant la terminologia.

El fet d’haver desenvolupat diferents àrees d’especialització i de comptar amb professionals natius altament especialitzats en diferents camps ens permet realitzar una àmplia varietat de projectes, incloent projectes en els quals dins d’un mateix text hi ha terminologia corresponent a diverses àrees del coneixement.

TRADUCCIONS INTERDISCIPLINÁRIS

CONFIDENCIALITAT

Tots els professionals que treballen per a la nostra agència de traducció Mallorca signen un Compromís de Confidencialitat. Si el client ho desitja, podem signar nosaltres al seu torn un Acord de Confidencialitat amb aquest.

Tenim una filosofia d’adaptació a les necessitats i gustos del client. Diga’ns exactament què necessita i farem tot el que puguem per a proporcionar-li-ho. Faça’ns saber si la traducció a Mallorca que necessita és jurada o normal. Diga’ns quin programa informàtic prefereix, si necessita treball de formate, composició o disseny gràfic, quin estil lingüístic prefereix o si desitja que usem el seu glossari corporatiu. Diga’ns tot el que necessita… si podem fer-ho, ho farem.

ADAPTACIÓ AL CLIENT

Si necessita una oficina de traducció a Mallorca:

Contractació i operativa del nostre servei de traducció a Mallorca

1. Sol·licitar un pressupost de traducció a Mallorca, interpretació o un altre servei (opcional)

Abans de fer una comanda de traducció professional, interpretació (simultània amb cabina, consecutiva o d’enllaç), doblatge de pel·lícules, sèries o documentals, subtitulació audiovisual, transcripció d’àudios, revisió, maquetació o un altre servei lingüístic a Mallorca pot sol·licitar un pressupost gratis (és opcional, atés que pot realitzar la seua comanda directament). Per a això, pot contactar a la nostra agència de traducció professional per Email (clients@1globaltranslators.com), telèfon (871 510 106) o a través del formulari per a explicar-nos què necessita i indicar-nos per a quin termini, el seu nom, el nom de la seua empresa (si escau), el seu número de telèfon i la seua adreça de correu electrònic. Si es tracta d’una traducció, pot enviar-nos el text a traduir per Email, missatger o en persona. També necessitem saber l’idioma de destinació i si ho desitja pot indicar-nos alguna variant concreta d’aquest, com a anglés britànic, anglés americà, portugués brasiler, francés canadenc de Quebec, alemany suís, espanyol de Mèxic, espanyol de Colòmbia, espanyol de l’Argentina, espanyol del Perú, espanyol de l’Equador, xinés mandarí, xinés cantonés, català de Mallorca, català d’Eivissa, valencià, holandés d’Holanda, neerlandés de Flandes, gaèlic irlandés, gaèlic escocés, hindi khadiboli, hindi bambaiya, etc. 

Si precisa una traducció barata, li agraïm que ens ho indique per a oferir-li la modalitat estàndard low cost, mentre que si necessita una traducció molt bona li oferirem la modalitat segons normes de qualitat ISO 9001 i 15038 i li assignarem un traductor molt bo i especialitzat en la temàtica a traduir.

Li direm al més prompte possible si estem en condicions de realitzar el servei sol·licitat i el preu. 

Pot fer clic ací per a sol·licitar un pressupost:

» Pressupost gratis de traducció o un altre servei

2. Fer una comanda

Per a efectuar una comanda és convenient que indique (si no ho ha fet anteriorment) el seu nom, el nom de la seua empresa (si escau), el seu número de telèfon, la seua adreça de correu electrònic i la resta de dades abans esmentades en cas que no haja sol·licitat pressupost prèviament. Si és la seua primera comanda, convé que indique també la seua adreça o l’adreça de la seua empresa i el número d’identificació fiscal (en cas que necessite factura). Si necessita traduccions a Mallorca, no oblide adjuntar el text a traduir, en cas que no ho haja fet anteriorment.

Pot fer clic a continuació per a fer una comanda:
 

» Comanda

Si ja és client corporatiu i ha treballat amb nosaltres altres vegades, començarem la traducció o un altre servei immediatament. En cas contrari, serà necessari que efectue una provisió de fons abans de començar el mateix. Si tria el sistema de pagament mitjançant targeta de crèdit o dèbit (visa, *mastercard, etc.) o *Paypal, efectuarem un càrrec immediatament per a començar el projecte. En canvi, si opta el sistema de pagament mitjançant transferència bancària, el servei de traducció, interpretació o d’un altre tipus començarà tan prompte com rebem el pagament. Per la nostra experiència, les transferències solen tardar dos o tres dies.

Per a més informació sobre els mitjans de pagament, pot fer clic a continuació:

» Forma de pagament del servei de traducció

3. Lliurament i facturació de la traducció o un altre servei

La nostra empresa de traduccions a Mallorca li entregarà el text traduït o un altre servei tan prompte com estiga finalitzat, seguint les seues instruccions. Si ho desitja, per a projectes amb determinat volum, podem enviar-li diferents parts a mesura que es vagen acabant. Quan el seu projecte estiga complet, l’enviarem a l’Email o a l’adreça física en el municipi Mallorca que ens haja indicat. La facturació normalment és quinzenal, encara que pot indicar-nos el mètode de facturació que preferisca.

Si necessita una empresa de traduccions a Mallorca:

Municipis en els quals la nostra oficina ofereix interpretacions i traduccions a la província Mallorca

Oferim serveis d’interpretació i traducció professional a Mallorca, Santa Cruz de Tenerife, Telde, Arona, San Cristobal de la Laguna, Las Palmas Gran Canaria, Arrecife, San Bartolomé de Tirajana [… VEURE LLISTA COMPLETA DE MUNICIPIS]

Si necessita traduccions professionals a Mallorca:
 

Traduccions oficials jurades a Mallorca

 

També oferim el servei de traduccions jurades a Mallorca, les quals li seran entregades per missatger en el domicili que ens indique. Si és urgent normalment s’intentarà que el traductor certificat estiga el més a prop possible del seu domicili a Mallorca. En cas contrari, el traductor oficial pot trobar-se en una altra província a l’efecte d’aconseguir preus més competitius per a Vosté gràcies a crear economies d’escala. Tots els nostres traductors jurats estan reconeguts pel Ministeri d’Afers exteriors espanyol.

Certs organismes de la província Mallorca poden posar problemes si la traducció de partides de naixement, actes de matrimoni, certificats de defunció, certificats d’antecedents penals, demandes, contestacions a demanda, informes pericials, proves, recursos d’apel·lació, recursos econòmic-administratius, recursos contenciosos administratius i altres documents oficials o escrits a presentar davant aquestes institucions no és jurada per un traductor oficial reconegut pel Ministeri d’Afers exteriors. Per això, abans d’encarregar una traducció a presentar davant un organisme oficial és necessari preguntar al mateix si aquesta traducció ha de ser jurada o no. En cas que no siga necessària una traducció certificada és preferible demanar a l’agència de traduccions una traducció no oficial, ja que és més barata i menys literal.

Alguns organismes a Mallorca que solen exigir traduccions oficials són els següents:
 
 
Sant Pere, 7, 07012, Palma (ILLES BALEARS). 971784178
 
 
38, 07009, Sa Indioteria, Palma (ILLES BALEARS). 971176300
 

Govern Balear – Consejeria de Economia Hisenda i Innovación Palau Reial,

17 BAIX, 07001, Palma (ILLES BALEARS). 971176700

Llegir més…

Exemple de traducció professional a Mallorca realitzada per la nostra empresa

 

Així mateix, la tecnologia utilitzada per la Xina fins a 1979 era poc avançada, quedant el país retardat tecnològicament respecte de la resta dels països de l’Àsia Pacífic. En els anys cinquanta, l’esforç industrialitzador xinès s’havia basat en la tecnologia soviètica. Després de trencar les seves relacions amb la Unió Soviètica, la Xina va començar a importar tecnologia del Japó i d’Europa Occidental, però la revolució cultural va portar a un aïllament tecnològic. En canvi, segons s’ha vist, el procés d’obertura econòmica iniciat en 1979 ha permès importar un volum important d’equips i tecnologies més avançades i ha suposat un esforç innovador. Així mateix, la inversió estrangera directa ha actuat com a corretja de transmissió de tecnologia i know-how. De totes maneres, cal reconèixer que abans de 1979 es va crear una base industrial que ha estat decisiva per a assimilar ràpidament la tecnologia estrangera introduïda a partir de la reforma.
 
També s’ha produït un millora en benestar social des de 1979. En canvi, en el període 1949-1979 es va produir un estancament del nivell de vida, veient poques millores els salaris reals i el consum. A causa d’ineficiència del teixit productiu, que havia de ser mantingut amb contínues inversions i un consum privat baix, encara que la indústria experimentés un creixement important el nivell de vida de la població, tant a la ciutat com en el camp, estava pràcticament estancat des de 1957. En canvi, la despesa per càpita va passar de 175 Rmb en 1978 a 803 en 1991, incrementant-se en un 458% respecte a 1978, i entre 1990 i 1995 l’ingrés net per càpita de la població urbana i de la població rural ha augmentat en una mitjana d’un 7,7% i 4,5% anual, respectivament. Si prenem com a indicador el possessió de béns de consum duradors, ens trobem amb que en 1981 hi havia menys d’una televisió en color per cada cent famílies urbanes, aconseguint en 1990 la xifra de 59, i que de 0,2 frigorífics per cada cent llars es va passar a 42,3, i de 6,3 rentadores a 78.
 

Así como sobre interpretaciones para conferencias, ferias, eventos, juicios, reuniones de negocios, etc., doblaje de películas y documentales, subtitulación audiovisual, transcripción de cintas y audios, revisión de traducciones, maquetación y otros servicios lingüísticos, así como sobre los formatos con los que trabajamos (Word, Excel, Access para bases de datos, Powerpoint para presentaciones, html, xml, Wordpress para webs, etc.).

Ocupació per a intèrprets i traductors a Mallorca

 

Traductors i intèrprets freelance (autònoms) a Mallorca

 • Nadius en l’idioma a traduir, especialment a l’anglés, espanyol, francés, italià, alemany, portugués, romanés, castellà, català / valencià, gallec, basc / basc, polonés, holandés, suec, búlgar, danés, noruec, ucraïnés, txec, eslovac, croat, eslové, estonià, bielorús, letó, lituà, neerlandés, àrab, xinés, rus, japonés, hindi, croat, eslové, serbi, albanés i moldau.
 • Titulacions: Titulació en Traducció i Interpretació, Dret, Administració d’empreses, Economia, Enginyeria, Informàtica, Medicina, Farmàcia, Química, Arquitectura, Sociologia, Antropologia, etc.
 • Experiència professional en les àrees de Dret, Administració d’empreses, Economia, Enginyeria (industrial, aeronàutica, aerospacial, agroindustrial, ambiental, biomèdica, biònica, biotecnologia, administració de sistemes, enginyeria civil, mecànic electricista, etc.), Informàtica, Medicina, Farmàcia, Filologia, Història de l’Art, Geografia, Enologia, Física, Genètica, Criminologia, Pedagogia, etc…
 • Experiència com a traductor o intèrpret en aquestes àrees, especialment com a advocat, comptable, programari, sistemes computacionals, automatització, geomática, geofísica, sistemes computacionals de maquinari, telemàtica, topografia, mecànica, irrigació, agroalimentació (sobretot vins, olis, begudes, embotits, productes carnis, avícoles i pinsos). També requerim traduccions low cost i traduccions ràpides en microbiologia, mecatrònica, làser, filosofia, logopèdia, fisioteràpia, arqueologia, química industrial, química petroliera, traduccions tècniques, acupuntura, homeopatia, massatges i altres teràpies alternatives.
 • Fort compromís amb la qualitat.
Tots els currículums rebuts seran avaluats i si escau, ens posarem en contacte amb Vosté.
 

Envie el seu CV a humanresources@1globaltranslators.com

Comercials freelance a Mallorca

Si desitja unir-se al nostre equip d’agents comercials a Mallorca i buscar nous clients per a l’empresa envie la seua cv a humanresources@1globaltranslators.com.