AGÈNCIA DE TRADUCCIONS TARRAGONA 

Agencia de traduccions Tarragona

Traduccions a Tarragona

La nostra empresa de traduccions professionals porta treballant a Tarragona més de 19 anys, comptant amb un ampli i qualificat equip de traductors i intèrprets nadius especialitzats.

El que més valoren de 1Global Translators els nostres clients de Tarragona són la qualitat, el preu, la rapidesa, l’atenció i adaptació al client i la puntualitat en les nostres traduccions i interpretacions.

ENVIÏ UN EMAIL! a clients@1globaltranslators.com si desitja un pressupost de traducció a Tarragona, preus o vol realitzar qualsevol consulta.

 

Clients de la nostra empresa de traduccions a Tarragona ciutat i província

Alguns dels clients de la nostra agència de traduccions Tarragona son els següents:

 • Ferros Altadill, S.L.,Companyia dedicada al comerç a l’engròs de ferralla i metalls de deixalla fèrria i no fèrria. Situada a la Carretera Nacional 420, Km.803,875 43780 – Gandesa (Tarragona). Per a aquesta empresa hem realitzat traduccions, entre altres tipus de textos, de manuals d’instruccions i manuals d’usuari, de mecànica, d’especificacions tècniques, de manuals d’aparells electrònics, etc.
 • Tecnocat 21, S.L., Companyia dedicada a la construcció i venda de l’automatització de qualsevol tipus de procés continu de producció i fabricació, o en els seqüencials, tant de muntatge, mecanització, assemblatge, transport, informatització de processos. Situada en Avinguda Coure, 4 – P.I.Argenteria 43470 – La Selva del Camp (Tarragona). Per a aquesta empresa hem realitzat traduccions, entre altres tipus de textos, de projectes, fitxes tècniques, etc.
 • Tinet, Companyia dedicada a transportar mercaderies per carretera, en camions o vehicles similars, així com serveis de mudances, tant en àmbit urbà com interurbà i transport d’àrids i similars. Situada en pl. Martin Royo, 5-2n,1a 43893 ALTAFULLA (Tarragona). Per a aquesta empresa hem realitzat traduccions, entre altres tipus de textos, econòmics, de contractes mercantils, de documents societaris, de documents fiscals, etc.
 • Fundació Hospital Sant Pau i Santa Tecla., Establiment destinat a proporcionar tot tipus d’assistència mèdica, incloses operacions quirúrgiques i estada durant la recuperació o tractament, i en el qual també es practiquen la recerca i l’ensenyament mèdic. Situat en Rambla Vella, 14, 43003 Tarragona. Per a aquesta empresa hem realitzat traduccions, entre altres tipus de textos, receptes clíniques, de contractes dels empleats, de documents clínics i un altre tipus de documents etc.

Si necessita interpretacions o traduccions a Tarragona:

El nostre horari és de dilluns a divendres de 9.00 a 19.00.

Opinions d’alguns clients de l’agència de traducció a Tarragona provincia i ciutat

 • “El meu contracte ha estat traduït perfectament. Tornaria a confiar en vostès sense cap dubte.”
 • “Molt bon servei i ràpid. Inti va ser la nostra assessora i ens va donar un tracte excel·lent. Recomano els serveis.”
 • “Traducció jurada d’excel·lent qualitat, ràpid i amb excel·lent preu.”
 • “Excel·lent tracte, atenció i qualitat”

Pot emplenar aquest formulari i nosaltres li contactarem el més aviat possible per a la realització d’interpretacions o traduccions Tarragona:

  CONSULTA O SOL·LICITUD DE PRESSUPOST GRATIS:

  8 avantatges de la nostra agència de traduccions de qualitat a Tarragona

  QUALITAT

  1Global està orientada cap a la qualitat per a això comptem amb un rigorós Sistema de Qualitat que té una forma triangular. El vèrtex és la nostra orientació cap a les necessitats del client, atès que el nostre objectiu és excedir les seves expectatives. Els dos punts de suport en els quals confiem per a aconseguir l’anterior són: en primer lloc, excel·lents professionals i, en segon lloc, rigorosos procediments i controls de qualitat conforme a les normes de qualitat ISO-9001 i EN-15038. Gràcies a això, hem aconseguit un ràtio de traduccions conformes superior al 99%. Veure el nostre Sistema de Gestió de la Qualitat.

  Els preus de les nostres traduccions són molt competitius i sobre els mateixos practiquem importants descomptes per repetició i per volum. Si necessita traductors barats a Tarragona, demani’ns informació sobre la nostra modalitat de traducció low cost.

  PREUS COMPETITIUS

  RAPIDESA

  Moltes vegades els nostres clients necessiten traduccions ràpides a Tarragona i per a satisfer aquesta necessitat oferim una modalitat de traducció urgent en què ens adaptem al termini que el client necessiti, sempre que sigui viable. Això ho aconseguim gràcies a comptar més de 1.500 traductors nadius, i al nostre Sistema de Gestió de Projectes. Si necessita traducció urgent a Tarragona, indiqui’ns el termini màxim en la qual la necessita.

   

  A la nostra empresa de traducció Tarragona som conscients de la importància de la puntualitat i per això apliquem un gran rigor en el compliment dels terminis, sent el nostre índex de traduccions puntuals superior al 99%. Ho aconseguim treballant amb professionals seriosos i amb uns procediments rigorosos.

   

  PUNTUALITAT

  GRANS PROJECTES DE TRADUCCIONS

  Gràcies a comptar amb un gran nombre de professionals i al nostre Sistema de Gestió de Projectes podem abordar grans projectes formant equips de traducció ben coordinats i unificant la terminologia.

   

  El fet d’haver desenvolupat diferents àrees d’especialització i de comptar amb professionals nadius altament especialitzats en diferents camps ens permet realitzar una àmplia varietat de projectes, incloent projectes en els quals dins d’un mateix text hi ha terminologia corresponent a diverses àrees del coneixement.

  TRADUCCIONS INTERDISCIPLINARS

  CONFIDENCIALITAT

  Tots els professionals que treballen per a la nostra agència de traducció Tarragona signen un Compromís de Confidencialitat. Si el client ho desitja, podem signar nosaltres al seu torn un Acord de Confidencialitat amb aquest.

   

  Tenim una filosofia d’adaptació a les necessitats i gustos del client. Digui’ns exactament què necessita i farem tot el que puguem per a proporcionar-li-ho. Faci’ns saber si la traducció a Tarragona que necessita és jurada o normal. Digui’ns quin programa informàtic prefereix, si necessita treball de formato, composició o disseny gràfic, quin estil lingüístic prefereix o si desitja que usem el seu glossari corporatiu. Digui’ns tot el que necessita… si podem fer-ho, ho farem.

   

  ADAPTACIÓ AL CLIENT

  Si necessita una oficina de traducció a Tarragona:

  Contractació i operativa del nostre servei de traducció a Tarragona

   

  1. Sol·licitar un pressupost de traducció a Tarragona, interpretació o un altre servei (opcional)

  Abans de fer una comanda de traducció professional, interpretació (simultània amb cabina, consecutiva o d’enllaç), doblatge de pel·lícules, sèries o documentals, subtitulació audiovisual, transcripció d’àudios, revisió, maquetació o un altre servei lingüístic a Tarragona pot sol·licitar un pressupost gratis (és opcional, atès que pot realitzar la seva comanda directament). Per a això, pot contactar a la nostra agència de traducció professional per Email (clients@1globaltranslators.com), telèfon (977 900 059) o a través del formulari per a explicar-nos què necessita i indicar-nos per a quin termini, el seu nom, el nom de la seva empresa (si escau), el seu número de telèfon i la seva adreça de correu electrònic. Si es tracta d’una traducció, pot enviar-nos el text a traduir per Email, missatger o en persona. També necessitem saber l’idioma de destinació i si ho desitja pot indicar-nos alguna variant concreta d’aquest, com a anglès britànic, anglès americà, portuguès brasiler, francès canadenc de Quebec, alemany suís, espanyol de Mèxic, espanyol de Colòmbia, espanyol de l’Argentina, espanyol del Perú, espanyol de l’Equador, xinès mandarí, xinès cantonès, català de Mallorca, català d’Eivissa, valencià, holandès d’Holanda, neerlandès de Flandes, gaèlic irlandès, gaèlic escocès, hindi khadiboli, hindi bambaiya, etc.

  Si necessita una traducció barata, li agraïm que ens ho indiqui per a oferir-li la modalitat estàndard low cost, mentre que si necessita una traducció molt bona li oferirem la modalitat segons normes de qualitat ISO 9001 i 15038 i li assignarem un traductor molt bo i especialitzat en la temàtica a traducir.

  Li direm al més aviat possible si estem en condicions de realitzar el servei sol·licitat i el preu.

  Pot fer clic aquí per a sol·licitar un pressupost:

  » Pressupost gratis de traducció u altre servei

  2. Fer una comanda

  Per a efectuar una comanda és convenient que indiqui (si no ho ha fet anteriorment) el seu nom, el nom de la seva empresa (si escau), el seu número de telèfon, la seva adreça de correu electrònic i la resta de dades abans esmentades en cas que no hagi sol·licitat pressupost prèviament. Si és la seva primera comanda, convé que indiqui també la seva adreça o l’adreça de la seva empresa i el número d’identificació fiscal (en cas que necessiti factura). Si necessita traduccions a Tarragona, no oblidi adjuntar el text a traduir, en cas que no ho hagi fet anteriorment.

  Pot fer clic a continuació per a fer una comanda:

  » Comanda

  Si ja és client corporatiu i ha treballat amb nosaltres altres vegades, començarem la traducció o un altre servei immediatament. En cas contrari, serà necessari que efectuï una provisió de fons abans de començar el mateix. Si tria el sistema de pagament mitjançant targeta de crèdit o dèbit (visa, mastercard, etc.) o Paypal, efectuarem un càrrec immediatament per a començar el projecte. En canvi, si opta el sistema de pagament mitjançant transferència bancària, el servei de traducció, interpretació o d’un altre tipus començarà tan aviat com rebem el pagament. Per la nostra experiència, les transferències solen trigar dos o tres dies.Per a més informació sobre els mitjans de pagament, pot fer clic a continuació

  Per a més informació sobre els mitjans de pagament, pot fer clic a continuació:

  » Forma de pagament del servei de traducció

  3. Entrega i facturació de la traducció o altre servei.

  La nostra empresa de traduccions a Tarragona li lliurarà el text traduït o un altre servei tan aviat com estigui finalitzat, seguint les seves instruccions. Si ho desitja, per a projectes amb determinat volum, podem enviar-li diferents parts a mesura que es vagin acabant. Quan el seu projecte estigui complet, l’enviarem a l’Email o a l’adreça física en el municipi de Tarragona que ens hagi indicat. La facturació normalment és quinzenal, encara que pot indicar-nos el mètode de facturació que prefereixi.

  Si necessita una empresa de traduccions a Tarragona:

  Municipis en els quals la nostra oficina ofereix interpretacions i traduccions a la província de Tarragona

  Oferim serveis d’interpretació i traducció professional a Tarragona, Reus, Vendrell, Tortosa, Cambrils, Salou, Valls, Calafell, Amposta, Vilaseca [… VEURE LLISTA COMPLETA DE MUNICIPIS]

  Si necessita traduccions professionals a Tarragona:

  Traduccions oficials jurades a Tarragona

  També oferim el servei de traduccions jurades a Tarragona, les quals li seran lliurades per missatger en el domicili que ens indiqui. Si és urgent normalment s’intentarà que el traductor certificat estigui el més a prop possible del seu domicili a Tarragona. En cas contrari, el traductor oficial pot trobar-se en una altra província a l’efecte d’aconseguir preus més competitius per a Vostè gràcies a crear economies d’escala. Tots els nostres traductors jurats estan reconeguts pel Ministeri d’Afers exteriors espanyol.

  Certs organismes de la província de Tarragona poden posar problemes si la traducció de partides de naixement, actes de matrimoni, certificats de defunció, certificats d’antecedents penals, demandes, contestacions a demanda, informes pericials, proves, recursos d’apel·lació, recursos econòmic-administratius, recursos contenciosos administratius i altres documents oficials o escrits a presentar davant aquestes institucions no és jurada per un traductor oficial reconegut pel Ministeri d’Afers exteriors. Per això, abans d’encarregar una traducció a presentar davant un organisme oficial és necessari preguntar al mateix si aquesta traducció ha de ser jurada o no. En cas que no sigui necessària una traducció certificada és preferible demanar a l’agència de traduccions una traducció no oficial, ja que és més barata i menys literal.

  Alguns organismes a Tarragona que solen exigir traduccions oficials són els següents:

  Audiència Provincial de Tarragona

  Avda. President Lluís Companys, 10, 43005 Tarragona. 977 92 01 01.

  Jutjats de Primera Instància de Tarragona

  Avda. Roma, 7, 43005 Tarragona (Tarragona), Tarragona. 977 92 00 01.

  Registre Civil de Tarragona

  Carrer Dels Montells, S/N, 43870 Amposta, Tarragona. 977 280 520.

  Registre de la Propietat de Tarragona

  Carrer Pons Icart, 2 – 43004 (Tarragona). 977 21 99 12.

  Llegir més…

  Exemple de traducció professional a Tarragona realitzada per la nostra empresa

  En el sector exterior de l’economia, aquesta s’ha caracteritzat per ser una economia tancada amb poc comerç. Durant la dècada dels 50 va haver-hi intercanvis amb altres països amb sistemes soviètics, que fins a cert punt compensaven el bloqueig econòmic promogut pels Estats Units. Després de trencar les seves relacions amb la Unió Soviètica, la Xina va començar a comerciar amb altres països, però la revolució cultural va interrompre en gran part aquestes importacions. Encara que es van reprendre a principi dels 70, els vincles econòmics de la Xina amb el món exterior van millorar poc. Així, les exportacions xineses representaven en 1978 tan sols un 0,3% de les exportacions mundials. Oficialment, entre 1952 i 1973 les exportacions han crescut en una mitjana anual del 6%. A més, fins a 1979 el país va romandre tancat a la inversió estrangera.

  Es tracta, per tant, d’un model molt diferent al que es va introduir a partir de 1979 i que hem vingut analitzant fins ara. No efectuarem en aquest apartat una comparació amb el model xinès actual, ja que en l’apartat Y.1.1.1. s’explica amb detall la transició del model anterior al model nou, remetent-nos al mateix per a evitar repeticions innecessàries.

  Anàlisi dels resultats econòmics xinesos des de 1949 fins a 1979 i comparació amb els resultats des de 1979 fins a l’actualitat.

  Hem vist que durant la dècada dels vuitanta la Xina va tenir una elevada taxa mitjana de creixement econòmic, superior al 10%, sent el PIB en 1990 el doble que, en 1980, i que el ritme de creixement mig anual entre 1990 i 1995 ha estat del 12%. Això suposa un creixement significativament major (gairebé el doble) al qual es va experimentar durant el període de 1952-78, que el PIB real va créixer en una mitjana d’un 6,2% anual (en Rmb de 1957), malgrat que aquest també va anar relativament ràpid.

  Però on s’aprecia una major diferència de resultats és en la modernització tecnològica i en la millora de l’eficiència econòmica. En el període anterior a 1979, la productivitat agrària probablement va caure, a causa de la falta d’incentius per als agricultors, a l’absència d’alternatives a l’ocupació fora de les explotacions agrícoles i als baixos preus dels productes agrícoles, que impedien la generació d’estalvis amb els quals finançar les inversions en les zones rurals. Així mateix, la indústria era altament ineficient, amb escassa productivitat i poques millores en la qualitat i varietat de la producció. Les grans empreses públiques van ser carregades amb excessiva mà d’obra i obligacions socials, així com dirigides de forma burocràtica, sent altament inflexibles. El creixement de la indústria va ser mantingut mitjançant contínues inversions, un consum baix i preus agrícoles també baixos. Diversos estudis indiquen que la productivitat estava estancada durant el període de 1957-1976. En aquest sentit, un estudi va mostrar un descens en la *PTF combinada entre l’agricultura i la indústria del 1,41% anual durant 1957 al 1975, i un augment del només el 0,62% anual durant el 1965-1976. En canvi, com s’ha exposat anteriorment, a partir de 1979 la productivitat va experimentar una important millora: entre 1980 i 1984 el creixement de la PTF va passar a ser del 3,39% i entre 1984 i 1988 del 4,46%..

  Així com sobre interpretacions per a conferències, fires, esdeveniments, judicis, reunions de negocis, etc., doblatge de pel·lícules i documentals, subtitulació audiovisual, transcripció de cintes i àudios, revisió de traduccions, maquetació i altres serveis lingüístics, així com sobre els formats amb els quals treballem (Word, Excel, Access per a bases de dades, Powerpoint per a presentacions, html, xml, WordPress per a webs, etc.).

  Ocupació per a intèrprets i traductors a Tarragona

  Traductors i intèrprets freelance (autònoms) a Tarragona

  • Titulacions: Titulació en Traducció i Interpretació, Dret, Administració d’empreses, Economia, Enginyeria, Informàtica, Medicina, Farmàcia, Química, Arquitectura, Sociologia, Antropologia, etc.
  • Nadius en l’idioma a traduir, especialment a l’anglès, espanyol, francès, italià, alemany, portuguès, romanès, castellà, català / valencià, gallec, basc /euskara, polonès, holandès, suec, búlgar, danès, noruec, ucraïnès, txec, eslovac, croat, eslovè, estonià, bielorús, letó, lituà, neerlandès, àrab, xinès, rus, japonès, hindi, croat, eslovè, serbi, albanès i moldau.
  • Experiència professional en les àrees de Dret, Administració d’empreses, Economia, Enginyeria (industrial, aeronàutica, aerospacial, agroindustrial, ambiental, biomèdica, biònica, biotecnologia, administració de sistemes, enginyeria civil, mecànic electricista, etc.), Informàtica, Medicina, Farmàcia, Filologia, Història de l’Art, Geografia, Enologia, Física, Genètica, Criminologia, Pedagogia, etc…
  • Experiència com a traductor o intèrpret en aquestes àrees, especialment com a advocat, comptable, programari, sistemes computacionals, automatització, geomática, geofísica, sistemes computacionals de maquinari, telemàtica, topografia, mecànica, irrigació, agroalimentació (sobretot vins, olis, begudes, embotits, productes carnis, avícoles i pinsos). També requerim traduccions low cost i traduccions ràpides en microbiologia, mecatrònica, làser, filosofia, logopèdia, fisioteràpia, arqueologia, química industrial, química petroliera, traduccions tècniques, acupuntura, homeopatia, massatges i altres teràpies alternatives.
  • Fort compromís amb la qualitat.

  Tots els currículums rebuts seran avaluats i si escau, ens posarem en contacte amb Vostè.

  Enviï el seu CV a humanresources@1globaltranslators.com

  Comercials freelance a Tarragona

  Si desitja unir-se al nostre equip d’agents comercials a Tarragona i buscar nous clients per a l’empresa enviï la seva CV humanresources@1globaltranslators.com.