Tu votación

TRADUCCIONS CATALÀ DE EIVISSA I TRADUCTORS CATALÀ EIVISSENC

 

 

 

traduccions espanyol catalá de Ibiza i traductors catalá de Ibiza castellá

 

 

 

Traductors i traduccions al / del català de Eivissa

 

A la nostra agència de traductors, amb més de 18 anys de trajectòria, estem especialitzats en les traduccions al i del català de Eivissa de tot tipus de textos jurats, tècnics, jurídics, científics, medges, financers, turístics, informàtics, econòmics, literaris, farmacèutics, químics, de publicitat, de pàgines web, per hotels i restaurants, sobre alimentació i d’ altres especialitats.

El que més aprecien els nostres clients del nostre servei de traducció professional català de Eivissa són la qualitat, el preu, la rapidesa, l’atenció al client, la disponibilitat i adaptació al client i la puntualitat en les nostres traduccions i interpretacions.

 

Necessita traductors al i del català Eivissenc?

 

Els preus de les nostres traduccions són molt competitius i sobre els mateixos vam realitzar grans descomptes per volum (en funció del nombre de paraules). Si necessita traduccions barates al i del català de Eivissa, demani’ns informació sobre la nostra modalitat de traducció low cost per a textos no especialitzats. 

Si necessita traduccions urgents català de Eivissa, la nostra empresa de traductors també podem oferir-li aquest servei. 

SOL·LICITIN’S UN PRESSUPOST GRATUÏT! enviant un correu electrònic a clients@1globaltranslators.comLi respondrem el més aviat possible.

 

La nostra agència li ofereix traduccions al i del català de Eivissa de qualitat

 

El nostre Sistema de Gestió de la Qualitat per a traduccions d’acord amb la normes de qualitat ISO 9001 i la norma europea de qualitat UNE EN 15038 garanteix el rigor, la precisió de les nostres traduccions al català de Eivissa i del català de Eivissa.

Alguns dels nostres mecanismes per garantir un servei excel·lent són les següents:

  • Tots els nostres traductors al català i del català de Eivissa són nadius de l’idioma de destinació, és a dir, que la seva llengua materna és el català de Eivissa. 
  • Rigorosa selecció dels professionals adequats per a cada tipus de traducció, segons la temàtica i modalitat de traducció. Els nostres traductors nadius del català de Eivissa són professionals avalats amb una àmplia experiència, formació acadèmica i realitzen només traduccions de textos en què estiguin especialitzats. 
  • Formació dels nostres traductors del català i al català de Eivissa perquè compleixin els nostres estàndards de qualitat. 
  • Adequada investigació de la terminologia i documentació sobre el tema en qüestió. 
  • Diversos controls de qualitat: revisions i comprovacions dutes a terme per diferents professionals de la nostra empresa de traduccions (terminologia, estil, ortografia, tipografia, format, que no hagi quedat res sense traduir, etc.) per assegurar-nos que sigui una traducció perfecta. 
  • Ús de glossaris i eines de traducció (programes de traducció assistida, etc.) pel traductor professional.

Estrictes procediments per a la realització de les nostres traduccions, interpretacions i altres serveis (així com per al funcionament de tots els departaments).

Si necessita servei de traduccions al i del català de Eivissa nosaltres som el millor. 

Demani un pressupost sense compromís mitjançant el formulari de sota o, si ho prefereix, envieu-nos un correu electrònic a clients@1globaltranslators.com o truqui’ns a l’oficina més propera de la nostra agència de traduccions. Ens posarem en contacte el més aviat possible.

 

Consulta o solicitud de presupuesto gratuito


 

Espanyol català de Eivissa, català de Eivissa castellà i altres combinacions de la nostra empresa de traductors professionals

 

Oferim servei de traductor professional del català de Eivissa a l’espanyol i de l’espanyol al català de Eivissa, del català de Eivissa a l’anglès i de l’anglès al català de Eivissa, del català de Eivissa al francès i del francès al català de Eivissa, del català de Eivissa a l’alemany i l’alemany al català de Eivissa, del català de Eivissa al castellà i del castellà al català de Eivissa, del català de Eivissa al xinès i del xinès al català de Eivissa, del català de Eivissa a l’euskera i de l’euskera al català de Eivissa, del català de Eivissa al gallec i del gallec al català de Eivissa i en general del català de Eivissa a altres idiomes i d’altres idiomes al català de Eivissa.

 

On presta el seu servei la nostra agència de traduccions al i del català de Eivissa?

 

La nostra empresa ofereix traduccions al i del català de Eivissa a Madrid, Barcelona, ​​Bilbao, València, Sevilla, Saragossa, Màlaga, Palma de Mallorca, Corunya, Las Palmas de Gran Canària, Pamplona, ​​Santa Creu de Tenerife, Sant Sebastià / Donostia, Tarragona , Oviedo, Múrcia, Badajoz, Granada, Valladolid, Toledo, Santander, Gijón, Conca, Granada, Navarra, Menorca, Alacant, Cantàbria, Guipúscoa, Pontevedra, Burgos, Almeria, la Rioja, Girona, Castelló, Andorra, Càceres, Huelva, Guadalajara, Orense, Lanzarote, Salamanca, Segòvia, Àlaba, Valladolid, Sitges, Àvila, Melilla, Lleó, Ciudad Real, Lugo … (veure totes les províncies).

 

TRUQUI’NS A LA NOSTRA OFICINA MÉS PROPERA!

 

Servei d’intèrprets del català Eivissenc

 

La nostra agència de traducció també compta amb servei d’interpretació al i del català de Eivissa (traducció oral) en les seves 3 modalitats:

També oferim interpretacions i traduccions professionals d’idiomes propers al català de Eivissa:

 

SOL·LICITI UN PRESSUPOST JA!

 

Informació d’interès sobre el català Eivissenc

L’eivissenc és el subdialecte del català balear parlat a l’illa d’Eivissa i a l’illa de Formentera on pren el nom particular de formenterer. Se’n distingeixen quatre variants: eivissenc de Vila, a la ciutat d’Eivissa; portmanyí, al sud-oest, a Sant Antoni de Portmany, Fruitera i Sant Josep de sa Talaia; l’eivissenc central de Sta.Eulària; i l’eivissenc del nord, que es parla a Sant Joan de Labritja.