Tu votación

TRADUCCIONS CATALÀ I TRADUCTORS CATALÀ MENORQUÍ

 

 

traduccions espanyol catalá menorquí i traductors catalá menorquí castellá

 

 

Traductors i traduccions al / del català menorquí

 

A la nostra agència de traductors, amb més de 18 anys de trajectòria, estem especialitzats en les traduccions al i del català menorquí de tot tipus de textos jurats, tècnics, jurídics, científics, medges, financers, turístics, informàtics, econòmics, literaris, farmacèutics, químics, de publicitat, de pàgines web, per hotels i restaurants, sobre alimentació i d’ altres especialitats.

El que més aprecien els nostres clients del nostre servei de traducció professional català menorquí són la qualitat, el preu, la rapidesa, l’atenció al client, la disponibilitat i adaptació al client i la puntualitat en les nostres traduccions i interpretacions.

 

Necessita traductors al i del català menorquí?

 

Els preus de les nostres traduccions són molt competitius i sobre els mateixos vam realitzar grans descomptes per volum (en funció del nombre de paraules). Si necessita traduccions barates al i del català, demani’ns informació sobre la nostra modalitat de traducció low cost per a textos no especialitzats. 

Si necessita traduccions urgents català menorquí, la nostra empresa de traductors també podem oferir-li aquest servei. 

SOL·LICITIN’S UN PRESSUPOST GRATUÏT! enviant un correu electrònic a clients@1globaltranslators.comLi respondrem el més aviat possible.

 

La nostra agència li ofereix traduccions al i del català menorquí de qualitat

 

El nostre Sistema de Gestió de la Qualitat per a traduccions d’acord amb la normes de qualitat ISO 9001 i la norma europea de qualitat UNE EN 15038 garanteix el rigor, la precisió de les nostres traduccions al català menorquí i del català menorquí.

Alguns dels nostres mecanismes per garantir un servei excel·lent són les següents:

  • Tots els nostres traductors al català menorquí i del català són nadius de l’idioma de destinació, és a dir, que la seva llengua materna és el català menorquí. 
  • Rigorosa selecció dels professionals adequats per a cada tipus de traducció, segons la temàtica i modalitat de traducció. Els nostres traductors nadius del català menorquí són professionals avalats amb una àmplia experiència, formació acadèmica i realitzen només traduccions de textos en què estiguin especialitzats. 
  • Formació dels nostres traductors del català menorquí i al català menorquí perquè compleixin els nostres estàndards de qualitat. 
  • Adequada investigació de la terminologia i documentació sobre el tema en qüestió. 
  • Diversos controls de qualitat: revisions i comprovacions dutes a terme per diferents professionals de la nostra empresa de traduccions (terminologia, estil, ortografia, tipografia, format, que no hagi quedat res sense traduir, etc.) per assegurar-nos que sigui una traducció perfecta. 
  • Ús de glossaris i eines de traducció (programes de traducció assistida, etc.) pel traductor professional.

Estrictes procediments per a la realització de les nostres traduccions, interpretacions i altres serveis (així com per al funcionament de tots els departaments).

Si necessita servei de traduccions al i del català menorquí nosaltres som el millor. 

Demani un pressupost sense compromís mitjançant el formulari de sota o, si ho prefereix, envieu-nos un correu electrònic a clients@1globaltranslators.com o truqui’ns a l’oficina més propera de la nostra agència de traduccions. Ens posarem en contacte el més aviat possible.

 

Consulta o solicitud de presupuesto gratuito


 

Espanyol català menorquí, català menorquí castellà i altres combinacions de la nostra empresa de traductors professionals

 

Oferim servei de traductor professional del català menorquí a l’espanyol i de l’espanyol al català menorquí, del català menorquí a l’anglès i de l’anglès al català menorquí, del català menorquí al francès i del francès al català menorquí, del català menorquí a l’alemany i l’alemany al català menorquí, del català menorquí al castellà i del castellà al català menorquí, del català menorquí al xinès i del xinès al català menorquí, del català menorquí a l’euskera i de l’euskera al català menorquí, del català menorquí al gallec i del gallec al català menorquí i en general del català menorquí a altres idiomes i d’altres idiomes al català menorquí.

 

On presta el seu servei la nostra agència de traduccions al i del català menorquí?

 

La nostra empresa ofereix traduccions al i del català a Madrid, Barcelona, ​​Bilbao, València, Sevilla, Saragossa, Màlaga, Palma de Mallorca, Corunya, Las Palmas de Gran Canària, Pamplona, ​​Santa Creu de Tenerife, Sant Sebastià / Donostia, Tarragona , Oviedo, Múrcia, Badajoz, Granada, Valladolid, Toledo, Santander, Gijón, Conca, Granada, Navarra, Menorca, Alacant, Cantàbria, Guipúscoa, Pontevedra, Burgos, Almeria, la Rioja, Girona, Castelló, Andorra, Càceres, Huelva, Guadalajara, Orense, Lanzarote, Salamanca, Segòvia, Àlaba, Pozuelo de Alarcón,  Aranjuez, Àvila, Melilla, Lleó, Ciudad Real, Lugo … (veure totes les províncies).

 

TRUQUI’NS A LA NOSTRA OFICINA MÉS PROPERA!

 

Servei d’intèrprets del català menorquí

 

La nostra agència de traducció també compta amb servei d’interpretació al i del català menorquí (traducció oral) en les seves 3 modalitats:

També oferim interpretacions i traduccions professionals d’idiomes propers al català menorquí:

 

SOL·LICITI UN PRESSUPOST JA!

 

Informació d’interès sobre el català monorquí

 

El menorquí és la parla tradicional de Menorca, una de les Illes Balears. Fins al segle XVII, el subdialecte menorquí havia estat una variant molt uniforme del català oriental (i per tant, amb pocs trets diferenciadors balears), i avui encara ho és en certs aspectes, sobretot pel tancament de la o àtona en u, que és una de les principals diferències que la fonètica de Menorca presenta en relació amb la de Mallorca (exceptuant la de Sóller, que d’altra banda té alguns punts de semblança amb la de Ciutadella). No tant resistent s’ha mostrat el sector occidental de l’illa amb la influència arribada des de Catalunya a Maó dels morfemes flexius -és-essis-essin. Les primitives formes -às-assis-assin van ser substituïdes a Ciutadella.