Tu votación

TRADUCCIONS CATALÀ BALEAR I TRADUCTORS CATALÀ BALEAR

 

 

traductors català balear traduccions català balear

 

 

Traductors i traduccions al / del català balear

 

A la nostra agència de traductors, amb més de 18 anys de trajectòria, estem especialitzats en les traduccions al i del català balear de tot tipus de textos jurats, tècnics, jurídics, científics, medges, financers, turístics, informàtics, econòmics, literaris, farmacèutics, químics, de publicitat, de pàgines web, per hotels i restaurants, sobre alimentació i d’ altres especialitats.

El que més aprecien els nostres clients del nostre servei de traducció professional català balear són la qualitat, el preu, la rapidesa, l’atenció al client, la disponibilitat i adaptació al client i la puntualitat en les nostres traduccions i interpretacions.

 

Necessita traductors al i del català balear?

 

Els preus de les nostres traduccions són molt competitius i sobre els mateixos vam realitzar grans descomptes per volum (en funció del nombre de paraules). Si necessita traduccions barates al i del català balear, demani’ns informació sobre la nostra modalitat de traducció low cost per a textos no especialitzats. 

Si necessita traduccions urgents català balear, la nostra empresa de traductors també podem oferir-li aquest servei. 

SOL·LICITIN’S UN PRESSUPOST GRATUÏT! enviant un correu electrònic a clients@1globaltranslators.comLi respondrem el més aviat possible.

 

La nostra agència li ofereix traduccions al i del català balear de qualitat

 

El nostre Sistema de Gestió de la Qualitat per a traduccions d’acord amb la normes de qualitat ISO 9001 i la norma europea de qualitat UNE EN 15038 garanteix el rigor, la precisió de les nostres traduccions al català balear i del català balear.

Alguns dels nostres mecanismes per garantir un servei excel·lent són les següents:

  • Tots els nostres traductors al català balear i del català balear són nadius de l’idioma de destinació, és a dir, que la seva llengua materna és el català balear. 
  • Rigorosa selecció dels professionals adequats per a cada tipus de traducció, segons la temàtica i modalitat de traducció. Els nostres traductors nadius del català balear són professionals avalats amb una àmplia experiència, formació acadèmica i realitzen només traduccions de textos en què estiguin especialitzats. 
  • Formació dels nostres traductors del català balear i al català balear perquè compleixin els nostres estàndards de qualitat. 
  • Adequada investigació de la terminologia i documentació sobre el tema en qüestió. 
  • Diversos controls de qualitat: revisions i comprovacions dutes a terme per diferents professionals de la nostra empresa de traduccions (terminologia, estil, ortografia, tipografia, format, que no hagi quedat res sense traduir, etc.) per assegurar-nos que sigui una traducció perfecta. 
  • Ús de glossaris i eines de traducció (programes de traducció assistida, etc.) pel traductor professional.
  • Estrictes procediments per a la realització de les nostres traduccions, interpretacions i altres serveis (així com per al funcionament de tots els departaments).

Si necessita servei de traduccions al i del català balear nosaltres som el millor. 

Demani un pressupost sense compromís mitjançant el formulari de sota o, si ho prefereix, envieu-nos un correu electrònic a clients@1globaltranslators.com o truqui’ns a l’oficina més propera de la nostra agència de traduccions. Ens posarem en contacte el més aviat possible.

 

Consulta o solicitud de presupuesto gratuito


 

Espanyol català balear, català balear castellà i altres combinacions de la nostra empresa de traductors professionals

 

Oferim servei de traductor professional del català balear a l’espanyol i de l’espanyol al català balear, del català balear a l’anglès i de l’anglès al català balear, del català balear al francès i del francès al català balear, del català balear a l’alemany i l’alemany al català balear, del català balear al castellà i del castellà al català balear, del català balear al xinès i del xinès al català balear, del català balear a l’euskera i de l’euskera al català balear, del català balear al gallec i del gallec al català balear i en general del català balear a altres idiomes i d’altres idiomes al català balear.

 

On presta el seu servei la nostra agència de traduccions al i del català balear?

 

La nostra empresa ofereix traduccions al i del català balear a Madrid, Barcelona, ​​Bilbao, València, Sevilla, Saragossa, Màlaga, Palma de Mallorca, Corunya, Las Palmas de Gran Canària, Pamplona, ​​Santa Creu de Tenerife, Sant Sebastià / Donostia, Tarragona , Oviedo, Múrcia, Badajoz, Granada, Valladolid, Toledo, Santander, Gijón, Granada, Navarra, Menorca, Alacant, Cantàbria, Guipúscoa, Pontevedra, Burgos, Almeria, la Rioja, Girona, Castelló, Andorra, Càceres, Huelva, Guadalajara, Orense, Lanzarote, Salamanca, Segòvia, Àlaba, Pozuelo de Alarcón,  Aranjuez, Àvila, Melilla, Lleó, Ciudad Real, Lugo … (veure totes les províncies).

 

TRUQUI’NS A LA NOSTRA OFICINA MÉS PROPERA!

 

Servei d’intèrprets del català balear

 

La nostra agència de traducció també compta amb servei d’interpretació al i del català balear (traducció oral) en les seves 3 modalitats:

També oferim interpretacions i traduccions professionals d’idiomes propers al català balear:

 

SOL·LICITI UN PRESSUPOST JA!

 

Informació d’interès sobre el català balear

 

El balear conforma una família de dialectes del català que es parlen a les Illes Balears. Els subdialectes que la formen són el mallorquí, el menorquí i l’eivissenc. La llengua catalana hi va ser duita per habitants provinents del Rosselló i l’Empordà en temps de la conquesta, per la qual cosa es conserven característiques dialectals emparentades amb les variants d’aquestes zones. El català és la llengua pròpia de les Illes Balears (així definida en el seu Estatut d’Autonomia) i cooficial, al costat del castellà, per ser-ho aquesta en tot l’Estat. El cas balear és semblant al de Catalunya, també aquí el factor principal en l’expansió del castellà ha estat la immigració, en mesura molt més gran que la substitució lingüística.