Tu votación

TRADUCCIONS CATALÀ DE CATALUÑA I TRADUCTORS CATALÀ DE CATALUÑA

 

 

traduccions espanyol catalá de Cataluña i traductors catalá de Cataluña castellá

 

 

Traductors i traduccions al / del català de Cataluña

 

A la nostra agència de traductors, amb més de 18 anys de trajectòria, estem especialitzats en les traduccions al i del català de Cataluña de tot tipus de textos jurats, tècnics, jurídics, científics, medges, financers, turístics, informàtics, econòmics, literaris, farmacèutics, químics, de publicitat, de pàgines web, per hotels i restaurants, sobre alimentació i d’ altres especialitats.

El que més aprecien els nostres clients del nostre servei de traducció professional català de Cataluña són la qualitat, el preu, la rapidesa, l’atenció al client, la disponibilitat i adaptació al client i la puntualitat en les nostres traduccions i interpretacions.

 

Necessita traductors al i del català de Cataluña ?

 

Els preus de les nostres traduccions són molt competitius i sobre els mateixos vam realitzar grans descomptes per volum (en funció del nombre de paraules). Si necessita traduccions barates al i del català de Cataluña, demani’ns informació sobre la nostra modalitat de traducció low cost per a textos no especialitzats. 

Si necessita traduccions urgents català, la nostra empresa de traductors també podem oferir-li aquest servei. 

SOL·LICITIN’S UN PRESSUPOST GRATUÏT! enviant un correu electrònic a clients@1globaltranslators.comLi respondrem el més aviat possible.

 

La nostra agència li ofereix traduccions al i del català de Cataluña de qualitat

 

El nostre Sistema de Gestió de la Qualitat per a traduccions d’acord amb la normes de qualitat ISO 9001 i la norma europea de qualitat UNE EN 15038 garanteix el rigor, la precisió de les nostres traduccions al català de Cataluña i del català de Cataluña.

Alguns dels nostres mecanismes per garantir un servei excel·lent són les següents:

  • Tots els nostres traductors al català de Cataluña i del català de Cataluña són nadius de l’idioma de destinació, és a dir, que la seva llengua materna és el català de Cataluña. 
  • Rigorosa selecció dels professionals adequats per a cada tipus de traducció, segons la temàtica i modalitat de traducció. Els nostres traductors nadius del català de Cataluña són professionals avalats amb una àmplia experiència, formació acadèmica i realitzen només traduccions de textos en què estiguin especialitzats. 
  • Formació dels nostres traductors del català de Cataluña i al català de Cataluña perquè compleixin els nostres estàndards de qualitat. 
  • Adequada investigació de la terminologia i documentació sobre el tema en qüestió. 
  • Diversos controls de qualitat: revisions i comprovacions dutes a terme per diferents professionals de la nostra empresa de traduccions (terminologia, estil, ortografia, tipografia, format, que no hagi quedat res sense traduir, etc.) per assegurar-nos que sigui una traducció perfecta. 
  • Ús de glossaris i eines de traducció (programes de traducció assistida, etc.) pel traductor professional.

Estrictes procediments per a la realització de les nostres traduccions, interpretacions i altres serveis (així com per al funcionament de tots els departaments).

Si necessita servei de traduccions al i del català de Cataluña nosaltres som el millor. 

Demani un pressupost sense compromís mitjançant el formulari de sota o, si ho prefereix, envieu-nos un correu electrònic a clients@1globaltranslators.com o truqui’ns a l’oficina més propera de la nostra agència de traduccions. Ens posarem en contacte el més aviat possible.

 

Consulta o solicitud de presupuesto gratuito


 

Espanyol català de Cataluña, català de Cataluña castellà i altres combinacions de la nostra empresa de traductors professionals

 

Oferim servei de traductor professional del català de Cataluña a l’espanyol i de l’espanyol al català de Cataluña, del català de Cataluña a l’anglès i de l’anglès al català de Cataluña, del català de Cataluña al francès i del francès al català de Catalunya, del català Cataluña a l’alemany i l’alemany al català de Catalunya, del català de Cataluña al castellà i del castellà al català de Cataluña, del català de Cataluña al xinès i del xinès al català de Cataluña, del català de Cataluña a l’euskera i de l’euskera al català de Cataluña, del català de Cataluña al gallec i del gallec al català de Cataluña i en general del català de Cataluña a altres idiomes i d’altres idiomes al català de Cataluña.

 

On presta el seu servei la nostra agència de traduccions al i del català de Cataluña?

 

La nostra empresa ofereix traduccions al i del català de Cataluña a Madrid, Barcelona, ​​Bilbao, València, Sevilla, Saragossa, Màlaga, Palma de Mallorca, Corunya, Las Palmas de Gran Canària, Pamplona, ​​Santa Creu de Tenerife, Sant Sebastià / Donostia, Tarragona , Oviedo, Múrcia, Badajoz, Granada, Valladolid, Toledo, Santander, Gijón, Conca, Granada, Navarra, Menorca, Alacant, Cantàbria, Guipúscoa, Pontevedra, Burgos, Almeria, la Rioja, Girona, Castelló, Andorra, Càceres, Huelva, Guadalajara, Orense, Lanzarote, Salamanca, Segòvia, Àlaba, Fuerteventura, Eivissa, Àvila, Melilla, Lleó, Ciudad Real, Lugo … (veure totes les províncies).

 

TRUQUI’NS A LA NOSTRA OFICINA MÉS PROPERA!

 

Servei d’intèrprets del català de Cataluña

 

La nostra agència de traducció també compta amb servei d’interpretació al i del català de Cataluña (traducció oral) en les seves 3 modalitats:

També oferim interpretacions i traduccions professionals d’idiomes propers al català de Cataluña:

 

SOL·LICITI UN PRESSUPOST JA!

 

Informació d’interès sobre el català de Cataluña

L’idioma català (català és el autoglotónimo i la denominació oficial a la comunitat autònoma de Catalunya, de les Illes Balears, Andorra, la ciutat italiana de l’Alguer i denominació tradicional a la regió francesa del Rosselló) o idioma valencià (valencià és el autoglotónimo i la denominació oficial a la Comunitat Valenciana i tradicional a la comarca murciana del Carxe) és una llengua romanç parlada per unes deu milions de persones (incloent parlants no nadius) a Catalunya, la Comunitat Valenciana (excepte en algunes comarques de l’interior), les Illes Balears, Andorra, la Franja de Ponent, el Carxe (una comarca de la Regió de Múrcia poblat per immigrants valencians), el Rosselló, la ciutat sarda de l’Alguer i en petites comunitats de tot el món (entre les quals destaca la d’Argentina, amb 195 000 parlants). 

Té uns deu milions de parlants, dels quals al voltant de la meitat són nadius; el seu domini lingüístic, amb una superfície de 68.730 km² i 13 529 127 habitants (2009), inclou 1687 termes municipals. Com les altres llengües romàniques, el català descendeix del llatí vulgar que parlaven els romans que s’establiren a Hispània durant l’edat antiga.

 

 [/expand]