Tu votación

TRADUCCIONS CATALÀ MALLORQUÍ I TRADUCTORS CATALÀ MALLORQUÍ

 

 

traductors català mallorquí traduccions català mallorquí

 

 

Traductors i traduccions al / del català mallorquí

 

A la nostra agència de traductors, amb més de 18 anys de trajectòria, estem especialitzats en les traduccions al i del català mallorquí de tot tipus de textos jurats, tècnics, jurídics, científics, medges, financers, turístics, informàtics, econòmics, literaris, farmacèutics, químics, de publicitat, de pàgines web, per hotels i restaurants, sobre alimentació i d’ altres especialitats.

El que més aprecien els nostres clients del nostre servei de traducció professional català mallorquí són la qualitat, el preu, la rapidesa, l’atenció al client, la disponibilitat i adaptació al client i la puntualitat en les nostres traduccions i interpretacions.

 

Necessita traductors al i del català mallorquí?

 

Els preus de les nostres traduccions són molt competitius i sobre els mateixos vam realitzar grans descomptes per volum (en funció del nombre de paraules). Si necessita traduccions barates al i del català mallorquí, demani’ns informació sobre la nostra modalitat de traducció low cost per a textos no especialitzats. 

Si necessita traduccions urgents català mallorquí, la nostra empresa de traductors també podem oferir-li aquest servei. 

SOL·LICITIN’S UN PRESSUPOST GRATUÏT! enviant un correu electrònic a clients@1globaltranslators.comLi respondrem el més aviat possible.

 

La nostra agència li ofereix traduccions al i del català mallorquí de qualitat

 

El nostre Sistema de Gestió de la Qualitat per a traduccions d’acord amb la normes de qualitat ISO 9001 i la norma europea de qualitat UNE EN 15038 garanteix el rigor, la precisió de les nostres traduccions al català mallorquí i del català mallorquí.

Alguns dels nostres mecanismes per garantir un servei excel·lent són les següents:

  • Tots els nostres traductors al català mallorquí i del català mallorquí són nadius de l’idioma de destinació, és a dir, que la seva llengua materna és el català mallorquí. 
  • Rigorosa selecció dels professionals adequats per a cada tipus de traducció, segons la temàtica i modalitat de traducció. Els nostres traductors nadius del català mallorquí són professionals avalats amb una àmplia experiència, formació acadèmica i realitzen només traduccions de textos en què estiguin especialitzats. 
  • Formació dels nostres traductors del català mallorquí i al català mallorquí perquè compleixin els nostres estàndards de qualitat. 
  • Adequada investigació de la terminologia i documentació sobre el tema en qüestió. 
  • Diversos controls de qualitat: revisions i comprovacions dutes a terme per diferents professionals de la nostra empresa de traduccions (terminologia, estil, ortografia, tipografia, format, que no hagi quedat res sense traduir, etc.) per assegurar-nos que sigui una traducció perfecta. 
  • Ús de glossaris i eines de traducció (programes de traducció assistida, etc.) pel traductor professional.
  • Estrictes procediments per a la realització de les nostres traduccions, interpretacions i altres serveis (així com per al funcionament de tots els departaments).

Si necessita servei de traduccions al i del català mallorquí nosaltres som el millor. 

Demani un pressupost sense compromís mitjançant el formulari de sota o, si ho prefereix, envieu-nos un correu electrònic a clients@1globaltranslators.com o truqui’ns a l’oficina més propera de la nostra agència de traduccions. Ens posarem en contacte el més aviat possible.

 

Consulta o solicitud de presupuesto gratuito


 

Espanyol català mallorquí, català mallorquí castellà i altres combinacions de la nostra empresa de traductors professionals

 

Oferim servei de traductor professional del català mallorquí a l’espanyol i de l’espanyol al català mallorquí, del català mallorquí a l’anglès i de l’anglès al català mallorquí, del català mallorquí al francès i del francès al català mallorquí, del català mallorquí  a l’alemany i l’alemany al català mallorquí, del català mallorquí al castellà i del castellà al català mallorquí, del català mallorquí al xinès i del xinès al català mallorquí, del català mallorquí a l’euskera i de l’euskera al català mallorquí, del català mallorquí al gallec i del gallec al català mallorquí i en general del català mallorquí a altres idiomes i d’altres idiomes al català mallorquí.

 

On presta el seu servei la nostra agència de traduccions al i del català mallorquí?

 

La nostra empresa ofereix traduccions al i del català mallorquí a Madrid, Barcelona, ​​Bilbao, València, Sevilla, Saragossa, Màlaga, Palma de Mallorca, Corunya, Las Palmas de Gran Canària, Pamplona, ​​Santa Creu de Tenerife, Sant Sebastià / Donostia, Tarragona , Oviedo, Múrcia, Badajoz, Granada, Valladolid, Toledo, Santander, Gijón, Granada, Navarra, Menorca, Alacant, Cantàbria, Guipúscoa, Pontevedra, Burgos, Almeria, la Rioja, Girona, Castelló, Andorra, Càceres, Huelva, Guadalajara, Orense, Lanzarote, Salamanca, Segòvia, Àlaba, Pozuelo de Alarcón,  Aranjuez, Àvila, Melilla, Lleó, Ciudad Real, Lugo … (veure totes les províncies).

 

TRUQUI’NS A LA NOSTRA OFICINA MÉS PROPERA!

 

Servei d’intèrprets del català mallorquí

 

La nostra agència de traducció també compta amb servei d’interpretació al i del català mallorquí (traducció oral) en les seves 3 modalitats:

També oferim interpretacions i traduccions professionals d’idiomes propers al català mallorquí:

 

SOL·LICITI UN PRESSUPOST JA!

 

Informació d’interès sobre el català mallorquí

 

El mallorquí és el dialecte català parlat a l’illa de Mallorca, subdialecte del català balear. Es tracta d’un dialecte consecutiu format per colonització des de l’àrea del català central. La seva característica principal, compartida amb els altres subdialectes insulars, inclòs l’alguerès, és l’arcaisme, resultat del fet que el seu territori sigui insular i alhora una àrea lateral. Aquesta posició, però, també ha afavorit l’aparició de dialectalismes actius.