Tu votación

TRADUCCIONS CATALÀ I TRADUCTORS CATALÀ

 

 

traduccions espanyol catalá i traductors catalá castellá

 

 

Traductors i traduccions al / del català

 

A la nostra agència de traductors, amb més de 18 anys de trajectòria, estem especialitzats en les traduccions al i del català de tot tipus de textos jurats, tècnics, jurídics, científics, medges, financers, turístics, informàtics, econòmics, literaris, farmacèutics, químics, de publicitat, de pàgines web, per hotels i restaurants, sobre alimentació i d’ altres especialitats.

El que més aprecien els nostres clients del nostre servei de traducció professional català són la qualitat, el preu, la rapidesa, l’atenció al client, la disponibilitat i adaptació al client i la puntualitat en les nostres traduccions i interpretacions.

 

Necessita traductors al i del català?

 

Els preus de les nostres traduccions són molt competitius i sobre els mateixos vam realitzar grans descomptes per volum (en funció del nombre de paraules). Si necessita traduccions barates al i del català, demani’ns informació sobre la nostra modalitat de traducció low cost per a textos no especialitzats. 

Si necessita traduccions urgents català, la nostra empresa de traductors també podem oferir-li aquest servei. 

SOL·LICITIN’S UN PRESSUPOST GRATUÏT! enviant un correu electrònic a clients@1globaltranslators.comLi respondrem el més aviat possible.

 

La nostra agència li ofereix traduccions al i del català de qualitat

 

El nostre Sistema de Gestió de la Qualitat per a traduccions d’acord amb la normes de qualitat ISO 9001 i la norma europea de qualitat UNE EN 15038 garanteix el rigor, la precisió de les nostres traduccions al català i del català.

Alguns dels nostres mecanismes per garantir un servei excel·lent són les següents:

  • Tots els nostres traductors al català i del català són nadius de l’idioma de destinació, és a dir, que la seva llengua materna és el català. 
  • Rigorosa selecció dels professionals adequats per a cada tipus de traducció, segons la temàtica i modalitat de traducció. Els nostres traductors nadius del català són professionals avalats amb una àmplia experiència, formació acadèmica i realitzen només traduccions de textos en què estiguin especialitzats. 
  • Formació dels nostres traductors del català i al català perquè compleixin els nostres estàndards de qualitat. 
  • Adequada investigació de la terminologia i documentació sobre el tema en qüestió. 
  • Diversos controls de qualitat: revisions i comprovacions dutes a terme per diferents professionals de la nostra empresa de traduccions (terminologia, estil, ortografia, tipografia, format, que no hagi quedat res sense traduir, etc.) per assegurar-nos que sigui una traducció perfecta. 
  • Ús de glossaris i eines de traducció (programes de traducció assistida, etc.) pel traductor professional.

Estrictes procediments per a la realització de les nostres traduccions, interpretacions i altres serveis (així com per al funcionament de tots els departaments).

Si necessita servei de traduccions al i del català nosaltres som el millor. 

Demani un pressupost sense compromís mitjançant el formulari de sota o, si ho prefereix, envieu-nos un correu electrònic a clients@1globaltranslators.com o truqui’ns a l’oficina més propera de la nostra agència de traduccions. Ens posarem en contacte el més aviat possible.

 

Consulta o solicitud de presupuesto gratuito


 

Espanyol català, català castellà i altres combinacions de la nostra empresa de traductors professionals

 

Oferim servei de traductor professional del català a l’espanyol i de l’espanyol al català, del català a l’anglès i de l’anglès al català, del català al francès i del francès al català, del català a l’alemany i l’alemany al català, del català al castellà i del castellà al català, del català al xinès i del xinès al català, del català a l’euskera i de l’euskera al català, del català al gallec i del gallec al català i en general del català a altres idiomes i d’altres idiomes al català.

 

On presta el seu servei la nostra agència de traduccions al i del català?

 

La nostra empresa ofereix traduccions al i del català a Madrid, Barcelona, ​​Bilbao, València, Sevilla, Saragossa, Màlaga, Palma de Mallorca, Corunya, Las Palmas de Gran Canària, Pamplona, ​​Santa Creu de Tenerife, Sant Sebastià / Donostia, Tarragona , Oviedo, Múrcia, Badajoz, Granada, Valladolid, Toledo, Santander, Gijón, Conca, Granada, Navarra, Menorca, Alacant, Cantàbria, Guipúscoa, Pontevedra, Burgos, Almeria, la Rioja, Girona, Castelló, Andorra, Càceres, Huelva, Guadalajara, Orense, Lanzarote, Salamanca, Segòvia, Àlaba, Fuerteventura, Eivissa, Àvila, Melilla, Lleó, Ciudad Real, Lugo … (veure totes les províncies).

 

TRUQUI’NS A LA NOSTRA OFICINA MÉS PROPERA!

 

Servei d’intèrprets del català

 

La nostra agència de traducció també compta amb servei d’interpretació al i del català (traducció oral) en les seves 3 modalitats:

També oferim interpretacions i traduccions professionals d’idiomes propers al català:

 

SOL·LICITI UN PRESSUPOST JA!

 

Variants del català ofertes pels nostres traductors nadius

 

La nostra empresa de traduccions ofereix les diferents modalitats del català, com les següents:

Informació d'interès sobre el català

L’idioma català (català és el autoglotónimo i la denominació oficial a la comunitat autònoma de Catalunya, de les Illes Balears, Andorra, la ciutat italiana de l’Alguer i denominació tradicional a la regió francesa del Rosselló) o idioma valencià (valencià és el autoglotónimo i la denominació oficial a la Comunitat Valenciana i tradicional a la comarca murciana del Carxe) és una llengua romanç parlada per unes deu milions de persones (incloent parlants no nadius) a Catalunya, la Comunitat Valenciana (excepte en algunes comarques de l’interior), les Illes Balears, Andorra, la Franja de Ponent, el Carxe (una comarca de la Regió de Múrcia poblat per immigrants valencians), el Rosselló, la ciutat sarda de l’Alguer i en petites comunitats de tot el món (entre les quals destaca la d’Argentina, amb 195 000 parlants). 

Té uns deu milions de parlants, dels quals al voltant de la meitat són nadius; el seu domini lingüístic, amb una superfície de 68.730 km² i 13 529 127 habitants (2009), inclou 1687 termes municipals. Com les altres llengües romàniques, el català descendeix del llatí vulgar que parlaven els romans que s’establiren a Hispània durant l’edat antiga.