Tu votación

TRADUCCIONS VALENCIÀ I TRADUCTORS VALENCIÀ

 

 

 

traduccions espanyol valencià i traductors valencià castellá

 

 

Traductors i traduccions al / del valencià

 

A la nostra agència de traductors, amb més de 18 anys de trajectòria, estem especialitzats en les traduccions al i del valencià de tot tipus de textos jurats, tècnics, jurídics, científics, medges, financers, turístics, informàtics, econòmics, literaris, farmacèutics, químics, de publicitat, de pàgines web, per hotels i restaurants, sobre alimentació i d’ altres especialitats.

El que més aprecien els nostres clients del nostre servici de traducció professional valencià són la qualitat, el preu, la rapidesa, l’atenció al client, la disponibilitat i adaptació al client i la puntualitat en les nostres traduccions i interpretacions.

 

¿Necessita traductors al i del valencià?

 

Els preus de les nostres traduccions són molt competitius i sobre els mateixos realitzem grans descomptes per volum (en funció del nombre de paraules) . Si necessita traduccions barates al i del valencià, demane’ns informació sobre la nostra modalitat de traducció low cost per a textos no especialitzats.

Si precisa traduccions urgents valencià, la nostra empresa de traductors també podem oferir-li este servici.

SOL·LICITE’NS UN PRESSUPOST GRATUÏT! enviant un email a clients@1globaltranslators.com. Li respondrem tan ràpidament com siga possible.

 

La nostra agència li oferix traduccions al i del valencià de qualitat

 

El nostre Sistema de Gestió de la Qualitat per a traduccions basant-se en la normes de qualitat ISO 9001 i la norma europea de qualitat UNIX EN 15038 garantix el rigor, la precisió de les nostres traduccions al valencià i del valencià.

Alguns dels nostres mecanismes per a garantir un servici excel·lent són les següents:

  • Tots els nostres traductors al valencià i del valencià són natius de l’idioma de destinació, és a dir, que la seua llengua materna és el valencià.
  • Rigorosa selecció dels professionals adequats per a cada tipus de traducció, segons la temàtica i modalitat de traducció. Els nostres traductors natius del valencià són professionals avalats amb una àmplia experiència, formació acadèmica i realitzen només traduccions de textos en els quals estiguen especialitzats.
  • Formació dels nostres traductors del valencià i al valencià perquè complisquen els nostres estàndards de qualitat.
  • Adequada investigació de la terminologia i documentació sobre el tema en qüestió.
  • Diversos controls de qualitat: revisions i comprovacions dutes a terme per diferents professionals de la nostra empresa de traduccions (terminologia, estil, ortografia, tipografia, format, que no haja quedat res sense traduir, etc.) per a assegurar-nos que siga una traducció perfecta.
  • Ús de glossaris i eines de traducció (programes de traducció assistida, etc.) pel traductor professional.
  • Estrictes procediments per a la realització de les nostres traduccions, interpretacions i altres serveis (així com per al funcionament de tots els departaments).

Si necessita servei de traduccions al i del valencià nosaltres som la seua millor opció.

Sol·licite un pressupost sense compromís mitjançant el formulari de baix o, si el prefereix, envie’ns un correu electrònic a clients@1globaltranslators.com o telefone’ns a l’oficina més pròxima de la nostra agència de traduccions. Ens posarem en contacte com més prompte millor.

 

Consulta o solicitud de presupuesto gratuito

Espanyol valencià, valencià castellà y altres combinacions de la nostra empresa de traductors professionals

 

Oferim servei de traductor professional del català de València a l’espanyol i de l’espanyol al valencià, del valencià a l’anglés i de l’anglés al valencià, del valencià al francés i del francés al valencià, del valencià a l’alemany i de l’alemany al valencià, del valencià al castellà i del castellà al valencià, del valencià al català i del català al valencià, del valencià al basc i del basc al valencià, del valencià al gallec i del gallec al valencià i en general del valencià a altres idiomes i d altres idiomes al valencià.

 

On presta el seu servei la nostra agència de traduccions al i del valencià?

 

La nostra empresa ofereix traduccions al i del català de València a Alacant, València, Madrid, Barcelona, Bilbao, Tarragona, Sevilla, Saragossa, Màlaga, Girona, Las Palmas de Gran Canaria, Pamplona, Santa Cruz de Tenerife, Sant Sebastià / Donostia, Albacete, Badajoz, Valladolid, Toledo, Santander, Granada, , Navarra, Guipúscoa, Palma de Mallorca, Pontevedra, Menorca, Burgos, Almeria, La Rioja, Eivissa, Cantàbria, Castelló, Gijón, Andorra, Lleida, Huelva, Guadalajara, Orense, Lanzarote, Salamanca, Coruña, Segòvia, Àlaba, Fuerteventura, Àvila, Melilla, Lleó, Ciudad Real, Lugo … (veure totes les províncies).

 

TELEFONE’NS A LA NOSTRA OFICINA MÉS PRÒXIMA!

 

Servei d’intèrprets valencians

 

La nostra agència de traducció també compta amb servei d’interpretació al i del valencià (traducció oral) en les seues 3 modalitats:

També oferim interpretacions i traduccions professionals d’idiomes pròxims al valencià:

 

SOL·LICITE UN PRESSUPOST JA!

 

Informació interessant sobre el valencià

 

Valencià, llengua valenciana o idioma valencià (valencià, llengua valenciana o idioma valencià en valencià) és el nom històric, tradicional i oficial utilitzat a la Comunitat Valenciana (Espanya)​ per a referir-se a la llengua romanç denominada català a Catalunya, les Illes Balears, Andorra, la Franja d’Aragó, el Rosselló i la ciutat sarda del L’Alguer. Té la consideració de llengua pròpia segons l’Estatut d’Autonomia de la Comunitat Valenciana i la Constitució.