TRADUCCIONS CATALÁ

traducciones español catalán y traductores catalán castellano

Traduccions català

La nostra empresa de traduccions en català porta treballant més de 19 anys, comptant amb un ampli i qualificat equip de traductors i intèrprets natius especialitzats.

El que més valoren de 1Global Translators els nostres clients són la qualitat, el preu, la rapidesa, l’atenció i adaptació al client i la puntualitat en les nostres traduccions i interpretacions.

ENVIÏ UN EMAIL! a clients@1globaltranslators.com si desitja un pressupost de traducció a català o de català, preus o vol realitzar qualsevol consulta.

Clients de la nostra empresa de traduccions al català y del català

Alguns dels clients de la nostra agència de traduccions de català o al català són els següents:

REPSOL – GAS NATURAL,  és una multinacional energètica i petroquímica espanyola, situada en Carrer Mendez Alvaro, 44, 28045 Madrid. Per a aquesta empresa hem realitzat traduccions, entre altres tipus de textos,  de webs, fullets, material publicitari, fitxes tècniques de productes, composició de productes. Traduccions des de l’espanyol al català, des del català a l’espanyol.

BANC DE SANTANDER, és una empresa multinacional espanyola de serveis bancaris i financers, situada en Av. de Cantàbria, s/n, 28660 Boadilla de la Muntanya, Madrid. Per a aquesta empresa hem realitzat traduccions, entre altres tipus de textos, de traduccions jurades, contractes, documentació legal, etc. Traduccions des del català a l’espanyol i des de l’espanyol al català.

NESTLÉ, és una empresa multinacional suïssa d’aliments i begudes, situada en Carrer de Clara Campoamor, 2, 08950 Esplugues de Llobregat, Barcelona. Per a aquest empresa hem realitzat traduccions entre altres tipus de textos, de material promocional, de fullets informatius. Traduccions des de l’espanyol a el  català, des de l’espanyol al català i des de l’espanyol a l’alemany.

MELIÁ HOTELS INTERNATIONAL S.A., és una empresa hotelera, situada en C/Carrer Gremi Toneleros 24, 07009 Palma. Per a aquesta empresa hem realitzat traduccions, entre altres tipus de textos, de  fullets, de catàlegs, de textos per a mailings, de cartes publicitàries, de campanyes publicitàries. Traduccions des del català a l’espanyol, des de l’espanyol al francès, des del francès al portuguès, des de l’espanyol al català, i des de l’espanyol al neerlandès.

LEROY MERLIN, és una multinacional francesa especialitzada en bricolatge, construcció, decoració i jardineria, situada en Av. de la Vega, 2, 28108 Alcobendas, Madrid. Per a aquesta empresa hem realitzat traduccions  de catàlegs des de l’espanyol al català i des de l’espanyol a l’alemany.

AVASA MANAGEMENT, S.L: Grup de gestió per a agències de viatges líder a Espanya amb més de 300 oficines especialitzades a donar solucions de màrqueting. Situada en Carrer de Mallorca 221-223 4t 2a 08008 Barcelona. Per a aquesta empresa hem realitzat traduccions, entre altres tipus de textos, de documents especialitzats de traduccions turístiques.

AIRE NETWORKS: Companyia dedicada a la distribució i instal·lació de sistemes de telecomunicacions. Situada en Carrer Santiago Ramon i Cajal, 11, 03203 Elx, Alacant. Per a aquesta empresa hem realitzat traduccions, entre altres tipus de textos, de manuals, presentacions comercials, etc.

PROHOTELES, SCCL: Companyia dedicada a prestar serveis Hotelers i allotjaments similars, de 5 hotels de 3 i 4 estrelles i 4 estrelles superior. Situada en carrer Marconi, 16, 08397 Pineda de Mar, Barcelona. Per a aquesta empresa hem realitzat, entre altres tipus de textos, de material publicitari, de fitxes tècniques de productes, de la composició de productes, de webs, de fullets, de contractes, d’informes, etc.

INBISA: Empresa dediqueu a la gestió i prestació de serveis d’administració adquisició, tinença, gaudi, administració, venda i explotació de béns immobles. Situada en Don Diego López Haroko Kale Nagusia, 35, 48009 Bilbo, Bizkaia, Espanya. Per a aquesta empresa hem realitzat traduccions, entre altres tipus de textos, de manuals, presentacions comercials.

FEDERACIÓ ESPANYOLA DE MUNICIPIS I PROVÍNCIES: és l’Associació d’Entitats Locals d’àmbit estatal amb major implantació, que agrupa Ajuntaments, Diputacions, Consells i Capítols Insulars, en total 7.324, que representen més el 90% dels Governs Locals espanyols. Situada al carrer Nunci 8 28005, Madrid. Espanya. Per a aquesta empresa hem realitzat traduccions, entre altres tipus de textos, de documents especialitzats de traduccions turístiques.

Si necessita interpretacions o traduccions en català:

El nostre horari és de dilluns a divendres de 9.00 a 19.00.

Opinions d’alguns clients de nostre despatx de traducció català

• Vaig enviar una sol·licitud de pressupost amb 1Global translators i en 30 minuts m’ho van enviar.
• Vaig quedar satisfet pels resultats obtinguts per la seva competitivitat ’’.
• Bon tracte rebut en tot moment, des de l’inici del projecte fins al final.
• Bona qualitat de traduccions.

Pot emplenar aquest formulari i nosaltres li contactarem com més aviat millor per a interpretacions o traduccions anglès.

  Solicite ya un PRESUPUESTO GRATIS si necesita interpretaciones o traducciones baratas y buenas con nuestro formulario:

  8 avantatges del nostre servei de traducció al català i del català

  CALIDAD

  1Global està orientada cap a la qualitat i per a això comptem amb un rigorós Sistema de Qualitat que té una forma triangular. El vèrtex és la nostra orientació cap a les necessitats del client, ja que el nostre objectiu és excedir les seves expectatives. Els dos punts de suport en els quals confiem per a aconseguir l’anterior són: en primer lloc, excel·lents professionals i, en segon lloc, rigorosos procediments i controls de qualitat conforme a les normes de qualitat ISO-9001 i EN-15038. Gràcies a això, hem aconseguit un ràtio de traduccions conformes superior al 99%. Veure el nostre Sistema de Gestió de la Qualitat.

  Els preus de les nostres traduccions en català són molt competitius i sobre els mateixos practiquem importants descomptes per repetició i per volum. Si necessita traduccions en català barates, demani’ns informació sobre la nostra modalitat de traducció low cost.

  PRECIOS COMPETITIVOS

  RAPIDEZ

  Moltes vegades els nostres clients necessiten traduccions ràpides en català i per a satisfer aquesta necessitat oferim una modalitat de traducció urgent en què ens adaptem al termini que el client necessiti, sempre que sigui viable. Això ho aconseguim gràcies a comptar més de 1.500 traductors natius, i al nostre Sistema de Gestió de Projectes. Si necessita traducció català urgent, indiqui’ns el termini màxim en la qual la necessita.

  En la nostra empresa de traducció del / al català som conscients de la importància de la puntualitat i per això apliquem un gran rigor en el compliment dels terminis, sent el nostre índex de traduccions puntuals superior al 99%. Ho aconseguim treballant amb professionals seriosos i amb uns procediments rigorosos.

  PUNTUALIDAD

  GRANDES PROYECTOS DE TRADUCCIONES

  Gràcies a comptar amb un gran nombre de professionals i al nostre Sistema de Gestió de Projectes podem abordar grans projectes formant equips de traducció ben coordinats i unificant la terminologia.

  El fet d’haver desenvolupat diferents àrees d’especialització i de comptar amb professionals natius altament especialitzats en diferents camps ens permet realitzar una àmplia varietat de projectes, incloent projectes en els quals dins d’un mateix text hi ha terminologia corresponent a diverses àrees del coneixement.

  TRADUCCIONES INTERDISCIPLINARES

  CONFIDENCIALIDAD

  Tots els professionals que treballen per a la nostra agència de traducció català signen un Compromís de Confidencialitat. Si el client ho desitja, podem signar nosaltres al seu torn un Acord de Confidencialitat amb aquest.

  Tenim una filosofia d’adaptació a les necessitats i gustos del client. Digui’ns exactament què necessita i farem tot el que puguem per a proporcionar-li-ho. Faci’ns saber si la traducció a català o de català que necessita és jurada o normal. Digui’ns quin programa informàtic prefereix, si necessita treball de formato, composició o disseny gràfic, quin estil lingüístic prefereix o si desitja que usem el seu glossari corporatiu. Digui’ns tot el que necessita… si podem fer-ho, ho farem.

  ADAPTACIÓN AL CLIENTE

  Si necessita una agència de traducció de català o a aquest idioma:

  Contratació i operativa del nostre servei de traduccions del català y al català

  1. Solicitar un pressupost de traducció al català o del català, interpretació o un altre servei (opcional)

  Abans de fer una comanda de traducció professional, interpretació (simultània amb cabina, consecutiva o d’enllaç), doblatge de pel·lícules, sèries o documentals, subtitulació audiovisual, transcripció d’àudios, revisió, maquetació o un altre servei lingüístic pot sol·licitar un pressupost gratis (és opcional, atès que pot realitzar la seva comanda directament). Per a això, pot contactar a la nostra agència de traducció professional per Email (clients@1globaltranslators.com), telèfon (vegi la nostra llista d’oficines i telèfons) o a través del formulari per a explicar-nos què necessita i indicar-nos per a quin termini, el seu nom, el nom de la seva empresa (si escau), el seu número de telèfon i la seva adreça de correu electrònic. Si es tracta d’una traducció, pot enviar-nos el text a traduir per Email, missatger o en persona. També necessitem saber l’idioma de destinació i si ho desitja pot indicar-nos alguna variant concreta d’aquest, com a anglès britànic, anglès americà, portuguès brasiler, francès canadenc del Quebec, alemany suís, espanyol de Mèxic, espanyol de Colòmbia, espanyol de l’Argentina, espanyol del Perú, espanyol de l’Equador, xinès mandarí, xinès cantonès, català de Mallorca, català d’Eivissa, valencià, holandès d’Holanda, neerlandès de Flandes, gaèlic irlandès, gaèlic escocès, hindi khadiboli, hindi bambaiya,  etc.

  Si precisa una traducció barata, li agraïm que ens ho indiqui per a oferir-li la modalitat estàndard low cost, mentre que si necessita una traducció molt bona li oferirem la modalitat segons normes de qualitat ISO 9001 i 15038 i li assignarem un traductor molt bo i especialitzat en la temàtica a traduir.

  Li direm al més aviat possible si estem en condicions de realitzar el servei sol·licitat i el preu. Pot fer clic aquí per a sol·licitar un pressupost:

  » Pressupost gratis de traducció o un altre servei

  2. Fer una comanda

  Per a efectuar una comanda és convenient que indiqui (si no ho ha fet anteriorment) el seu nom, el nom de la seva empresa (si escau), el seu número de telèfon, la seva adreça de correu electrònic i la resta de dades abans esmentades en cas que no hagi sol·licitat pressupost prèviament. Si és la seva primera comanda, convé que indiqui també la seva adreça o l’adreça de la seva empresa i el número d’identificació fiscal (en cas que necessiti factura). Si necessita una traducció català, no oblidi adjuntar el text a traduir, en cas que no ho hagi fet anteriorment.

  Pot fer clic a continuació per a fer una comanda:

  » Comanda

  Si ja és client corporatiu i ha treballat amb nosaltres altres vegades, començarem la traducció o un altre servei immediatament. En cas contrari, serà necessari que efectuï una provisió de fons abans de començar el mateix. Si tria el sistema de pagament mitjançant targeta de crèdit o dèbit (visa, mastercard, etc.) o Paypal, efectuarem un càrrec immediatament per a començar el projecte. En canvi, si opta el sistema de pagament mitjançant transferència bancària, el servei de traducció, interpretació o d’un altre tipus començarà tan aviat com rebem el pagament. Per la nostra experiència, les transferències solen trigar dos o tres dies.

  Per a més informació sobre els mitjans de pagament, pots fer clic a continuació:

  » Forma de pagament del servei de traducció

  3. Lliurament i facturació de la traducció o un altre servei

  La nostra empresa de traduccions català li lliurarà el text traduït o un altre servei tan aviat com estigui finalitzat, seguint les seves instruccions. Si ho desitja, per a projectes amb determinat volum, podem enviar-li diferents parts a mesura que es vagin acabant. Quan el seu projecte estigui complet, l’enviarem a l’Email o a l’adreça física que ens hagi indicat. La facturació normalment és quinzenal, encara que pot indicar-nos el mètode de facturació que prefereixi.

  Si necessita una empresa de traducció de català o a català:

  Traduccions oficials jurades en català

  També oferim el servei de traduccions jurades al català i del català, les quals li seran lliurades per missatger en el domicili que ens indiqui. Si és urgent normalment s’intentarà que el traductor certificat estigui el més a prop possible del seu domicili. En cas contrari, el traductor oficial pot trobar-se en una altra província a l’efecte d’aconseguir preus més competitius per a Vostè gràcies a crear economies d’escala. Tots els nostres traductors jurats estan reconeguts pel Ministeri d’Afers exteriors espanyol.

  Certs organismes poden posar problemes si la traducció de partides de naixement, actes de matrimoni, certificats de defunció, certificats d’antecedents penals, demandes, contestacions a demanda, informes pericials, proves i altres documents oficials o escrits a presentar davant aquestes institucions no és jurada per un traductor oficial reconegut pel Ministeri d’Afers exteriors. Per això, abans d’encarregar una traducció a l’o del català a presentar davant un organisme oficial és necessari preguntar al mateix si aquesta traducció ha de ser jurada o no. En cas que no sigui necessària una traducció certificada és preferible demanar a l’agència de traduccions una traducció no oficial, ja que és més barata i menys literal.

  Alguns organismes que solen exigir traduccions oficials són els següents:

  – Jutjats i tribunals.

  – Departaments d’Estrangeria.

  – Registres Civils.

  – Registres de la Propietat.

  – Registres Mercantils.

  Llegir més…

  Provincias en las quals oferim servei de traduccions en català

  Si necessita traduccions del català o al català:

  Combinaciones lingüístiques que més tradueix el nostre gabinet de traducció en català

  Les combinacions lingüístiques més sol·licitades són les següents: traduccions de l’espanyol al catalàdel català al castellà, del català a l’alemany i de l’alemany al català, així com del català a l’italià, de l’italià a català, català a xinès i xinès a català, català a portuguès i portuguès a català. També tenim una considerable demanda de serveis de traducció d’anglès al català, del català a anglès, del basc al català i del català al basc, del català al gallec i del gallec al català, del valencià al català i del català al valencià, així com de traduccions de català a àrab, de l’àrab a català, català a rus, rus a català, català a romanès i romanès a català.

  Així mateix oferim altres combinacions lingüístiques del català i a aquest idioma, com l’holandès, neerlandès, suec, danès, polonès, búlgar, txec, noruec, grec, eslovac, estonià, lituà i hongarès. Per al servei de traducció català a l’i de l’ucraïnès, bielorús, letó, eslovè, serbi, croat, bosnià, irlandès, maltès, moldau, georgià i albanès convé tenir en compte que a vegades necessitarem una mica més de termini per a tramitar la traducció, pel fet que hi ha menys traductors professionals que en altres combinacions lingüístiques. 

  També posem a les seves disposició el nostre servei de traducció al català i del català a l’i del japonès, xinès mandarí, xinès cantonès, àrab, hindi, urdú, bengalí, tagalog, nepalès, pastún, persa i altres idiomes asiàtics, així com a l’i del amazig i altres llengües berbers, haussa, fulani, vaig manar, tuareg, amhárico i més de 150 llengües de tot el món.

  Exemple de traducció de l’anglès realitzada per la nostra empresa

  Asimismo, se han en relación con sus compras, ya que en el pasado estaban obligadas a aceptar la producción de las empresas públicas, independientemente de su calidad.  

  También se ha privatizado el sector comercial público, dejando de ser la distribución, salvo para algunos productos, monopolio del Estado. En 1982 se inició un proceso de privatización de las empresas de distribución públicas y en 1985 el 75% de las mismas habían sido vendidas o arrendadas. El sector estatal continuó jugando un papel importante en tres áreas principales: venta al mayor, especialmente de productos agrícolas, venta al por menor de bienes de consumo sujetos a control de precios y explotación de grandes centros comerciales, como grandes almacenes.

  Por último, los gobiernos locales han fomentado la creación de mercados libres de alimentos y bienes de consumo, especialmente de ropa, proporcionando frecuentemente instalaciones básicas, como mercados cubiertos.

  En los próximos años continuará desarrollándose el mecanismo de mercado como mecanismo de asignación de los recursos, preveyéndose que continúe la liberalización del comercio y que todos los precios lleguen a ser fijados por el mercado. Por otra parte, los futuros mercados facilitarán la estabilidad de los precios y la predicción de los mismos. A largo plazo, el mercado acabará dominando probablemente la economía china.

  POLÍTICA FINANCIERA Y MONETARIA

  La reforma del sector financiero constituye un elemento clave dentro del proceso de reforma, ya que es esencial para conseguir un control macroeconómico a través de instrumentos monetarios indirectos. Al igual que con la reforma del sector industrial y comercial, los cambios más importantes en el sector financiero tuvieron lugar a partir de 1984, aunque se han introducido de manera más rápida que en dichos sectores. Son de destacar la reforma del sector bancario, la introducción de una disciplina de mercado en las empresas públicas, la descentralización del poder sobre los recursos financieros y la creación de mercados de capital.

  El primer paso de la reforma financiera consistió en reformar el sector bancario, separando en 1984 el Banco Central de los bancos comerciales, ya que anteriormente China operaba bajo un sistema bancario monolítico. El Banco Popular de China pasó a ser el Banco Central, transmitiendo sus funciones comerciales a otros bancos creados al efecto. En 1994 se aprobó un nuevo programa de reformas que reforzó el papel del Banco Popular de China como banco central, responsable de las políticas monetarias y reglamentación financiera, con funciones similares a las de los bancos centrales de los países capitalistas, como la Reserva Federal de los Estados Unidos o el Banco del Japón, siendo su principal responsabilidad la de liderar la lucha contra la inflación.

  Així com sobre interpretacions per a conferències, fires, esdeveniments, judicis, reunions de negocis, etc., doblatge de pel·lícules i documentals, subtitulació audiovisual, transcripció de cintes i àudios, revisió de traduccions, maquetació i altres serveis lingüístics, així com sobre els formats amb els quals treballem (Word, Excel, Access per a bases de dades, Powerpoint per a presentacions, html, xml, Wordpress per a webs, etc.).

  EMAIL: clients@1globaltranslators.com

  Ocupació per a traduccions i interpretacions català

  Traductors i intèrprets freelance (autònoms) català

  • Nadius en l’idioma a traduir, especialment a l’anglès, espanyol, francès, italià, alemany, portuguès, romanès, castellà, català / valencià, gallec, basc / basc, polonès, holandès, suec, búlgar, danès, noruec, ucraïnès, txec, eslovac, croat, eslovè, estonià, bielorús, letó, lituà, neerlandès, àrab, xinès, rus, japonès, hindi, croat, eslovè, serbi, albanès i moldau.
  • Titulacions: Titulació en Traducció i Interpretació, Dret, Administració d’empreses, Economia, Enginyeria, Informàtica, Medicina, Farmàcia, Química, Arquitectura, Sociologia, Antropologia, etc.
  • Experiència professional en les àrees de Dret, Administració d’empreses, Economia, Enginyeria (industrial, aeronàutica, aerospacial, agroindustrial, ambiental, biomèdica, biònica, biotecnologia, administració de sistemes, enginyeria civil, mecànic electricista, etc.), Informàtica, Medicina, Farmàcia, Filologia, Història de l’Art, Geografia, Enologia, Física, Genètica, Criminologia, Pedagogia, etc…
  • Experiència com a traductor o intèrpret en aquestes àrees, especialment com a advocat, comptable, programari, sistemes computacionals, automatització, geomàtica, geofísica, sistemes computacionals de maquinari, telemàtica, topografia, mecànica, irrigació, agroalimentació (sobretot vins, olis, begudes, embotits, productes carnis, avícoles i pinsos). També requerim traduccions low cost i traduccions ràpides en microbiologia, mecatrònica, làser, filosofia, logopèdia, fisioteràpia, arqueologia, química industrial, química petroliera, traduccions tècniques, acupuntura, homeopatia, massatges i altres teràpies alternatives.
  • Fort compromís amb la qualitat.

  Tots els currículums rebuts seran avaluats i si escau, ens posarem en contacte amb Vostè.

  Enviï el seu CV humanresources@1globaltranslators.com

  Comercials freelance

  Si desitja unir-se al nostre equip d’agents comercials i buscar nous clients per a l’empresa enviï la seva cv humanresources@1globaltranslators.com