TRADUCCIÓ DEL HOLANDÈS AL CASTELLÀ

 

 

Traductores jurados HolandésTraductores Español

 

Traduccions i traductors holandès castellà

 

La nostra agència de traducció, amb més de 18 anys de trajectòria, compta amb traductors especialitzats del holandès a l’castellà en textos jurats, tècnics, jurídics, científics, mèdics, financers, turístics, informàtics, econòmics, literaris, farmacèutics, químics, de publicitat, de pàgines web, per a hotels i restaurants, sobre alimentació i d’altres especialitats.

El que més aprecien els nostres clients del nostre servei de traducció professional del holandès castellà es la qualitat, el preu, la rapidesa, l’atenció al client, la disponibilitat i adaptació al client, així com la puntualitat en les nostres traduccions i interpretacions.

 

¿Necessita traduccions del holandès al castellà?

 

Els preus de les nostres traduccions són molt competitius i sobre els mateixos realitzem grans descomptes per volum (en funció del nombre de paraules). Si necessita traduccions barates holandès castellà, demani’ns informació sobre la nostra modalitat de traducció low cost per a textos no especialitzats.

Si precisa traduccions urgents del holandès al castellà, la nostra empresa de traductors també pot oferir-li aquest servei..

SOL·LICITI’NS UN PRESSUPOST GRATUÏT! enviant un email a clients@1globaltranslators.com. Li respondrem tan aviat com sigui possible.

 

La nostra agència li ofereix traduccions holandès castellà de qualitat

 

El nostre Sistema de Gestió de la Qualitat per a traduccions sobre la base de la normes de qualitat ISO 9001 i la norma europea de qualitat UNEIX EN 15038 garanteix el rigor i la precisió de les nostres traduccions del holandès al castellà.

Alguns dels nostres mecanismes per a garantir un servei excel·lent són les següents:

 • Tots els nostres traductors del holandès al castellà són natius de l’idioma de destinació, és a dir, la seva llengua materna és el holandès.
 • Rigorosa selecció dels professionals adequats per a cada tipus de traducció, segons la temàtica i modalitat de traducció.
 • Els nostres traductors natius holandès castellà són professionals avalats amb una àmplia experiència, formació acadèmica i realitzen només traduccions de textos en els quals estiguin especialitzats.
 • Formació dels nostres traductors de holandès a castellà perquè compleixin els nostres estàndards de qualitat.
 • Adequada recerca de la terminologia i documentació sobre el tema en qüestió.
 • Diversos controls de qualitat: revisions i comprovacions dutes a terme per diferents professionals de la nostra empresa de traduccions (terminologia, estil, ortografia, tipografia, format, que no hagi quedat res sense traduir, etc.) per a assegurar-nos que sigui una traducció perfecta.
 • Ús de glossaris i eines de traducció (programes de traducció assistida, etc.) pel traductor professional.
 • Estrictes procediments per a la realització de les nostres traduccions, interpretacions i altres serveis (així com per al funcionament de tots els departaments).

Si necessita servei de traduccions del holandès al castellà nosaltres som la seva millor opció.

Sol·liciti un pressupost sense compromís mitjançant el formulari de baix o, si ho prefereix, enviï’ns un correu electrònic a clients@1globaltranslators.com o truqui´ns a l’oficina més pròxima.  Ens posarem en contacte com sigui possible. 
 

  CONSULTA O SOL·LICITUD DE PRESSUPOST GRATIS:

   
   

  ¿On presta el seu servei la nostra agència de traduccions de holandès a castellà?

   

  La nostra empresa ofereix traduccions de holandès a castellà a Madrid, Barcelona, Bilbao, València, Sevilla, Saragossa, Màlaga, Palma, Coruña, Las Palmas de Gran Canaria, Pamplona, Santa Cruz de Tenerife, Sant Sebastià / Donostia, Tarragona, Oviedo, Múrcia, Badajoz, Valladolid, Toledo, Santander, Logronyo, Granada, Navarra, Menorca, Alacant, Cantàbria, Guipúscoa, Pontevedra, Burgos, Almeria, La Rioja, Girona, Castelló, Gijón, Andorra, Lleida, Huelva, Guadalajara, Orense, Lanzarote, Granada, Salamanca, Segòvia, Àlaba, Lugo, Santiago de Compostel·la, Àvila, Melilla, Lleó, Ciudad Real, Lugo … (veure totes les províncies).

   

  ¡TELEFONI’NS A LA NOSTRA OFICINA MÉS PRÒXIMA!

   

  Servei d’intèrprets del holandès al castellà

   

  La nostra agència de traducció també compta amb servei d’interpretació del holandès al castellà (traducció oral) en les seves 3 modalitats:

  També oferim intèrprets i traductors professionals d’altres idiomes al castellà :

   

  ¡SOL·LICITI UN PRESSUPOST JA!

   

  Informació sobre el holandès i el castellà

   

  L’holandès (neerlandès: Hollands ˈɦɔ.lɑnts) és, juntament amb el brabançó, el dialecte més utilitzat de la llengua neerlandesa. Altres varietats lingüístiques derivades del baix fràncic que es parlen a la mateixa zona són el zelandès, el flamenc oriental, el flamenc occidental i el limburguès. Tanmateix en català, per extensió, se sol anomenar també holandès el conjunt del neerlandès.

   

  El castellà o espanyol és un idioma nascut a l’antic Regne de Castella; segons Ramón Menéndez Pidal va néixer en una zona que comprèn el centre i est de l’actual Cantàbria, l’oest de Biscaia i d’Àlaba, La Rioja, i el nord de la província de Burgos. És parlat actualment, a més d’Espanya, en nombrosos països dels continents americà, africà i asiàtic, per 560 milions de persones (en l’anomenada hispanitat). Pertany al grup de les llengües indoeuropees i prové de l’evolució del llatí vulgar (+90%), evidenciant també la influència de l’àrab, les llengües natives americanes –gran quantitat de paraules provinents d’aquestes llengües– així com del basc (evolució fonètica) i d’altres llengües europees (llengües germàniques després de la caiguda de l’Imperi Romà d’Occident, el francès durant la Il·lustració i fins i tot algun préstec del català).