5/5 - (1 vote)

TRADUCCIONS PROFESSIONALS BARCELONA

Traduccions professionals Barcelona

Traduccions professionals a Barcelona

La nostra agència de traduccions professionals porta treballant a Barcelona més de 19 anys, comptant amb un ampli i qualificat equip de traductors i intèrprets natius especialitzats.

El que més valoren de 1Global Translators els nostres clients de Barcelona són la qualitat, el preu, la rapidesa, l’atenció i adaptació al client i la puntualitat en les nostres traduccions i interpretacions.

ENVIÏ UN EMAIL! a clients@1globaltranslators.com si desitja un pressupost de traduccions professionals a Barcelona, preus o vol realitzar qualsevol consulta.

Clients de la nostra agència de traduccions professionals a Barcelona ciutat i província

Alguns dels clients de la nostra agència de traduccions professionals Barcelona són els següents:

 • Abauding: Companyia dedicada a servei d’assessorament integral a les empreses a nivell comptable. Situada en C/Mallorca, 272, 08037 Barcelona. Per a aquesta empresa hem realitzat traduccions, entre altres tipus de textos, de documents oficials i de certificats.
 • Cromology: Empresa fabricadora de pintures per a decoració i construcció al qual pertanyen les marques Alp, Duraval, Revetón i Tollens. Situada en Polígon Industrial Pla de Llerona, Carrer França, 7, 08520, Barcelona. Per a aquesta empresa hem realitzat, entre altres tipus de textos, de material publicitari, de fitxes tècniques de productes, de la composició de productes i pàgina de web
 • AFEI Sistemas y Automatización, S.A: Companyia dedicada a la integració en sistemes d’automatització, control i/o supervisió, en els més diversos sectors. Situada en carrer de Provença, 533, 08025 Barcelona. Per a aquesta empresa hem realitzat, entre altres tipus de textos, de material publicitari, de fitxes tècniques de productes, de la composició de productes i pàgina de web.
 • Antal International Spain:Experts en la indústria mundial de recerca i selecció de personal. Situada a Plaza de Colón 2, Torres de Còlon Pl. 9, 28046 Madrid i a Rambla Catalunya 13, 3r 4t, 08007 Barcelona. Per a aquesta empresa hem realitzat traduccions, entre altres tipus de textos, traduccions jurades, contractes, documentació legal, etc.
 • Bimedica: Empresa familiar especialitzada en productes sanitaris. Compta amb una àmplia gamma de productes destinats a cobrir les necessitats dels diferents serveis de salut i són líders en productes especialitzats en control de la infecció i geriatria. Situada en Avinguda de Barcelona núm. 225, 08750 Molins de Rei, Barcelona (Spain). Per a aquesta empresa hem realitzat traduccions, entre altres tipus de textos, de manuals i presentacions comercials.
 • Col·legi Oficial d’Enginyers de Telecomunicació: És una institució formada per professionals que treballen per i per als Enginyers de Telecomunicació, defensant els seus drets i generant oportunitats per a l’Enginyer de Telecomunicació.Situada en Carrer d’Alí Bei, 59, 08013 Barcelona. Per a aquesta empresa hem realitzat traduccions, entre altres tipus de textos, de material publicitari, de webs, de fullets i d’informes.
 • Campofrío Food Group: Establiment on es venen aliments i altres productes que se serveix el mateix client abonant l’import a la sortida. Situat en Av. Corts Catalanes, 8, 08173 Sant Cugat del Vallès, Barcelona. Per a aquesta empresa hem realitzat traduccions, entre altres tipus de textos, de manuals, presentacions comercials, etc.
 • Copersa: Companyia dedicada al Comerç a l’engròs de productes per al reg agrícola. Situada en Pol. Ind. Vallmorena, Eduard Calvet i Va pintar, 20, 08339 Vilassar de Dalt, Barcelona Eyewear From Barcelona. Per a aquesta empresa hem realitzat traduccions, entre altres tipus de textos, de material publicitari, de webs, de fullets i informes.
 • CaixaBank: És un banc espanyol amb seu operativa a Barcelona i seu social a València. Va ser fundat a Barcelona en 2011, per la Caixa d’Estalvis i Pensions de Barcelona, la qual va aportar els actius i passius del negoci bancari d’aquesta. Situada a Plaça de Santa Madrona, 4, 08004 Barcelona. Per a aquest banc hem realitzat traduccions, entre altres tipus de textos, de documents oficials i certificats.
 • DEP Institut: És una organització especialitzada en l’àmbit social que realitza activitats d’investigació sociològica, consultoria i serveis relacionats amb l’obtenció, gestió i difusió d’informació. Té com a finalitat donar suport a les empreses, institucions públiques i entitats sense ànim de lucre en la seva presa de decisions. Situada a Carrer d’Aragó, 631, 633, 08026 Barcelona. Per a aquesta empresa hem realitzat traduccions, entre altres tipus de textos, d’articles informàtics i tecnològics, pàgines webs, contractes i publicitat.

Nostre horari és de dilluns a divendres de 9:00 a 19:00.

Direcció i plànol per a arribar a la nostra agència de traduccions professionals a la ciutat de Barcelona

Visiti’ns a les nostres oficines a:

Gran Via de les Corts Catalanes, 392, 5º 2ª, (Barcelona) 08015

o truqui’ns al: 932 289 258

Opinions d’alguns clients de l’agència de traduccions professionals a Barcelona província i ciutat

 • “Molt bon servei, saben resoldre problemes.”
 • “Necessitava traduir un text farmacèutic bastant complicat de l’espanyol al francès, 1Global em van facilitar una traducció amb la terminologia adequada en francès i una qualitat alta. Tot això per un preu baix.”
 • “L’equip atén amb professionalitat i rapidesa, i les traduccions són de qualitat.”
 • “Vaig contractar amb 1Global per a una interpretació de conferència, i ha estat un èxit. El preu és molt baix, i la qualitat del servei, molt alta.”

Pot emplenar aquest formulari i nosaltres li contactarem com més aviat millor per a interpretacions o traduccions professionals Barcelona:

  CONSULTA O SOL·LICITUD DE PRESSUPOST GRATIS:

  8 avantatges de la nostra agència de traduccions professionals de qualitat a Barcelona

  QUALITAT

  1Global està orientada cap a la qualitat i per a això comptem amb un rigorós Sistema de Qualitat que té una forma triangular. El vèrtex és la nostra orientació cap a les necessitats del client, ja que el nostre objectiu és excedir les seves expectatives. Els dos punts de suport en els quals confiem per a aconseguir l’anterior són: en primer lloc, excel·lents professionals i, en segon lloc, rigorosos procediments i controls de qualitat conforme a les normes de qualitat ISO-9001 i EN-15038. Gràcies a això, hem aconseguit un ràtio de traduccions professionals conformes superior al 99%. Veure el nostre Sistema de Gestió de la Qualitat.

  Els preus de les nostres traduccions són molt competitius i sobre els mateixos practiquem importants descomptes per repetició i per volum. Si necessita traductors barats a Barcelona, demani’ns informació sobre la nostra modalitat de traducció low cost.

   

  PREUS COMPETITIUS

  RAPIDESA

  Moltes vegades els nostres clients necessiten traduccions ràpides a Barcelona i per a satisfer aquesta necessitat oferim una modalitat de traducció urgent en què ens adaptem al termini que el client necessiti, sempre que sigui viable. Això ho aconseguim gràcies a comptar més de 1.500 traductors natius, i al nostre Sistema de Gestió de Projectes. Si necessita traducció urgent a Barcelona, indiqui’ns el termini màxim en la qual la necessita.

  En la nostra empresa de traduccions professionals Barcelona som conscients de la importància de la puntualitat i per això apliquem un gran rigor en el compliment dels terminis, sent el nostre índex de traduccions puntuals superior al 99%. Ho aconseguim treballant amb professionals seriosos i amb uns procediments rigorosos.

  PUNTUALITAT

  GRANS PROJECTES DE TRADUCCIONS

  Gràcies a comptar amb un gran nombre de professionals i al nostre Sistema de Gestió de Projectes podem abordar grans projectes formant equips de traducció ben coordinats i unificant la terminologia.

  El fet d’haver desenvolupat diferents àrees d’especialització i de comptar amb professionals natius altament especialitzats en diferents camps ens permet realitzar una àmplia varietat de projectes, incloent projectes en els quals dins d’un mateix text hi ha terminologia corresponent a diverses àrees del coneixement.

  TRADUCCIONS INTERDISCIPLINARS

  CONFIDENCIALITAT

  Tots els professionals que treballen per a la nostra agència de traduccions professionals Barcelona signen un Compromís de Confidencialitat. Si el client ho desitja, podem signar nosaltres al seu torn un Acord de Confidencialitat amb aquest.

  Tenim una filosofia d’adaptació a les necessitats i gustos del client. Diga’ns exactament què necessita i farem tot el que puguem per a proporcionar-li-ho. Faça’ns saber si les traduccions professionals a Barcelona que necessita és jurada o normal. Diga’ns quin programa informàtic prefereix, si necessita treball de formate, composició o disseny gràfic, quin estil lingüístic prefereix o si desitja que usem el seu glossari corporatiu. Diga’ns tot el que necessita… si podem fer-ho, ho farem.

  ADAPTACIÓ AL CLIENT

  Si necessita una oficina de traduccions professionals a Barcelona:

  Contratació i operativa de la nostra agència de traduccions professionals a Barcelona

  1. Sol·licitar un pressupost de traducció a Barcelona, interpretació o un altre servei (opcional)

  Abans de fer una comanda de traduccions professionals, interpretació (simultània amb cabina, consecutiva o d’enllaç), doblatge de pel·lícules, sèries o documentals, subtitulació audiovisual, transcripció d’àudios, revisió, maquetació o un altre servei lingüístic a Barcelona pot sol·licitar un pressupost gratis (és opcional, atés que pot realitzar la seua comanda directament). Per a això, pot contactar a la nostra agència de traduccions professionals per Email (clients@1globaltranslators.com), telèfon (932 289 258) o a través del formulari per a explicar-nos què necessita i indicar-nos per a quin termini, el seu nom, el nom de la seua empresa (si escau), el seu número de telèfon i la seua adreça de correu electrònic. Si es tracta de traduccions professionals, pot enviar-nos el text a traduir per Email, missatger o en persona. També necessitem saber l’idioma de destinació i si ho desitja pot indicar-nos alguna variant concreta d’aquest, com a anglés britànic, anglés americà, portugués brasiler, francés canadenc de Quebec, alemany suís, espanyol de Mèxic, espanyol de Colòmbia, espanyol de l’Argentina, espanyol del Perú, espanyol de l’Equador, xinés mandarí, xinés cantonés, català de Mallorca, català d’Eivissa, valencià, holandés d’Holanda, neerlandés de Flandes, gaèlic irlandés, gaèlic escocés, hindi khadiboli, hindi bambaiya, etc. 

  Si precisa una traducció barata, li agraïm que ens ho indique per a oferir-li la modalitat estàndard low cost, mentre que si necessita una traducció molt bona li oferirem la modalitat segons normes de qualitat ISO 9001 i 15038 i li assignarem un traductor molt bo i especialitzat en la temàtica a traduir.

  Li direm al més prompte possible si estem en condicions de realitzar el servei sol·licitat i el preu. 

  Pot fer clic ací per a sol·licitar un pressupost:

  » Pressupost gratis de traducció o un altre servei

  2. Fer una comanda

  Per a efectuar una comanda és convenient que indique (si no ho ha fet anteriorment) el seu nom, el nom de la seua empresa (si escau), el seu número de telèfon, la seua adreça de correu electrònic i la resta de dades abans esmentades en cas que no haja sol·licitat pressupost prèviament. Si és la seua primera comanda, convé que indique també la seua adreça o l’adreça de la seua empresa i el número d’identificació fiscal (en cas que necessite factura). Si necessita traduccions professionals a Barcelona, no oblidi adjuntar el text a traduir, en cas que no ho haja fet anteriorment.

  Pot fer clic a continuació per a fer una comanda:
   

  » Comanda

  Si ja és client corporatiu i ha treballat amb nosaltres altres vegades, començarem la traducció o un altre servei immediatament. En cas contrari, serà necessari que efectue una provisió de fons abans de començar el mateix. Si tria el sistema de pagament mitjançant targeta de crèdit o dèbit (visa, mastercard, etc.) o Paypal, efectuarem un càrrec immediatament per a començar el projecte. En canvi, si opta el sistema de pagament mitjançant transferència bancària, el servei de traduccions professionals, interpretació o d’un altre tipus començarà tan prompte com rebem el pagament. Per la nostra experiència, les transferències solen tardar dos o tres dies.

  Per a més informació sobre els mitjans de pagament, pot fer clic a continuació:

  » Forma de pagament del servei de traduccions professionals

  3. Lliurament i facturació de la traducció o un altre servei

  La nostra empresa de traduccions professionals a Barcelona li entregarà el text traduït o un altre servei tan prompte com estiga finalitzat, seguint les seues instruccions. Si ho desitja, per a projectes amb determinat volum, podem enviar-li diferents parts a mesura que es vagen acabant. Quan el seu projecte estiga complet, l’enviarem a l’Email o a l’adreça física en el municipi Mallorca que ens haja indicat. La facturació normalment és quinzenal, encara que pot indicar-nos el mètode de facturació que preferisca.

  Si necessita una empresa de traduccions professionals a Barcelona:

  Municipis en els que la nostra agència de traduccions professionals ofereix interpretacions i traduccions a la província de Barcelona

  Oferim serveis d’interpretació i traducció professional Barcelona, Abrera, Aguilar de Segarra, Aiguafreda, Alella, Alpens, Ametlla del Vallés, Arenys de Mar, Arenis de Munt, Argençola [… VEURE LLISTA COMPLETA DE MUNICIPIS]

  Si necesita traduccions professionals a Barcelona:

  Traduccions oficials jurades a Barcelona

  També oferim el servei de traduccions professionals jurades a Andorra, les quals li seran entregades per missatger en el domicili que ens indique. Si és urgent normalment s’intentarà que el traductor certificat estiga el més a prop possible del seu domicili a Andorra. En cas contrari, el traductor oficial pot trobar-se en una altra província a l’efecte d’aconseguir preus més competitius per a Vosté gràcies a crear economies d’escala. Tots els nostres traduccions professionals jurats estan reconeguts pel Ministeri d’Afers exteriors espanyol.

  Certs organismes de la província d’Andorra poden posar problemes si la traducció de partides de naixement, actes de matrimoni, certificats de defunció, certificats d’antecedents penals, demandes, contestacions a demanda, informes pericials, proves, recursos d’apel·lació, recursos econòmic-administratius, recursos contenciosos administratius i altres documents oficials o escrits a presentar davant aquestes institucions no és jurada per un traductor oficial reconegut pel Ministeri d’Afers exteriors. Per això, abans d’encarregar traduccions professionals a presentar davant un organisme oficial és necessari preguntar al mateix si aquestas traduccions professionals ha de ser jurada o no. En cas que no siga necessària una traducció certificada és preferible demanar a l’agència de traduccions professionals una traducció no oficial, ja que és més barata i menys literal.

  Alguns organismes de Barcelona que solen exigir traduccions oficials són els següents:

  Audiència Provincial de Barcelona

  Passeig de Lluís Companys, 14-16, 08018 Barcelona. 934 866 189.

  Jutjats de Primera Instància de Barcelona

  Gran Via de les Corts Catalanes, 111, 08075 Barcelona. 935 549 458.

  Registre Civil de Barcelona

  Plaça del Duc de Medinaceli, 3, 08002 Barcelona. 934 120 474.

  Registre de la Propietat de Barcelona

  Passeig de la Zona Franca, 109, 08038 Barcelona. 932 251 389.

  Llegir més…

  Exemple de traduccions professionals a Barcelona realitzada per la nostra empresa

  Les terres van romandre en mans de l’Estat, però van ser arrendades als agricultors mitjançant contractes de llarga durada (15-25 anys), en virtut dels quals els agricultors es comprometen a lliurar un percentatge de la seva producció a l’Estat. A aquest sistema se li va denominar “sistema de responsabilitat familiar”.

  Per tant, es van abolir les comunas, substituint-les per un nivell bàsic de govern, el xiang (habitualment traduït com “poble”). L’antiga brigada de producció va passar a ser la “llogaret” (cun), regida per un comitè de ciutadans triat pels mateixos, i l’anterior equip de producció va ser reemplaçat per cooperatives amb un reduït paper en la producció. La principal institució col·lectiva que va romandre va ser el llogaret; encara que el seu paper va ser també bastant reduït, va conservar certes funcions, com supervisar els contractes de producció amb les famílies, prestar determinats serveis relacionats amb l’agricultura, com el manteniment del sistema d’irrigació, i serveis sociales.

  Asimismo, es van liberalitzar els preus, augmentant considerablement: entre 1978 i 1980 van créixer en una mitjana d’un 30% i entre 1980 i 1983 en una mitjana d’un 13%.

  D’altra banda, es va abandonar l’èmfasi del període Maoista en la producció de gra com a únic producte agrícola, afavorint-la diversificació de l’agricultura, per exemple, mitjançant pujades en els preus de nous productes, com el algodón.

  También es va afavorir la creació d’un mercat de productes agrícoles mitjançant l’augment de la part de la producció que els pagesos podien vendre lliurement al mercat (els camperols havien de lliurar un determinat volum a l’Estat i la resta podia ser venut lliurement en el merca do).

  Així mateix, es van fomentar les explotacions familiars dedicades a la producció exclusiva per al mercat, en sectors com l’apicultura, cria de conills, pollastres o visons. També es va fomentar el comerç rural-urbà, es va introduir la venda a l’engròs, es van promoure els mercats locals i es van crear mercats de futurs de gra.

  Així com sobre interpretacions per a conferències, fires, esdeveniments, judicis, reunions de negocis, etc., doblatge de pel·lícules i documentals, subtitulació audiovisual, transcripció de cintes i àudios, revisió de traduccions, maquetació i altres serveis lingüístics, així com sobre els formats amb els quals treballem (Word, Excel, Access per a bases de dades, Powerpoint per a presentacions, html, xml, WordPress per a webs, etc.).

  Ocupació per a intèrprets i traductors especialitzats en la nostra agència de traducció a Barcelona

  Traductors i intèrprets freelance (autònoms) a Barcelona

  • Nadius en l’idioma a traduir, especialment a l’anglés, espanyol, francés, italià, alemany, portugués, romanés, castellà, català / valencià, gallec, basc / basc, polonés, holandés, suec, búlgar, danés, noruec, ucraïnés, txec, eslovac, croat, eslové, estonià, bielorús, letó, lituà, neerlandés, àrab, xinés, rus, japonés, hindi, croat, àrab libi, eslové, serbi, àrab de àrabia saudita albanés i moldau.
  • Titulacions: Titulació en Traducció i Interpretació, Dret, Administració d’empreses, Economia, Enginyeria, Informàtica, Medicina, Farmàcia, Química, Arquitectura, Sociologia, Antropologia, etc.
  • Experiència professional en les àrees de Dret, Administració d’empreses, Economia, Enginyeria (industrial, aeronàutica, aerospacial, agroindustrial, ambiental, biomèdica, biònica, biotecnologia, administració de sistemes, enginyeria civil, mecànic electricista, etc.), Informàtica, Medicina, Farmàcia, Filologia, Història de l’Art, Geografia, Enologia, Física, Genètica, Criminologia, Pedagogia, etc…
  • Experiència com a traductor o intèrpret en aquestes àrees, especialment com a advocat, comptable, programari, sistemes computacionals, automatització, geomática, geofísica, sistemes computacionals de maquinari, telemàtica, topografia, mecànica, irrigació, agroalimentació (sobretot vins, olis, begudes, embotits, productes carnis, avícoles i pinsos). També requerim traduccions low cost i traduccions ràpides en microbiologia, mecatrònica, làser, filosofia, logopèdia, fisioteràpia, arqueologia, química industrial, química petroliera, traduccions tècniques, acupuntura, homeopatia, massatges i altres teràpies alternatives.
  • Fort compromís amb la qualitat.
  Tots els currículums rebuts seran avaluats i si escau, ens posarem en contacte amb Vostè.
   

  Envie el seu CV a humanresources@1globaltranslators.com

  Comercials freelance de Barcelona

  Si desitja unir-se al nostre equip d’agents comercials a Barcelona i buscar nous clients per a l’empresa enviï la seva cv a humanresources@1globaltranslators.com.