5/5 - (1 vote)

TRADUCCIONS PROFESSIONALS VALÈNCIA

Traduccions Professionals València

Traduccions professionals a València

La nostra agència de traduccions professionals porta treballant a València més de 19 anys, comptant amb un ampli i qualificat equip de traductors i intèrprets natius especialitzats.

El que més valoren de 1Global Translators els nostres clients de València són la qualitat, el preu, la rapidesa, l’atenció i adaptació al client i la puntualitat en les nostres traduccions i interpretacions.

ENVIÏ UN EMAIL! a clients@1globaltranslators.com si desitja un pressupost de traduccions professionals a Barcelona, preus o vol realitzar qualsevol consulta.

Clients de la nostra agència de traduccions professionals a València ciutat i província

Alguns dels clients de la nostra agència de traducció València són els següents:

 • La casa de los aromas., Companyia dedicada a crear aromatitzants per a diferents espais. Situada a Rafelbunyol (València) SPAIN. Per a aquesta empresa hem realitzat, entre altres tipus de textos, de material publicitari, de fitxes tècniques de productes, de la composició de productes i pàgina de web.
 • R & J Cambrass Sa., Companyia dedicada a la Fabricació d’articles de puericultura, *canastilla, mobiliari infantil, roba per a bebé, i articles infantils. Situada en *carrer Esteve *Urgelles, 10, 46870 Ontinyent, València. Per a aquesta empresa hem realitzat traduccions, entre altres tipus de textos, d’articles informàtics i tecnològics, pàgines webs, contractes, publicitaris, etc.
 • Cañete Sa: Empresa dedicada a la Confecció articles tèxtils per a llar i tapisseria. Situada al carrer *Borreres, 23, 46870 Ontinyent, València. Per a aquesta empresa hem realitzat, entre altres tipus de textos, de material publicitari, de fitxes tècniques de productes, de la composició de productes, de webs, de fullets, de contractes, d’informes, etc.
 • Andreu world: Empresa que produeix seients, taules i sofàs. Situada en C/Els Salzes, 7, Urbanització *Olimar, E-46370 Xiva, València (Espanya). Per a aquesta empresa hem realitzat traduccions, entre altres tipus de textos, de material publicitari, de fitxes tècniques de productes, de la composició de productes, de webs, de fullets, de contractes, d’informes, etc.
 • Gd Energy Services Sa: Companyia dedicada a l’administració i recursos humans per a la resta de les seues empreses. A més de Serveis integrals a edificis i instal·lacions. Situada en l’avinguda de les Corts *Valencianes, 58 – *ED *SOROLLA *CENTER LOCAL 10-11, València, 46015 , València. . Per a aquesta empresa hem realitzat traduccions, entre altres tipus de textos, traduccions jurades, contractes, documentació legal, etc.
 • Consultia Travel: Empresa dedicada a la gestió integral de viatges per a empreses, grups, incentius, plans vacacionals i esportistes. Grup *Gheisa. Som l’agència oficial del València C.F. Situada en *Carrer de Sant Antoni, 36, 46910 Sedaví, València. Per a aquesta empresa hem realitzat, entre altres tipus de textos, de material publicitari, de fitxes tècniques de productes, de la composició de productes i pàgina de web.
 • Disarp S.A: Empresa dedicada a la fabricació i comercialització de, detergents i altres articles de neteja i *abrillantamiento, desinfectants, desgreixadors, lleixius, etc. Situada en 46710 Daimús, València.
 • Broseta Abogados., És un despatx jurídic canari especialitzat en matèria de Propietat Industrial. Situat en C/.Pascual i *Genís, 5, 46002, València. Per a aquest despatx hem realitzat traduccions, entre altres tipus de textos, de documents oficials, de contractes, de documents en l’àrea del dret civil i mercantil, etc.

Si necessita interpretacions o traduccions a València:

El nostre horari és de dilluns a divendres de 9.00 a 19.00.

Direcció i plànol per a arribar a la nostra agència de traduccions professionals a la ciutat de València

Visite’ns en les nostres oficines en:

Los Calle Cirilo Amorós, 6, 1º , 46004 (Valencia)

o telefone’ns al: 961 118 264

Opinions d’alguns clients de l’agència de traduccions professionals a València província i ciutat

 • “L’equip atén amb professionalitat i rapidesa, i les traduccions són de qualitat.”
 • “Necessitava traduir un text farmacèutic bastant complicat de l’espanyol al francès, 1Global em van facilitar una traducció amb la terminologia adequada en francès i una qualitat alta. Tot això per un preu baix.”
 • “Molt bon servei, saben resoldre problemes.”
 • “Competents i professionals, tenen capacitat per traduir en molts idiomes.”

Pot emplenar aquest formulari i nosaltres li contactarem com més prompte millor per a interpretacions o traduccions professionals València:

  Sol·liciti ja un pressupost si necessita una traducció o interpretació amb el nostre formulari

  8 avantatges de el nostre servei de traduccions professionals de qualitat a València

  QUALITAT

  1Global està orientada cap a la qualitat i per a això comptem amb un rigorós Sistema de Qualitat que té una forma triangular. El vèrtex és la nostra orientació cap a les necessitats del client, ja que el nostre objectiu és excedir les seues expectatives. Els dos punts de suport en els quals confiem per a aconseguir l’anterior són: en primer lloc, excel·lents professionals i, en segon lloc, rigorosos procediments i controls de qualitat conforme a les normes de qualitat ISO-9001 i EN-15038. Gràcies a això, hem aconseguit un ràtio de traduccions professionals conformes superior al 99%. Veure nostre Sistema de Gestió de la Qualitat.

  Els preus de la nostra traducció són molt competitius i sobre els mateixos practiquem importants descomptes per repetició i per volum. Si necessita traducció barata a València, demane’ns informació sobre la nostra modalitat de traducció *low *cost.

  PREUS COMPETITIUS

  RAPIDESA

  Moltes vegades els nostres clients necessiten una traducció ràpides a València i per a satisfer aquesta necessitat oferim una modalitat de traducció urgent en què ens adaptem al termini que el client necessite, sempre que siga viable. Això ho aconseguim gràcies a comptar més de 1.500 traductors natius, i a nostre Sistema de Gestió de Projectes. Si necessita traducció urgent a València, indique’ns el termini màxim en la qual la necessita.

  En la nostra agència de traduccions professionals València som conscients de la importància de la puntualitat i per això apliquem un gran rigor en el compliment dels terminis, sent nostre índex de traduccions puntuals superior al 99%. Ho aconseguim treballant amb professionals seriosos i amb uns procediments rigorosos.

  PUNTUALITAT

  GRANS PROJECTES DE TRADUCCIONS

  Gràcies a comptar amb un gran nombre de professionals i al nostre Sistema de Gestió de Projectes podem abordar grans projectes formant equips de traducció ben coordinats i unificant la terminologia.
  El fet d’haver desenvolupat diferents àrees d’especialització i de comptar amb professionals natius altament especialitzats en diferents camps ens permet realitzar una àmplia varietat de projectes, incloent projectes en els quals dins d’un mateix text hi ha terminologia corresponent a diverses àrees del coneixement.

  TRADUCCIONS INTERDISCIPLINÀRIES

  CONFIDENCIALITAT

  Tots els professionals que treballen per a la nostra agència de traducció València signen un Compromís de Confidencialitat. Si el client ho desitja, podem signar nosaltres al seu torn un Acord de Confidencialitat amb aquest.

  Tenim una filosofia d’adaptació a les necessitats i gustos del client. Diga’ns exactament què necessita i farem tot el que puguem per a proporcionar-li-ho. Faça’ns saber si la traduccions professionals a València que necessita és jurada o normal. Diga’ns quin programa informàtic prefereix, si necessita treball de formate, composició o disseny gràfic, quin estil lingüístic prefereix o si desitja que usem el seu glossari corporatiu. Diga’ns tot el que necessita… si podem fer-ho, ho farem.

  ADAPTACIÓ Al CLIENT

  Si necessita una oficina de traduccions professionals en València:

  Contractació i operativa de el nostre servei de traduccions professionals a València

  1. Sol·licitar un pressupost de traducció en València, interpretació o un altre servei (opcional)

  Abans de fer una comanda de traduccions professionals, interpretació (simultània amb cabina, consecutiva o d’enllaç), doblatge de pel·lícules, sèries o documentals, subtitulació audiovisual, transcripció d’àudios, revisió, maquetació o un altre servei lingüístic a València pot sol·licitar un pressupost gratis (és opcional, atés que pot realitzar la seua comanda directament). Per a això, pot contactar a la nostra empresa de traduccions professionals per Email (clients@1globaltranslators.com), telèfon (961 118 264) o a través del formulari per a explicar-nos què necessita i indicar-nos per a quin termini, el seu nom, el nom de la seua empresa (si escau), el seu número de telèfon i la seua adreça de correu electrònic. Si es tracta d’una traduccions professionals, pot enviar-nos el text a traduir per Email, missatger o en persona. També necessitem saber l’idioma de destinació i si ho desitja pot indicar-nos alguna variant concreta d’aquest, com a anglés britànic, anglés americà, portugués brasiler, francés canadenc de Quebec, espanyol de Mèxic, espanyol de Colòmbia, alemany suís, espanyol de l’Argentina, espanyol del Perú, espanyol de l’Equador, xinés mandarí, xinés cantonés, català de Mallorca, neerlandés de Flandes, gaèlic irlandés, català d’Eivissa, valencià, holandés d’Holanda, català d’Eivissa, valencià, gaèlic escocés, hindi *khadiboli, hindi *bambaiya, etc.

  Si precisa una traducció barata, li agraïm que ens ho indique per a oferir-li la modalitat estàndard *low *cost, mentre que si necessita una traducció molt bona li oferirem la modalitat segons normes de qualitat ISO 9001 i 15038 i li assignarem un traductor molt bo i especialitzat en la temàtica a traduir.

  Li direm al més prompte possible si estem en condicions de realitzar el servei sol·licitat i el preu.

  Pot fer clic ací per a sol·licitar un pressupost:

  » Pressupost gratis de traducció o un altre servei

  2. Fer una comanda

  Per a efectuar una comanda és convenient que indique (si no ho ha fet anteriorment) el seu nom, el nom de la seua empresa (si escau), el seu número de telèfon, la seua adreça de correu electrònic i la resta de dades abans esmentades en cas que no haja sol·licitat pressupost prèviament. Si és la seua primera comanda, convé que indique també la seua adreça o l’adreça de la seua empresa i el número d’identificació fiscal (en cas que necessite factura). Si necessita una traduccions professionals a València, no oblide adjuntar el text a traduir, en cas que no ho haja fet anteriorment.

  Pot fer clic a continuació per a fer una comanda:

  » Comanda

  Si ja és client corporatiu i ha treballat amb nosaltres altres vegades, començarem la traducció o un altre servei immediatament. En cas contrari, serà necessari que efectue una provisió de fons abans de començar el mateix. Si tria el sistema de pagament mitjançant targeta de crèdit o dèbit (visa, *mastercard, etc.) o *Paypal, efectuarem un càrrec immediatament per a començar el projecte. En canvi, si opta el sistema de pagament mitjançant transferència bancària, el servei de traduccions professionals, interpretació o d’un altre tipus començarà tan prompte com rebem el pagament. Per la nostra experiència, les transferències solen tardar dos o tres dies.

  Per a més informació sobre els mitjans de pagament, pot fer clic a continuació:

  » Forma de pagament del servei de traduccions professionals

  3. Lliurament i facturació de la traducció o un altre servei

  La nostra agència de traduccions professionals a València li entregarà el text traduït o un altre servei tan prompte com estiga finalitzat, seguint les seues instruccions. Si ho desitja, per a projectes amb determinat volum, podem enviar-li diferents parts a mesura que es vagen acabant. Quan el seu projecte estiga complet, l’enviarem a l’Email o a l’adreça física en el municipi de València que ens haja indicat. La facturació normalment és quinzenal, encara que pot indicar-nos el mètode de facturació que preferisca.

  Si necessita una agència de traduccions professionals a València:

  Municipis en els que la nostra agència de traduccions professionals ofereix interpretacions i traduccions a la província de València

  Oferim serveis d’interpretació i traducció professional en València, Ademuz, Ador, Agullent, Aielo De Malferit , Aielo De Rugat , Albaida, Albal, Albalat De La Ribera, Albalat Dels Sorells [… VEURE LLISTA COMPLETA DE MUNICIPIS]

  Si necessita traduccions professionals a València:

  Traduccions oficials jurades a València

  També oferim el servei de traduccions professionals  jurades a València, les quals li seran entregades per missatger en el domicili que ens indique. Si és urgent normalment s’intentarà que el traductor certificat estiga el més a prop possible del seu domicili a València. En cas contrari, el traductor oficial pot trobar-se en una altra província a l’efecte d’aconseguir preus més competitius per a Vosté gràcies a crear economies d’escala. Totes les nostres traduccions professionals jurades estan reconegudes pel Ministeri d’Afers exteriors espanyol.

  Certs organismes de la província de *Valenciapueden posar problemes si la traducció de partides de naixement, actes de matrimoni, certificats de defunció, certificats d’antecedents penals, demandes, contestacions a demanda, informes pericials, proves, recursos d’apel·lació, recursos econòmic-administratius, recursos contenciosos administratius i altres documents oficials o escrits a presentar davant aquestes institucions no és jurada per un traductor oficial reconegut pel Ministeri d’Afers exteriors. Per això, abans d’encarregar una traduccions professionals a presentar davant un organisme oficial és necessari preguntar al mateix si aquesta traduccions professionals ha de ser jurada o no. En cas que no siga necessària una traducció certificada és preferible demanar a l’agència de traduccions professionals una traducció no oficial, ja que és més barata i menys literal.

  Alguns organismes en *Valenciaque solen exigir traduccions oficials són els següents:

  Audiència Provincial de València

  Ciutat de la Justícia, Avda. Profesor López Piñero, 14, 46013 Valencia. 961 92 91 25.

  Jutjats de Primera Instància de València

  Plaza de España 2, planta baja, 46920 Mislata, Valencia. 962 78 73 51.

  Registre de la Propietat de València

  Carrer del Pintor Peiró, 12, 46010 València. 963 61 93 60.

  Registre Civil de València

  Av. del Professor López Piñero, 14, 46013 València. 961 92 71 01.

  Llegir més…

  Exemple de traduccions professionals a València realitzada per el nostre servei

  Pel que fa a les reformes socials, la Xina les va deixar per etapes posteriors, per tres raons:

  – Les reformes laborals resultaven especialment sensibles des d’un punt de vista polític, ja que amenacen l’estatus dels treballadors de les empreses públiques i aquests constitueixen una part crucial del Partit.

  – El manteniment del sistema de seguretat social basat en les empreses públiques permetria posposar o evitar problemes.

  – Xina va donar prioritat al creixement de les grans àrees urbanes, deixant en segon lloc les reformes laborals.

  Les principals reformes laborals que es van dur a terme van consistir en la concessió de més poders a les empreses en l’esfera laboral i la introducció del contracte de treball.

  En el passat els departaments estatals de treball s’assignaven els treballadors directament a les empreses públiques i col·lectives, deixant poc poder de decisió a les últimes. Els reformadors desitjaven fomentar la mobilitat laboral per satisfer les necessitats d’una economia de mercat cada vegada més dinàmica. Per això, es va instruir als departaments estatals de treball perquè exercissin el seu control de forma més selectiva, concedint més poder a les empreses per contractar i acomiadar els seus treballadors.

  Així com sobre interpretacions per a conferències, fires, esdeveniments, judicis, reunions de negocis, etc., doblatge de pel·lícules i documentals, subtitulació audiovisual, transcripció de cintes i àudios, revisió de traduccions, maquetació i altres serveis lingüístics, així com sobre els formats amb els quals treballem (Word, Excel, Access per a bases de dades, Powerpoint per a presentacions, html, xml, WordPress per a webs, etc.).

  Ocupació per a intèrprets i traductors especialitzats en el nostre servei de traducció a València

  Traductors i intèrprets freelance (autònoms) a València

  • Experiència com a traductor o intèrpret en aquestes àrees, especialment com a advocat, comptable, programari, sistemes computacionals, automatització, geomàtica, geofísica, sistemes computacionals de maquinari, telemàtica, topografia, mecànica, irrigació, agroalimentació (sobretot vins, olis, begudes, embotits, productes carnis, avícoles i pinsos). També requerim traduccions *low *cost i traduccions ràpides en microbiologia, mecatrònica, làser, filosofia, logopèdia, fisioteràpia, arqueologia, química industrial, química petroliera, traduccions tècniques, acupuntura, homeopatia, massatges i altres teràpies alternatives.
  • Titulacions: Titulació en Traducció i Interpretació, Dret, Administració d’empreses, Economia, Enginyeria, Informàtica, Medicina, Farmàcia, Química, Arquitectura, Sociologia, Antropologia, etc.
  • Experiència professional en les àrees de Dret, Administració d’empreses, Economia, Enginyeria (industrial, aeronàutica, *aerospacial, agroindustrial, ambiental, biomèdica, biònica, biotecnologia, administració de sistemes, enginyeria civil, mecànic electricista, etc.), Informàtica, Medicina, Farmàcia, Filologia, Història de l’Art, Geografia, Enologia, Física, Genètica, Criminologia, Pedagogia, etc…
  • Nadius en l’idioma a traduir, especialment a l’anglés, espanyol, francés, italià, alemany, portugués, romanés, castellà, català / valencià, gallec, basc / basc, polonés, holandés, suec, búlgar, danés, noruec, ucraïnés, txec, eslovac, croat, eslové, estonià, bielorús, letó, lituà, neerlandés, àrab, xinés, rus, japonés, hindi, croat, eslové, serbi, albanés i moldau.
  • Fort compromís amb la qualitat.

  Tots els currículums rebuts seran avaluats i si escau, ens posarem en contacte amb Vosté.

  Envie el seu CV a humanresources@1globaltranslators.com

  Comercials freelance a València

  Si desitja unir-se al nostre equip d’agents comercials a València i buscar nous clients per a l’empresa envie la seua *cv a humanresources@1globaltranslators.com.