TRADUCTORS PROFESSIONALS A VALÈNCIA

Bandera de la Comunidad Valenciana

Traductors professionals a València

A València disposem de traductors jurats professionals (per a qualsevol tipus de tràmit oficial) i no jurats en més de 150 idiomes. Oferim traduccions tècniques, traduccions jurídiques, financeres, per a restaurants i el sector alimentació, econòmiques, mèdiques, farmacèutiques, químiques, informàtiques, tecnològiques, empresarials, de telecomunicacions i localització de programari. També comptem amb traductors professionals de pàgines web, de textos publicitaris, científics, literaris, immobiliaris i per als sectors: turístic (hotels, establiments d’oci, esports, etc.), cultural (museus, teatres, espectacles, etc.), de la construcció, educatiu (llibres, tesis doctorals, etc.), institucional, de la moda i tèxtil i UN ALTRE TIPUS D’ESPECIALITATS. Així mateix traduïm informes, escriptures, catàlegs, textos comercials, instruccions d’ús, manuals d’usuari, periòdics, revistes, documents oficials, textos generals i UN ALTRE TIPUS DE TEXTOS.

Si necessita traductors professionals a València ENVIE UN EMAIL! a clients@1globaltranslators.com. Li respondrem com més prompte millor. 

Els nostres traductors professionals a València ciutat i província y preus

En 1Global Translators comptem amb un ampli equip de traductors professionals a València altament qualificats i nadius de diferents nacionalitats per a les diferents especialitats: advocats, economistes, informàtics, enginyers, metges, farmacèutics, periodistes, geògrafs, historiadors i experts en altres àrees de coneixement. La nostra empresa seleccionarà el millor traductor especialitzat a València en l’àrea que vosté precise.

Oferim traduccions a l’i de l’anglés, espanyol, francés, rus, romanés, búlgar, polonés, eslovac, txec, alemany, italià, portugués, neerlandés, holandés, suec, danés, català / valencià, gallec, basc, noruec, castellà i altres idiomes europeus. També comptem amb traductors professionals  a l’i de l’àrab, xinés, urdú, hindi, bengalí, japonés i altres idiomes asiàtics, així com a l’i del fula, wólof, yoruba, songhay,  soninké, mandinga, haussa, igbo, yulá, quítxua i altres idiomes africans i de la resta del món. Veure ALTRES IDIOMES.

El nostre Sistema de Gestió de la Qualitat per a traduccions sobre la base de les normes de qualitat ISO 9001 i UNEIX EN 15038 garanteix el rigor i la precisió.

Els preus de les nostres traduccions són molt competitius  i sobre els mateixos practiquem importants descomptes per repetició i per volum. Si necessita traductors professionals barats a València, demane’ns informació sobre la nostra modalitat de traducció low cost.

I si necessita traduccions urgents a València, també podem oferir-li aquest servei. 

Direcció i mapa para llegar a nuestra oficina de traductores en la ciudad de València

Visitèns en les nostres oficines en:

Los Calle Cirilo Amorós 6 1º Valencia 46004

o telefonéns al: 961 118 264

Els nostres intérprets i traductors professionals a València i preus

També oferim servei d’interpretació (traducció oral) a València en les seues 3 modalitats:

Llegir més…

Si necessita servei de traductors professionals i/o intèrprets a València:

El nostre horari és de dilluns a divendres de 9.00 a 19.00.

Molts clients satisfets amb els nostres intèrprets i traductors professionals a València

La nostra major satisfacció després de 19 anys en el sector de la traducció i la interpretació és la fidelitat dels nostres clients: VEJA ALGUNS CLIENTS del nostre servei d’intèrprets i traductors professionals València, així com els seus opiniones.

El rigor en la qualitat i en els terminis unit als nostres preus ens han permés créixer i afermar-nos en un mercat altament competitiu i globalitzat. També la nostra atenció al client, la confidencialitat, la rapidesa en cas de traduccions urgents i la gestió de grans projectes especialitzats, alguns d’ells interdisciplinaris. Al que cal afegir l’adaptació al client, la disponibilitat i el servei de proximitat a València en el cas d’interpretacions (de cabina o d’un altre tipus) o de traduccions jurades urgents.

Qualitat de la nostra empresa de traductors professionals especialitzats i intèrprets

El nostre Sistema de Gestió de la Qualitat per a traduccions i interpretacions sobre la base de les normes de qualitat ISO 9001 i UNEIX EN 15038 garanteix la precisió, el rigor i la fidelitat al text o versió original.

Alguns dels nostres mecanismes per a garantir un servei excel·lent són les següents:

  • Estrictes procediments per a la realització de les nostres traduccions, interpretacions i altres serveis (així com per al funcionament de tots els departaments).
  • Rigorosa selecció de traductors professionals bons i ràpids a València per a cada tipus de traducció, segons la temàtica i modalitat de traducció.
  • Ús de glossaris i eines de traducció (programes de traducció assistida, etc.).
  • Tots els nostres traductors professionals a València són natius de l’idioma de destinació.
  • Diversos controls de qualitat: revisions i comprovacions dutes a terme per diferents professionals.
  • Adequada investigació de la terminologia i documentació sobre el tema en qüestió.

Més informació sobre el nostre Sistema de Gestió de la Qualitat.

Si necessita traductors professionals bons a Madrid ciutat o província:

Municipis en els quals oferim servei de traductors professionals a la província de València

Ademuz – 46140
Ador – 46729
Agullent – 46890
Aielo De Malferit – 46812
Aielo De Rugat – 46842
Alaquàs – 46970