5/5 - (1 voto)

TRADUCCIONS BAIX PENEDÈS I TRADUCTORS BAIX PENEDÈS

 

 

Archivo:Municipis del Baix Penedès.svg - Wikipedia, la ...

 

 

Traductors i traduccions al Baix Penedès

 

A la nostra agència de traductors professionals al Baix Penedès, amb més de 19 anys de trajectòria, estem especialitzats en la traducció de tota mena de textos jurats, tècnics, jurídics, científics, mèdics, financers, turístics, informàtics, econòmics, literaris, farmacèutics, químics, de publicitat, de pàgines web, per a hotels i restaurants, per a empreses, sobre alimentació, d’informes, contractes, catàlegs, localització de programari, traduccions financeres i d´altres especialitats

En la nostra empresa de traducció comptem amb un ampli i qualificat equip d’intèrprets i traductors al Baix Penedès. La nostra agència seleccionarà el millor traductor natiu especialitzat en l’àrea que vostè precisi.

 

¿Necessita traductors al Baix Penedès?

 

El que més aprecien els nostres clients del nostre servei de traducció professional al Baix Penedès són la qualitat, el preu, la rapidesa, l’atenció al client, la disponibilitat, l’adaptació al client i la puntualitat.

Els preus de les nostres traduccions i interpretacions són molt competitius i sobre els mateixos realitzem grans descomptes per volum (en funció del nombre de paraules). Si necessita traduccions barates al Baix Penedès, demani’ns informació sobre la nostra modalitat de baix cost per a textos no especialitzats.

Així mateix, si precisa traduccions urgents al Baix Penedès, la nostra empresa de traductors també podem oferir-li aquest servei.

 

 ¡SOL·LICITI’N UN PRESSUPOST GRATUÏT!

 

La nostra agència li ofereix traduccions de qualitat al Baix Penedès

 

El nostre Sistema de Gestió de la Qualitat per a traduccions sobre la base de la normes de qualitat ISO 9001 i la norma europea de qualitat UNEIX EN 15038 garanteix el rigor i la precisió de les nostres traduccions al Baix Penedès.

Alguns dels nostres mecanismes per a garantir un servei excel·lent són les següents:

  • Tots els nostres traductors al Baix Penedès són natius de l’idioma de destinació, és a dir, la seva llengua materna.

  • Rigorosa selecció dels professionals adequats per a cada tipus de traducció, segons la temàtica i modalitat de traducció.

  • Els nostres traductors natius Baix Penedès, són professionals avalats amb una àmplia experiència, formació acadèmica i realitzen només traduccions de textos en els quals estiguin especialitzats.

  • Formació dels nostres traductors al Baix Penedès perquè compleixin els nostres estàndards de qualitat.

  • Adequada recerca de la terminologia i documentació sobre el tema en qüestió.

  • Diversos controls de qualitat: revisions i comprovacions dutes a terme per diferents professionals de la nostra empresa de traduccions (terminologia, estil, ortografia, tipografia, format, que no hagi quedat res sense traduir, etc.) per a assegurar-nos que sigui una traducció perfecta.

  • Ús de glossaris i eines de traducció (programes de traducció assistida, etc.) pel traductor professional.

  • Estrictes procediments per a la realització de les nostres traduccions, interpretacions i altres serveis (així com per al funcionament de tots els departaments).

Si necessita servei de traduccions al Baix Penedès nosaltres som la seva millor opció.

Sol·liciti un pressupost sense compromís mitjançant el formulari de baix o, si ho prefereix, enviï’ns un correu electrònic a clients@1globaltranslators.com o truqui´ns a l’oficina més pròxima.  Ens posarem, en contacta, en quant sigui possible. 
 

Consulta o solicitud de presupuesto gratuito

 

Català anglès, anglès català, espanyol anglès i altres combinacions de la nostra empresa de traductors professionals al Baix Penedès

 

Oferim servei de traduccions professionals al Baix Penedès del  català a l’anglès, de l’anglès al català, de l’espanyol a l´anglès i de l’anglès al castellà, de l’espanyol al francès i del francès al castellà, d’espanyol a alemany i d’alemany a castellà, espanyol català i català castellà, espanyol basc i basc castellà, de l’espanyol al gallec i del gallec al castellà, així com al i del valencià, wu, guaraní, wayú, italià, portuguès, romanès, rus, polonès, búlgar, holandès, xinès, àrab, hindi, urdú, neerlandès, amazig / tamazigh, rifeño, ucraïnès, txec, eslovac, croat, eslovè, lituà, estonià, letó, bielorús, japonès i MÉS DE 150 IDIOMES. 

 

TELEFONI’NS al 664501828!

 

Agència de traduccions jurades al Baix Penedès

 

També oferim el servei de traduccions oficials al Baix Penedès, les quals li seran lliurades per missatger en el domicili que ens indiqui. Si és urgent normalment s’intentarà que el traductor certificat estigui el més a prop possible del seu domicili al Baix Penedès. En cas contrari, el traductor oficial pot trobar-se en un altre municipi a l’efecte d’aconseguir preus més competitius per a Vostè gràcies a crear economies d’escala. Tots els nostres traductors jurats estan reconeguts pel Ministeri d’Afers exteriors espanyol.

Certs organismes poden posar problemes si la traducció de partides de naixement, actes de matrimoni, certificats de defunció, certificats d’antecedents penals, demandes i altres documents oficials o escrits a presentar davant aquestes institucions no és jurada per un traductor jurat al Baix Penedès reconegut pel Ministeri d’Afers exteriors. Per això, abans d’encarregar una traducció a presentar davant un organisme oficial és necessari que preguntar al mateix si és necessari una traducció oficial o no. En cas que no sigui necessària una traducció certificada és preferible no demanar a l’agència de traductors una traducció jurada oficial al Baix Penedès, sinó una normal, ja que és més barata i menys literal.

Llegir més sobre els nostres traductors oficials al Baix Penedès.

 

Servei d’intèrprets al Baix Penedès

 

La nostra agència de traducció compta amb servei d’interpretació al Baix Penedès (traducció oral) en les seves 3 modalitats:

També oferim interpretacions i traduccions professionals en comarques propers al Baix Penedès:

 

¡SOL·LICITI UN PRESSUPOST JA!

 

Contacte de la nostra empresa de traducció al Baix Penedès

 

Si necessita traductor al Baix Penedès pot contactar-nos en:

Atenció al Client
clients@1globaltranslators.com

Coordinació de Projectes
coordination@1globaltranslators.com

Recursos Humans
humanresources@1globaltranslators.com

Administració
billing@1globaltranslators.com

 

Municipis de al Baix Penedès en els quals nostra agència ofereix serveis de traducciò

 

 

El Baix Penedès és una comarca catalana a la franja litoral del Penedès, que té com a capital el Vendrell. És una de les quatre comarques en què va quedar dividit el Penedès en la divisió comarcal de 1936 i una de les quatre també en què ha quedat dividida la vegueria del Penedès aprovada el 2017.