TRADUCCIONS BAIXA CERDANYA I TRADUCTORS BAIXA CERDANYA

 

 

Baixa Cerdanya - Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

 

 

Traductors i traduccions al Baixa Cerdanya

 

A la nostra agència de traductors professionals al Baixa Cerdanya, amb més de 19 anys de trajectòria, estem especialitzats en la traducció de tota mena de textos jurats, tècnics, jurídics, científics, mèdics, financers, turístics, informàtics, econòmics, literaris, farmacèutics, químics, de publicitat, de pàgines web, per a hotels i restaurants, per a empreses, sobre alimentació, d’informes, contractes, catàlegs, localització de programari, traduccions financeres i d´altres especialitats

En la nostra empresa de traducció comptem amb un ampli i qualificat equip d’intèrprets i traductors al Baixa Cerdanya. La nostra agència seleccionarà el millor traductor natiu especialitzat en l’àrea que vostè precisi.

 

¿Necessita traductors al Baixa Cerdanya?

 

El que més aprecien els nostres clients del nostre servei de traducció professional al Baixa Cerdanya són la qualitat, el preu, la rapidesa, l’atenció al client, la disponibilitat, l’adaptació al client i la puntualitat.

Els preus de les nostres traduccions i interpretacions són molt competitius i sobre els mateixos realitzem grans descomptes per volum (en funció del nombre de paraules). Si necessita traduccions barates al Baixa Cerdanya, demani’ns informació sobre la nostra modalitat de baix cost per a textos no especialitzats.

Així mateix, si precisa traduccions urgents al Baixa Cerdanya, la nostra empresa de traductors també podem oferir-li aquest servei.

 

 ¡SOL·LICITI’N UN PRESSUPOST GRATUÏT!

 

La nostra agència li ofereix traduccions de qualitat al Baixa Cerdanya

 

El nostre Sistema de Gestió de la Qualitat per a traduccions sobre la base de la normes de qualitat ISO 9001 i la norma europea de qualitat UNEIX EN 15038 garanteix el rigor i la precisió de les nostres traduccions al Baixa Cerdanya.

Alguns dels nostres mecanismes per a garantir un servei excel·lent són les següents:

 • Tots els nostres traductors al Baixa Cerdanya són natius de l’idioma de destinació, és a dir, la seva llengua materna.

 • Rigorosa selecció dels professionals adequats per a cada tipus de traducció, segons la temàtica i modalitat de traducció.

 • Els nostres traductors natius Baixa Cerdanya, són professionals avalats amb una àmplia experiència, formació acadèmica i realitzen només traduccions de textos en els quals estiguin especialitzats.

 • Formació dels nostres traductors al Baixa Cerdanya perquè compleixin els nostres estàndards de qualitat.

 • Adequada recerca de la terminologia i documentació sobre el tema en qüestió.

 • Diversos controls de qualitat: revisions i comprovacions dutes a terme per diferents professionals de la nostra empresa de traduccions (terminologia, estil, ortografia, tipografia, format, que no hagi quedat res sense traduir, etc.) per a assegurar-nos que sigui una traducció perfecta.

 • Ús de glossaris i eines de traducció (programes de traducció assistida, etc.) pel traductor professional.

 • Estrictes procediments per a la realització de les nostres traduccions, interpretacions i altres serveis (així com per al funcionament de tots els departaments).

Si necessita servei de traduccions al Baixa Cerdanya nosaltres som la seva millor opció.

Sol·liciti un pressupost sense compromís mitjançant el formulari de baix o, si ho prefereix, enviï’ns un correu electrònic a clients@1globaltranslators.com o truqui´ns a l’oficina més pròxima.  Ens posarem, en contacta, en quant sigui possible. 
 

  CONSULTA O SOL·LICITUD DE PRESSUPOST GRATIS:

   

  Català anglès, anglès català, espanyol anglès i altres combinacions de la nostra empresa de traductors professionals al Baixa Cerdanya

   

  Oferim servei de traduccions professionals al Baixa Cerdanya del  català a l’anglès, de l’anglès al català, de l’espanyol a l´anglès i de l’anglès al castellà, de l’espanyol al francès i del francès al castellà, d’espanyol a alemany i d’alemany a castellà, espanyol català i català castellà, espanyol basc i basc castellà, de l’espanyol al gallec i del gallec al castellà, així com al i del valencià, wu, guaraní, wayú, italià, portuguès, romanès, rus, polonès, búlgar, holandès, xinès, àrab, hindi, urdú, neerlandès, amazig / tamazigh, rifeño, ucraïnès, txec, eslovac, croat, eslovè, lituà, estonià, letó, bielorús, japonès i MÉS DE 150 IDIOMES. 

   

  TELEFONI’NS al 664501828!

   

  Agència de traduccions jurades al Baixa Cerdanya

   

  També oferim el servei de traduccions oficials al Baixa Cerdanya, les quals li seran lliurades per missatger en el domicili que ens indiqui. Si és urgent normalment s’intentarà que el traductor certificat estigui el més a prop possible del seu domicili al Baixa Cerdanya. En cas contrari, el traductor oficial pot trobar-se en un altre municipi a l’efecte d’aconseguir preus més competitius per a Vostè gràcies a crear economies d’escala. Tots els nostres traductors jurats estan reconeguts pel Ministeri d’Afers exteriors espanyol.

  Certs organismes poden posar problemes si la traducció de partides de naixement, actes de matrimoni, certificats de defunció, certificats d’antecedents penals, demandes i altres documents oficials o escrits a presentar davant aquestes institucions no és jurada per un traductor jurat al Baixa Cerdanya reconegut pel Ministeri d’Afers exteriors. Per això, abans d’encarregar una traducció a presentar davant un organisme oficial és necessari que preguntar al mateix si és necessari una traducció oficial o no. En cas que no sigui necessària una traducció certificada és preferible no demanar a l’agència de traductors una traducció jurada oficial al Baixa Cerdanya, sinó una normal, ja que és més barata i menys literal.

  Llegir més sobre els nostres traductors oficials al Baixa Cerdanya.

   

  Servei d’intèrprets al Baixa Cerdanya

   

  La nostra agència de traducció compta amb servei d’interpretació al Baixa Cerdanya (traducció oral) en les seves 3 modalitats:

  També oferim interpretacions i traduccions professionals en comarques propers al Baixa Cerdanya:

   

  ¡SOL·LICITI UN PRESSUPOST JA!

   

  Contacte de la nostra empresa de traducció al Baixa Cerdanya

   

  Si necessita traductor al Baixa Cerdanya pot contactar-nos en:

  Atenció al Client
  clients@1globaltranslators.com

  Coordinació de Projectes
  coordination@1globaltranslators.com

  Recursos Humans
  humanresources@1globaltranslators.com

  Administració
  billing@1globaltranslators.com

   

  Municipis de al Baixa Cerdanya en els quals nostra agència ofereix serveis de traducciò

   

   • Alp
   • Bellver de Cerdanya
   • Bolvir
   • Das
   • Fontanals de Cerdanya
   • Ger
   • Guils de Cerdanya
   • Isòvol
   • Lles de Cerdanya
   • Llívia
   • Meranges
   • Montellà i Martinet
   • Prats i Sansor
   • Prullans
   • Puigcerdà
   • Riu de Cerdanya
   • Urús

   

  La Baixa Cerdanya és una comarca pirinenca que comprèn gran part de la plana de la Cerdanya i que limita amb les comarques de l’Alt Urgell, el Berguedà, el Ripollès, l’Alta Cerdanya i amb el Principat d’Andorra. És un dels dos fragments en què quedà subdividit el territori històric de la Cerdanya a conseqüència del Tractat dels Pirineus (1659).