TRADUCCIONS CALONGE I TRADUCTORS CALONGE

 

 

Fichier:Escut de Calonge.svg — Wikipédia

 

 

Traductors i traduccions a Calonge

 

En la nostra agència de traductors professionals a Calonge, amb més de 18 anys de trajectòria, estem especialitzats en la traducció de tota textos jurats, tècnics, jurídics, científics, mèdics, financers, turístics, informàtics, econòmics, literaris, farmacèutics, químics, de publicitat, de pàgines web, per a hotels i restaurants, per a empreses, sobre alimentació, d’informes, contractes, catàlegs, localització de programari, traduccions financeres i de altres especialitats

En la nostra empresa de traducció comptem amb un ampli i qualificat equip d’intèrprets i traductors a Calonge. La nostra agència seleccionarà el millor traductor natiu especialitzat en l’àrea que vostè precisi.

 

¿Necessita traductors a Calonge?

 

El que més aprecien els nostres clients del nostre servei de traducció professional a Calonge són la qualitat, el preu, la rapidesa, l’atenció al client, la disponibilitat, l’adaptació al client i la puntualitat.

Els preus de les nostres traduccions i interpretacions són molt competitius i sobre els mateixos realitzem grans descomptes per volum (en funció del nombre de paraules). Si necessita traduccions barates a Calonge, demani’ns informació sobre la nostra modalitat de traducció low cost per a textos no especialitzats.

Així mateix, si precisa traduccions urgents a Calonge, la nostra empresa de traductors també podem oferir-li aquest servei.

 

 ¡SOL·LICITI’NS UN PRESSUPOST GRATUÏT!

 

La nostra agència li ofereix traduccions de qualitat a Calonge

 

El nostre Sistema de Gestió de la Qualitat per a traduccions sobre la base de la normes de qualitat ISO 9001 i la norma europea de qualitat UNEIX EN 15038 garanteix el rigor i la precisió de les nostres traduccions a Calonge

Alguns dels nostres mecanismes per a garantir un servei excel·lent són les següents:

 • Tots els nostres traductors a Calonge són natius de l’idioma de destinació, és a dir, la seva llengua materna.
 • Rigorosa selecció dels professionals adequats per a cada tipus de traducció, segons la temàtica i modalitat de traducció.
 • Els nostres traductors natiusa Calonge són professionals avalats amb una àmplia experiència, formació acadèmica i realitzen només traduccions de textos en els quals estiguin especialitzats.
 • Formació dels nostres traductors a Calonge perquè compleixin els nostres estàndards de qualitat.
 • Adequada recerca de la terminologia i documentació sobre el tema en qüestió.
 • Diversos controls de qualitat: revisions i comprovacions dutes a terme per diferents professionals de la nostra empresa de traduccions (terminologia, estil, ortografia, tipografia, format, que no hagi quedat res sense traduir, etc.) per a assegurar-nos que sigui una traducció perfecta.
 • Ús de glossaris i eines de traducció (programes de traducció assistida, etc.) pel traductor professional.
 • Estrictes procediments per a la realització de les nostres traduccions, interpretacions i altres serveis (així com per al funcionament de tots els departaments).

Si necessita servei de traduccions a Calonge nosaltres som la seva millor opció.

Sol·liciti un pressupost sense compromís mitjançant el formulari de baix o, si ho prefereix, enviï’ns un correu electrònic a clients@1globaltranslators.com o truqui´ns a l’oficina més pròxima.  Ens posarem en contacte com sigui possible. 
 

  CONSULTA O SOL·LICITUD DE PRESSUPOST GRATIS:

   

  Català anglès, anglès català, espanyol anglés i altres combinacions de la nostra empresa de traductors professionals a Calonge

   

  Oferim servei de traduccions professionals a Calonge del  català a l’anglès, de l’anglès al català, de l’espanyol a el  anglès i de l’anglès al castellà, de l’espanyol al francès i del francès al castellà, d’espanyol a alemany i d’alemany a castellà, espanyol català i català castellà, espanyol basc i basc castellà, de l’espanyol al gallec i del gallec al castellà, així com a l’i de el valencià, wu, guaraní, wayú, italià, portuguès, romanès, rus, polonès, búlgar, holandès, xinès, àrab, hindi, urdú, neerlandès, amazig / tamazigh, rifeño, ucraïnès, txec, eslovac, croat, eslovè, lituà, estonià, letó, bielorús, japonès i MÉS DE 150 IDIOMES. 

   

  TELEFONI’NS al 664501828!

   

  Agència de traduccions jurades a Calonge

   

  També oferim el servei de traduccions oficials a Calonge, les quals li seran lliurades per missatger en el domicili que ens indiqui. Si és urgent normalment s’intentarà que el traductor certificat estigui el més a prop possible del seu domicili a Calonge. En cas contrari, el traductor oficial pot trobar-se en un altre municipi a l’efecte d’aconseguir preus més competitius per a Vostè gràcies a crear economies d’escala. Tots els nostres traductors jurats estan reconeguts pel Ministeri d’Afers exteriors espanyol.

  Certs organismes poden posar problemes si la traducció de partides de naixement, actes de matrimoni, certificats de defunció, certificats d’antecedents penals, demandes i altres documents oficials o escrits a presentar davant aquestes institucions no és jurada per un traductor jurat a Calonge reconegut pel Ministeri d’Afers exteriors. Per això, abans d’encarregar una traducció a presentar davant un organisme oficial és necessari que preguntar al mateix si és necessari una traducció oficial o no. En cas que no sigui necessària una traducció certificada és preferible no demanar a l’agència de traductors una traducció jurada oficial a Calonge, sinó una normal, ja que és més barata i menys literal.

  Llegir més sobre els nostres traductors oficials a Calonge.

   

  Servei d’intèrprets a Calonge

   

  La nostra agència de traducció també compta amb servei d’interpretació a Calonge (traducció oral) en les seves 3 modalitats:

  També oferim interpretacions i traduccions professionals en Calonge municipis propers a Calonge:

   

  ¡SOL·LICITI UN PRESSUPOST JA!

   

  Contacte de la nostra empresa de traducció a Calonge

   

  Si necessita traductor a Calonge pot contactar-nos en:

  Atenció al Client
  clients@1globaltranslators.com

  Coordinació de Projectes
  coordination@1globaltranslators.com

  Recursos Humans
  humanresources@1globaltranslators.com

  Administració
  billing@1globaltranslators.com

   

  Barris de Calonge en els quals nostra agència ofereix serveis de traducciò

   • Castillo de Calonge
   • Torre de la Creu del Castellar
   • Roques Planes
   • Museo de la Pesca
   • Casa Vilahur
   • Jardins de Cap Roig

  Calonge és un municipi de la comarca del Baix Empordà. La població està dividida en dues parts, una vila medieval en un pujol (anomenada Calonge o Calonge de les Gavarres) i una altra moderna, destinada a lloc de vacances al costat del mar. El centre urbà principal i el poble original són a uns quatre km de distància terra endins de la badia de Sant Antoni. Algunes torres i parets del castell de Calonge daten del segle xiii.