TRADUCCIONS EL PRAT DE LLOBREGAT I TRADUCTORS EL PRAT DE LLOBREGAT

 

File:Escut del Prat de Llobregat.svg - Wikipedia

 

Traductors i traduccions a El Prat de Llobregat

 

En la nostra agència de traductors professionals a El Prat de Llobregat, amb més de 18 anys de trajectòria, estem especialitzats en la traducció de tota textos jurats, tècnics, jurídics, científics, mèdics, financers, turístics, informàtics, econòmics, literaris, farmacèutics, químics, de publicitat, de pàgines web, per a hotels i restaurants, per a empreses, sobre alimentació, d’informes, contractes, catàlegs, localització de programari, traduccions financeres i de altres especialitats

En la nostra empresa de traducció comptem amb un ampli i qualificat equip d’intèrprets i traductors a El Prat de Llobregat. La nostra agència seleccionarà el millor traductor natiu especialitzat en l’àrea que vostè precisi.

 

¿Necessita traductors a El Prat de Llobregat?

 

El que més aprecien els nostres clients del nostre servei de traducció professional a El Prat de Llobregat són la qualitat, el preu, la rapidesa, l’atenció al client, la disponibilitat, l’adaptació al client i la puntualitat.

Els preus de les nostres traduccions i interpretacions són molt competitius i sobre els mateixos realitzem grans descomptes per volum (en funció del nombre de paraules). Si necessita traduccions barates a El Prat de Llobregat, demani’ns informació sobre la nostra modalitat de traducció low cost per a textos no especialitzats.

Així mateix, si precisa traduccions urgents a El Prat de Llobregat, la nostra empresa de traductors també podem oferir-li aquest servei.

 

 ¡SOL·LICITI’NS UN PRESSUPOST GRATUÏT!

 

La nostra agència li ofereix traduccions de qualitat a El Prat de Llobregat

 

El nostre Sistema de Gestió de la Qualitat per a traduccions sobre la base de la normes de qualitat ISO 9001 i la norma europea de qualitat UNEIX EN 15038 garanteix el rigor i la precisió de les nostres traduccions a El Prat de Llobregat

Alguns dels nostres mecanismes per a garantir un servei excel·lent són les següents:

 • Tots els nostres traductors a El Prat de Llobregat són natius de l’idioma de destinació, és a dir, la seva llengua materna.
 • Rigorosa selecció dels professionals adequats per a cada tipus de traducció, segons la temàtica i modalitat de traducció.
 • Els nostres traductors natiusa El Prat de Llobregat són professionals avalats amb una àmplia experiència, formació acadèmica i realitzen només traduccions de textos en els quals estiguin especialitzats.
 • Formació dels nostres traductors a El Prat de Llobregat perquè compleixin els nostres estàndards de qualitat.
 • Adequada recerca de la terminologia i documentació sobre el tema en qüestió.
 • Diversos controls de qualitat: revisions i comprovacions dutes a terme per diferents professionals de la nostra empresa de traduccions (terminologia, estil, ortografia, tipografia, format, que no hagi quedat res sense traduir, etc.) per a assegurar-nos que sigui una traducció perfecta.
 • Ús de glossaris i eines de traducció (programes de traducció assistida, etc.) pel traductor professional.
 • Estrictes procediments per a la realització de les nostres traduccions, interpretacions i altres serveis (així com per al funcionament de tots els departaments).

Si necessita servei de traduccions a El Prat de Llobregat nosaltres som la seva millor opció.

Sol·liciti un pressupost sense compromís mitjançant el formulari de baix o, si ho prefereix, enviï’ns un correu electrònic a clients@1globaltranslators.com o truqui´ns a l’oficina més pròxima.  Ens posarem en contacte com sigui possible. 
 

  CONSULTA O SOL·LICITUD DE PRESSUPOST GRATIS:

   

  Català anglès, anglès català, espanyol anglés i altres combinacions de la nostra empresa de traductors professionals a El Prat de Llobregat

   

  Oferim servei de traduccions professionals a El Prat de Llobregat del  català a l’anglès, de l’anglès al català, de l’espanyol a el  anglès i de l’anglès al castellà, de l’espanyol al francès i del francès al castellà, d’espanyol a alemany i d’alemany a castellà, espanyol català i català castellà, espanyol basc i basc castellà, de l’espanyol al gallec i del gallec al castellà, així com a l’i de el valencià, wu, guaraní, wayú, italià, portuguès, romanès, rus, polonès, búlgar, holandès, xinès, àrab, hindi, urdú, neerlandès, amazig / tamazigh, rifeño, ucraïnès, txec, eslovac, croat, eslovè, lituà, estonià, letó, bielorús, japonès i MÉS DE 150 IDIOMES. 

   

  TELEFONI’NS al 664501828!

   

  Agència de traduccions jurades a El Prat de Llobregat

   

  També oferim el servei de traduccions oficials a El Prat de Llobregat, les quals li seran lliurades per missatger en el domicili que ens indiqui. Si és urgent normalment s’intentarà que el traductor certificat estigui el més a prop possible del seu domicili a El Prat de Llobregat. En cas contrari, el traductor oficial pot trobar-se en un altre municipi a l’efecte d’aconseguir preus més competitius per a Vostè gràcies a crear economies d’escala. Tots els nostres traductors jurats estan reconeguts pel Ministeri d’Afers exteriors espanyol.

  Certs organismes poden posar problemes si la traducció de partides de naixement, actes de matrimoni, certificats de defunció, certificats d’antecedents penals, demandes i altres documents oficials o escrits a presentar davant aquestes institucions no és jurada per un traductor jurat a El Prat de Llobregat reconegut pel Ministeri d’Afers exteriors. Per això, abans d’encarregar una traducció a presentar davant un organisme oficial és necessari que preguntar al mateix si és necessari una traducció oficial o no. En cas que no sigui necessària una traducció certificada és preferible no demanar a l’agència de traductors una traducció jurada oficial a El Prat de Llobregat, sinó una normal, ja que és més barata i menys literal.

  Llegir més sobre els nostres traductors oficials a El Prat de Llobregat.

   

  Servei d’intèrprets a El Prat de Llobregat

   

  La nostra agència de traducció també compta amb servei d’interpretació a El Prat de Llobregat (traducció oral) en les seves 3 modalitats:

  També oferim interpretacions i traduccions professionals en El Prat de Llobregat municipis propers a El Prat de Llobregat:

   

  ¡SOL·LICITI UN PRESSUPOST JA!

   

  Contacte de la nostra empresa de traducció a El Prat de Llobregat

   

  Si necessita traductor a El Prat de Llobregat pot contactar-nos en:

  Atenció al Client
  clients@1globaltranslators.com

  Coordinació de Projectes
  coordination@1globaltranslators.com

  Recursos Humans
  humanresources@1globaltranslators.com

  Administració
  billing@1globaltranslators.com

   

  Barris de El Prat de Llobregat en els quals nostra agència ofereix serveis de traducciò

   • San Cosme.
   • Les Palmeres.
   • Zona Franca.

  El Prat de Llobregat és un municipi que es troba a la comarca del Baix Llobregat a la província de Barcelona, Catalunya i forma part de l’àrea metropolitana de Barcelona. En el seu terme municipal es troben infraestructures de gran importància per a Barcelona com l’aeroport de Barcelona (IATA: BCN), i un cop finalitzades les obres del desviament del riu Llobregat una part de la zona portuària del port de Barcelona. La ciutat es troba a la vora del Mar Mediterrani i el seu terme municipal d’una superfície de 32,23 km2 limita amb els de Barcelona, l’Hospitalet de Llobregat, Cornellà de Llobregat, Sant Boi de Llobregat i Viladecans. El terreny és pràcticament pla i la seva altitud màxima (8 metres) es troba a la Plaça de la Vila. Les localitats agermanades amb el Prat són Garrovillas de Alconétar (Càceres), Gibara (Cuba), Kukra Hill (Nicaragua) i el comtat de Fingal (Irlanda).