TRADUCCIONS ELDA I TRADUCTORS ELDA

 

Traduccions Elda i traductors Elda

 

Traductors i traduccions a Elda

 

En la nostra agència de traductors professionals a Elda, amb més de 18 anys de trajectòria, estem especialitzats en la traducció de tota mena de textos jurats, tècnics, jurídics, científics, mèdics, turístics, informàtics, econòmics, literaris, farmacèutics, químics, de publicitat, de pàgines web, per a hotels i restaurants, per a empreses, sobre alimentació, d’informes, contractes, catàlegs, localització de programari, traduccions financeres i d’altres especialitats.

En la nostra empresa de traducció comptem amb un ampli i qualificat equip d’intèrprets i traductors a Elda. La nostra agència seleccionarà el millor traductor natiu especialitzat en l’àrea que vosté precise.

 

¿Necessita traductors a Elda?

 

El que més aprecien els nostres clients del nostre servei de traducció professional a Elda són la qualitat, el preu, la rapidesa, l’atenció al client, la disponibilitat, l’adaptació al client i la puntualitat.

Els preus de les nostres traduccions i interpretacions són molt competitius i sobre els mateixos realitzem grans descomptes per volum (en funció del nombre de paraules). Si necessita traduccions barates a Elda, demane’ns informació sobre la nostra modalitat de traducció low cost per a textos no especialitzats.

Així mateix, si precisa traduccions urgents a Elda, la nostra empresa de traductors també podem oferir-li aquest servei.

¡SOLICÍTENOS UN PRESUPUESTO GRATUITO! 

 

La nostra agència li ofereix traduccions de qualitat a Elda

 

El nostre Sistema de Gestió de la Qualitat per a traduccions sobre la base de la normes de qualitat ISO 9001 i la norma europea de qualitat UNEIX EN 15038 garanteixen el rigor i la precisió de les nostres traduccions a Elda.

Alguns dels nostres mecanismes per a garantir un servei excel·lent són les següents:

 • Tots els nostres traductors Elda són natius de l’idioma de destinació, és a dir, el mateix és la seua llengua materna.
 • Rigorosa selecció dels professionals adequats per a cada tipus de traducció, segons la temàtica i modalitat de traducció. Els nostres traductors són professionals avalats amb una àmplia experiència, formació acadèmica i realitzen només traduccions de textos en els quals estiguen especialitzats.
 • Formació dels nostres traductors especialitzats a Elda perquè complisquen els nostres estàndards de qualitat.
 • Adequada investigació de la terminologia i documentació sobre el tema en qüestió.
 • Diversos controls de qualitat: revisions i comprovacions dutes a terme per diferents professionals (terminologia, estil, ortografia, tipografia, format, que no haja quedat res sense traduir, etc.) per part de la nostra empresa de traduccions a Elda per a assegurar-nos que siga una traducció perfecta.
 • Ús de glossaris i eines de traducció (programes de traducció assistida, etc.) pel traductor professional.
 • Estrictes procediments per a la realització de les nostres traduccions, interpretacions i altres serveis (així com per al funcionament de tots els departaments).

Si necessita traduccions a Elda nosaltres som la seua millor opció.

Sol·licite un pressupost sense compromís mitjançant el formulari de baix o, si el prefereix, envie’ns un correu electrònic a clients@1globaltranslators.com o telefone’ns a l’oficina més pròxima de la nostra agència de traduccions. Ens posarem en contacte com més prompte millor.

 

  CONSULTA O SOLICITUD DE PRESUPUESTO GRATIS:

   

  Español anglés, anglés castellà i altres combinacions de la nostra empresa de traductors professionals a Elda

   

  Oferim servei de traduccions professionals a Elda de l’espanyol a el  anglés i de l’anglés al castellà, de l’espanyol al francés i del francés al castellàd’espanyol a alemany d’alemany a castellà, espanyol català i català castellà, espanyol basc i basc castellà, de l’espanyol al gallec i del gallec al castellà, així com a l’i de el valencià, italià, portugués, luo, acoli, romanés, rus, polonés, búlgar, holandés, xinés, àrab, hindi, *urdú, neerlandés, amazig / tamazigh, rifeño, ucraïnés, txec, eslovac, croat, eslové, lituà, estonià, letó, bielorús, japonés i MÉS DE 150 IDIOMES.

   

  ¡LLÁMENOS al 664501828!

   

  Agència de traduccions jurades a Elda

   

  També oferim el servei de traduccions oficials a Elda, les quals li seran entregades per missatger en el domicili que ens indique. Si és urgent normalment s’intentarà que el traductor certificat estiga el més a prop possible del seu domicili a Elda. En cas contrari, el traductor oficial pot trobar-se en un altre municipi a l’efecte d’aconseguir preus més competitius per a Vosté gràcies a crear economies d’escala. Tots els nostres traductors jurats estan reconeguts pel Ministeri d’Afers exteriors espanyol.

  Certs organismes poden posar problemes si la traducció de partides de naixement, actes de matrimoni, certificats de defunció, certificats d’antecedents penals, demandes i altres documents oficials o escrits a presentar davant aquestes institucions no és jurada per un traductor jurat a Elda reconegut pel Ministeri d’Afers exteriors. Per això, abans d’encarregar una traducció a presentar davant un organisme oficial és necessari que preguntar al mateix si és necessari una traducció oficial o no. En cas que no siga necessària una traducció certificada és preferible no demanar a l’agència de traductors una traducció jurada oficial a Elda, sinó una normal, ja que és més barata i menys literal.

  Llegir més sobre els nostres traductors oficials a Elda

   

  Servei d’intèrprets a Elda

   

  La nostra agència de traducció també compta amb servei d’interpretació a Elda (traducció oral) en les seues 3 modalitats:

  També oferim interpretacions i traduccions professionals en municipis pròxims a Elda:

  Contacte de la nostra empresa de traducció a Elda

   

  Si necessita traductor a Elda pot contactar-nos en:

  Atenció al Client
  clients@1globaltranslators.com

  Coordinació de Projectes
  coordination@1globaltranslators.com

  Recursos Humans
  humanresources@1globaltranslators.com

  Administració
  billing@1globaltranslators.com

   

  Barrios de Barris de Elda en els quals la nostra agència ofereix serveis de traducció

     •  Zona Centro.
     • Casco Antiguo.
     • El Progreso.
     • La Fraternidad.
     • La Prosperidad.
     • Nueva Fraternidad.
     • Calíu.
     • Las 300.
     • Ciudad Vergel.
     • La Tafalera.
     • El Huerto.
     • La Huerta Nueva.
     • San Francisco de Sales.
     • Tenerías.
     • Virgen de la Salud.
     • Virgen de la Cabeza.
     • Finca Lacy.
     • Campo Alto.
     • La Estación.
     • La Torreta.
     • La Melva.
     • Sector 9.
     • Las Aguarejas.

  Elda és un municipi i ciutat d’Espanya. En les divisions administratives del país, pertany a la Comunitat Valenciana; dins d’aquesta, a la província d’Alacant, i al seu torn, a la comarca del Mig Vinalopó, de la qual és capital administrativa. Té una població de 52.745 habitants segons l’últim cens de l’INE (2016), ocupant el 8é lloc en nombre d’habitants entre les ciutats de la província. El municipi ocupa una àrea de 44,86 quilòmetres quadrats. El nucli urbà es troba situat en una fèrtil terrassa a la vora del riu Vinalopó, i està envoltat d’un circ de muntanyes. La relativa falta de sòl per a créixer, va provocar fa dècades que el nucli urbà es fusionara totalment amb el de Petrer, formant així una conurbació de quasi 90.000 habitants, que en la vida quotidiana dels veïns, existeix com si fora una sola ciutat.