TRADUCCIONS L’HOSPITALET DE LLOBREGAT I TRADUCTORS L’HOSPITALET DE LLOBREGAT

 

Traduccions l'Hospitalet de Llobregat i traductors l'Hospitalet de Llobregat

 

 

Traductors i traduccions a l’Hospitalet de Llobregat

 

En la nostra agència de traductors professionals a l’Hospitalet de Llobregat, amb més de 18 anys de trajectòria, estem especialitzats en la traducció de tot tipus de textos jurats, tècnics, jurídics, científics, metges, turístics, informàtics, econòmics, literaris, farmacèutics, químics, de publicitat, de pàgines web, per a hotels i restaurants, per a empreses, sobre alimentació, d’informes, contractes, catàlegs, localització de programari, traduccions financeres i de altres especialitats

En la nostra empresa de traducció comptem amb un ampli i qualificat equip d’intèrprets i traductors a l’Hospitalet de Llobregat. La nostra agència seleccionarà el millor traductor natiu especialitzat a l’àrea que vostè precisi.

 

Necessita traductors a l’Hospitalet de Llobregat?

 

El que més aprecien els nostres clients del nostre servei de traducció professional a l’Hospitalet de Llobregat són la qualitat, el preu, la rapidesa, l’atenció al client, la disponibilitat, l’adaptació al client i la puntualitat.

Els preus de les nostres traduccions i interpretacions són molt competitius i sobre els mateixos realitzem grans descomptes per volum (en funció del nombre de paraules). Si necessita traduccions barates a l’Hospitalet de Llobregat, demani’ns informació sobre la nostra modalitat de traducció low cost per a textos no especialitzats.

Així mateix, si precisa traduccions urgents a l’Hospitalet de Llobregat, la nostra empresa de traductors també podem oferir-li aquest servei.

 

 ¡SOLICÍTENOS UN PRESUPUESTO GRATUITO!

 

La nostra agència li ofereix traduccions de qualitat a l’Hospitalet de Llobregat

 

El nostre Sistema de Gestió de la Qualitat per a traduccions sobre la base de la normes de qualitat ISO 9001 i la norma europea de qualitat UNEIX EN 15038 garanteixen el rigor i la precisió de les nostres traduccions a l’Hospitalet de Llobregat.

Alguns dels nostres mecanismes per garantir un servei excel·lent són les següents:

 • Tots els nostres traductors l’Hospitalet de Llobregat són natius de l’idioma de destinació, és a dir, el mateix és la seva llengua materna.
 • Rigorosa selecció dels professionals adequats per a cada tipus de traducció, segons la temàtica i modalitat de traducció. Els nostres traductors són professionals avalats amb una àmplia experiència, formació acadèmica i realitzen només traduccions de textos en els quals estiguin especialitzats.
 • Formació dels nostres traductors especialitzats a l’Hospitalet de Llobregat perquè compleixin els nostres estàndards de qualitat.
 • Adequada investigació de la terminologia i documentació sobre el tema en qüestió.
 • Diversos controls de qualitat: revisions i comprovacions dutes a terme per diferents professionals (terminologia, estil, ortografia, tipografia, format, que no hagi quedat gens sense traduir, etc.) per part de la nostra empresa de traduccions a l’Hospitalet de Llobregat per assegurar-nos que sigui una traducció perfecta.
 • Ús de glossaris i eines de traducció (programes de traducció assistida, etc.) pel traductor professional.
  Estrictes procediments per a la realització de les nostres traduccions, interpretacions i altres serveis (així com per al funcionament de tots els departaments).

Si necessita traduccions a l’Hospitalet de Llobregat nosaltres som la seva millor opció.

Sol·liciti un pressupost sense compromís mitjançant el formulari d’a baix o, si ho prefereix, enviï’ns un correu electrònic a clients@1globaltranslators.com o cridi’ns a l’oficina més propera de la nostra agència de traduccions. Ens posarem en contacte com més aviat millor.

 

  CONSULTA O SOL·LICITUD DE PRESSUPOST GRATIS:

   

  Español anglès, anglès castellà i altres combinacions de la nostra empresa de traductors professionals a l’Hospitalet de Llobregat

   

  Oferim servei de traduccions professionals a l’Hospitalet de Llobregat de l’espanyol a el  anglès i de l’anglès al castellàde l’espanyol al francès i del francès al castellàd’espanyol a alemany i d’alemany a castellà, espanyol català i català castellà, espanyol basc i basc castellà, de l’espanyol al gallec i del gallec al castellà, així com a l’i de el valencià, italià, portuguès, azerí, calmuco, romanès, rus, polonès, búlgar, holandès, xinès, àrab, hindi, urdú, neerlandès, amazig / chui, shona ucraïnès, txec, eslovac, croat, eslovè, lituà, estonio, letó, bielorús, japonès i MÉS DE 150 IDIOMES.

   

  ¡LLÁMENOS al 664501828!

   

  Agència de traduccions jurades a l’Hospitalet de Llobregat

   

  També oferim el servei de traduccions oficials a l’Hospitalet de Llobregat, les quals li seran lliurades per missatger al domicili que ens indiqui. Si és urgent normalment s’intentarà que el traductor certificat estigui el més a prop possible del seu domicili a l’Hospitalet de Llobregat. En cas contrari, el traductor oficial pot trobar-se en un altre municipi a l’efecte d’aconseguir preus més competitius per a Vostè gràcies a crear economies d’escala. Tots els nostres traductors jurats estan reconeguts pel Ministeri d’Afers exteriors espanyol.

  Certs organismes poden posar problemes si la traducció de partides de naixement, actes de matrimoni, certificats de defunció, certificats d’antecedents penals, demandes i altres documents oficials o escrits a presentar davant aquestes institucions no és jurada per un traductor jurat a l’Hospitalet de Llobregat reconegut pel Ministeri d’Afers exteriors. Per això, abans d’encarregar una traducció a presentar davant un organisme oficial és necessari que preguntar al mateix si és necessari una traducció oficial o no. En cas que no sigui necessària una traducció certificada és preferible no demanar a l’agència de traductors una traducció jurada oficial a l’Hospitalet de Llobregat, sinó una normal, ja que és més barata i menys literal.

  Llegir més sobre els nostres traductors oficials a l’Hospitalet de Llobregat.. 

   

  Servei d’intèrprets a l’Hospitalet de Llobregat

   

  La nostra agència de traducció també compta amb servei d’interpretació a l’Hospitalet de Llobregat (traducció oral) en les seves 3 modalitats:

  També oferim interpretacions i traduccions professionals en municipis propers a l’Hospitalet de Llobregat:

   

  Contacte de la nostra empresa de traducció a l’Hospitalet de Llobregat

   

  Si necessita traductor a l’Hospitalet de Llobregat pot contactar-nos en:

  Atenció al Client
  clients@1globaltranslators.com

  Coordinació de Projectes
  coordination@1globaltranslators.com

  Recursos Humans
  humanresources@1globaltranslators.com

  Administració
  billing@1globaltranslators.com

   

  Barris de l'Hospitalet de Llobregat en els quals nostra agència ofereix serveis de traducció

   • Bellvitge.
   • Can Serra.
   • Can trinxet.
   • El Centre.
   • El Gornal.
   • Granvia L’H.
   • Granvia Sud.
   • La Florida.
   • La Torrassa.
   • Pubilla Casas.
   • Sanfeliu.
   • Sant Josep.
   • Santa Eulalia.

  l’Hospitalet de Llobregat​ o Hospitalet​ (en català i oficialment, l’Hospitalet de Llobregat) és una ciutat i municipi de la comarca del Barceloní, província de Barcelona, comunitat autònoma de Catalunya, Espanya. La ciutat està situada a pocs quilòmetres del centre de la capital de la comunitat autònoma.

  Està situat entre els municipis de Barcelona, Esplugas de Llobregat, Cornellà de Llobregat i El Prat de Llobregat, i en la marge esquerra del riu Llobregat. Amb una població de 261 068 habitants (INE, 2018), és el segon municipi de Catalunya en nombre d’habitants. A més és, amb 21 053 hab/km², un dels municipis amb major densitat de població d’Espanya.