5/5 - (1 vote)

TRADUCTORS JURATS GIRONA – TRADUCTOR OFICIAL GIRONA

 

 

Estem especialitzats a traduir documentació empresarial a Girona, des d’escriptures de tota mena a registres mercantils, sanitaris, fitxes tècniques, poders notarials, estatuts, etc. L’experiència acumulada ens permet oferir traduccions jurades de qualitat en els àmbits civil i penal a Girona: certificats personals de tota mena (naixement, defunció, matrimoni, divorci, penals, etc.), certificats de treball, sentències, documentació sobre herències, etc. Així mateix, donant resposta a l’enorme i creixent mobilitat laboral i acadèmica dels ciutadans de tot el món, el nostre servei de traducció jurada també inclou el sector acadèmic: diplomes, títols, certificats acadèmics, tesis doctorals, programes d’estudi, etc.

Realitzem traduccions jurades d’anglès, francès, alemany, rus, italià, portuguès, neerlandès, etc.

A Espanya els traductors jurats reconeguts pel Ministeri d’Afers exteriors i de Cooperació ho són del/al castellà al/de l’idioma corresponent, en cas de sol·licitar una traducció jurada d’altres combinacions lingüístiques, podrem realitzar-la sense problema, però caldrà transitar pel castellà.

A 1Global Translators comptem amb més de 15 anys d’experiència en traduccions jurades, compromesos amb la màxima qualitat, rapidesa i puntualitat en el nostre servei. Comptem amb traductors jurats nadius en aquells idiomes en els quals existeixen traductors jurats oficials a Espanya.