Tu votación

TRADUCTORS OFICIALS A MALLORCA I TRADUCTOR JURAT A MALLORCA

Traductors oficials a Mallorca i traductor jurat a Mallorca

Traductors jurats a Mallorca ciutat i província

La nostra empresa, amb 19 anys de trajectòria, li ofereix el servei de traductors oficials a Mallorca, és a dir, traduccions amb validesa legal, signades i segellades per traductors autoritzats pel Ministeri d’Afers exteriors espanyol. Aquestes traduccions tenen validesa oficial i són requerides per molts organismes públics i oficials (Universitats, Ajuntaments, Registres Civils…) para molts dels tràmits que realitzen. Quan una traducció porta el segell del traductor oficial jurat autoritzat, aquest actua com a notari de la traducció, donant fe pública de la fidelitat de la traducció respecte al text original i atorgant-li validesa davant institucions oficials i administracions públiques. Tots els nostres traductors jurats autoritzats estan reconeguts pel Ministeri d’Afers exteriors espanyol. Per norma general només haurà de presentar una traducció jurada a Mallorca si el tràmit i organisme concret així l’hi exigeix.

Busca un traductor oficial barat a Mallorca? En 1Global Translators oferim preus competitius i sobre els mateixos practiquem importants descomptes per repetició i per volum.  

Les nostres traduccions oficials a Mallorca li seran lliurades per missatger al domicili que ens indiqui.

També comptem amb servei de traductor jurat urgent a Mallorca, en aquest cas normalment s’intentarà que el mateix estigui el més a prop possible del seu domicili. Si no és urgent, el traductor pot trobar-se a una altra província a l’efecte d’aconseguir preus més competitius per a Vostè gràcies a crear economies d’escala.

Si necessita un traductor certificat a Mallorca:

Traductors oficials a Mallorca a molts idiomes

Comptem amb traductors jurats a Mallorca en els següents idiomes!

A Espanya els traductors jurats reconeguts pel Ministeri d’Afers exteriors i de Cooperació ho són del/al castellà al/de l’idioma corresponent. En cas de sol·licitar una traducció oficial a Mallorca d’altres combinacions lingüístiques dels idiomes de la llista anterior, podrem realitzar-la sense problema, però caldrà transitar pel castellà. Per això, si vostè necessita una traducció jurada amb combinacions lingüístiques en les quals no aparegui l’espanyol, el cost es duplica. A més, pot donar-se la circumstància que en la institució on hagin de presentés les traduccions aquestes no siguin admeses, per la qual cosa convindria que vostè confirmi que l’entitat en qüestió acceptarà la doble traducció necessària en aquest cas.

Si necessita presentar traduccions davant organismes a Espanya d’idiomes que no estan en la llista anterior possiblement aquests admetran una traducció no jurada. En aquest cas, si ho desitja podem afegir el segell de la nostra empresa (per un recàrrec addicional) i la signatura del traductor (amb un altre recàrrec addicional), la qual cosa no significarà que aquestes traduccions siguin jurades, sinó que aquesta traducció ha estat realitzada per la nostra empresa i per aquest traductor. Alguns dels idiomes pels quals podem oferir el servei de segellat i signatura són els següents:

Albanés
Amárico
Amhárico
Afrikáans
Amazig
Aragonés
Aranés
Armeni
Asturià
Asturlleonés
Azerbayano
Baluchi
Bahasa
Berber
Birmà
Bosnià
Caixmir
Cambodjà
Txetxé
Cingalés
Gaèlic
Georgià
Farsi
Fula
Fulani
Peul
Gujarati
Guyaratí
Hindi
Irlandés
Indonesi
Kazakh
Kazaco
Kirghiz
Kirguiz
Kurd
Lao
Laosià
Letó
Luxemburgués
Malai
Malgaix
Maltés
Mane
Mandinga
Moldau
Mongol
Nepalés
Panyabí
Penyabi
Pashtun
Pashto
Pastura
Rifeño
Soninke
Somalí
Songhay
Tailandés
Tamazight
Tàmil
Tuareg
Tibetà
Urdú
Uzbek
Vietnamita
Volofo
Wolof
Yoruba
Zulú

Si necessita un traductor jurat oficial a Mallorca:

7 avantatges de la nostra agència de traductors jurats a Mallorca

QUALITAT

1Global està orientada cap a qualitats altes i per a això comptem amb un rigorós Sistema de Qualitat que té una forma triangular. El vèrtex és la nostra orientació cap a les necessitats del client, ja que el nostre objectiu és excedir les seves expectatives. Els dos punts de recolzo en els que confiem per aconseguir l’anterior són: en primer lloc, excel·lents traductors autoritzats a Mallorca i, en segon lloc, rigorosos procediments i controls de qualitat conforme a les normes de qualitat ISO-9001 i EN-15038. Gràcies a això, hem aconseguit un ràtio de traduccions conformes superior al 99%. Veure el nostre Sistema de Gestió de la Qualitat.

Els preus dels nostres traductors jurats de confiança  són molt competitius i sobre els mateixos practiquem importants descomptes per repetició i per volum. Si necessita traductors jurats barats a Mallorca, demani’ns informació sobre la nostra modalitat de traductor jurat low cost.

PREUS COMPETITIUS

RAPIDESA

Moltes vegades els nostres clients necessiten traduccions jurades ràpides  i per satisfer aquesta necessitat oferim una modalitat de traductor jurat urgent a Mallorca en què ens adaptem al termini que el client necessiti, sempre que sigui viable. Això ho aconseguim gràcies a explicar més d’1.000 traductors oficials, i al nostre Sistema de Gestió de Projectes.

En la nostra empresa de traductors jurats Mallorca som conscients de la importància de la puntualitat i per això apliquem un gran rigor en el compliment dels terminis, sent el nostre índex de traduccions puntuals superior al 99%. Ho aconseguim treballant amb traductors certificats a Mallorca seriosos i amb uns procediments rigorosos.

PUNTUALITAT

GRANS PROJECTES DE TRADUCCIONS

Gràcies a comptar amb un gran nombre de traductors oficials a Mallorca i al nostre Sistema de Gestió de Projectes podem abordar grans projectes formant equips de traducció ben coordinats i unificant la terminologia.

El fet d’haver desenvolupat diferents àrees d’especialització i de comptar amb traductors jurats a Mallorca natius altament especialitzats en diferents camps ens permet realitzar una àmplia varietat de projectes, incloent projectes en els quals dins d’un mateix text hi ha terminologia corresponent a diverses àrees del coneixement.

TRADUCCIONS INTERDISCIPLINÀRIES

CONFIDENCIALITAT

Tots els traductors autoritzats a Mallorca que treballen per 1Global signen un Compromís de Confidencialitat. Si el client ho desitja, podem signar nosaltres al seu torn un Acord de Confidencialitat amb el mateix.

Municipis en els quals oferim servei de traductor oficial jurat a Mallorca  província

Si necessita un traductor jurat a Mallorca:

Especialitats en què oferim servei de traductor certificat a Mallorca

En la nostra agència de traductors oficials a Mallorca comptem amb traductors jurats jurídics, traductors jurats econòmics, traductors financers jurats, traductors mèdics juratstraductors jurats tècnics, traductors científics jurats, per a administracions públiques, traductors farmacèutics, químics, de publicitat, de pàgines web, informàtics, per a empreses, d’informes, contractes i d’ALTRES ESPECIALITATS.

Alguns dels documents típics pels quals més ens demanen el servei de traductor jurat a Mallorca ràpid i de qualitat són els següents:

Hipoteques

Llibres de família

Contractes de joint venture

Contractes per a fusions i adquisicions

Recursos econòmic-administratius

Contractes de compravenda d'accions

Comptes anuals

Balanços comptables

Informes d'auditoria

Recursos de reposició

Recursos de cassació

Declaracions d'IVA

Recursos contenciosos administratius

Declaracions de la renda de les persones físiques

Declaracions de l'impost de societats

Declaracions d'impost sobre el patrimoni

Intèrprets jurats a Mallorca província

També comptem amb intèrprets oficials a Mallorca, que ofereixen el servei de traduccions parlades en jutjats, tribunals i altres administracions que requereixin traduccions orals. Si necessita intèrprets certificats a Mallorca:

Aspectes a tenir en compte en el servei de traductor jurat oficial a Mallorca

Tingui en compte que si ha de presentar una traducció en un organisme oficial anés d’Espanya pot ser que no admetin les traduccions realitzades per traductors oficials jurats reconeguts a Espanya (sinó solament els reconeguts en aquest país), per la qual cosa és necessari que se’ns informi sobre aquest aspecte abans d’encarregar-nos una traducció certificada. Si no avisa degudament sobre això a la nostra agència de traducció, aquesta no assumirà cap responsabilitat si la seva traducció realitzada per un traductor certificat reconegut a Espanya no és admesa a l’estranger.

Certs organismes de la província de Mallorca poden posar problemes si la traducció dels documents oficials o escrits a presentar davant aquestes institucions no és jurada per un traductor certificat reconegut pel Ministeri d’Afers exteriors. Per això, abans d’encarregar una traducció a presentar davant un organisme oficial és necessari preguntar al mateix si aquesta traducció ha de ser jurada o no. En cas que no sigui necessària una traducció oficial jurada és preferible demanar a l’agència de traduccions una traducció no oficial, ja que és més barata i menys literal.

Alguns documents pels quals certes administracions poden exigir traductors oficials jurats a Mallorca són de partides de naixement, actes de matrimoni, certificats de defunció, certificats d’antecedents penals, demandes, contestacions a demanda, informes pericials i proves.

Alguns organismes que solen exigir traductors jurats oficials a Mallorca són els següents:

Plaça del Mercat, 12, 07001 Palma, Illes Balears. 971 71 69 82

Jutjats de Primera Instància a Mallorca

Av. d’Alemanya, 5, 07003 Palma, Illes Balears. 971 21 93 97

Registre Civil de Mallorca

Travessia d’en Ballester, 20, 07002 Palma, Illes Balears. 971 21 94 28

Registre de la Propietat de Mallorca

Carrer d’Alfons el Magnànim, 2, 3º, 07004 Palma, Islas Baleares. 971 90 92 10

Delegació del Govern de Mallorca

Carrer Constitució, 4, 07001 Palma, Illes Balears. 971 98 90 00

Delegació de la Junta a Mallorca

Carrer Constitució, 4, 07001 Palma, Illes Balears. 971 98 90 00

Delegació d’Hisenda a Mallorca

Carrer Ciutat de Querétaro, 07007 Palma, Illes Balears. 912 90 13 40

Tresoreria General de la Seguretat Social a Mallorca

La Rambla, 18, 07003 Palma, Illes Balears. 971 21 83 00

  SOL·LICITE JA UN PRESSUPOST GRATIS SI NECESSITA UN INTÈRPRET O TRADUCTOR OFICIAL AMB EL NOSTRE FORMULARI:

  * Camp obligatori

  Telèfon:*

  Possibles requisits addicionals per a les traduccions jurades a Mallorca

  Tingui en compte que certes institucions de Mallorca (com algun consolat) quan demanen traduccions jurades oficials poden exigir també requisits addicionals (com que els traductors jurats estiguin a més homologats per aquesta administració). En aquest sentit, és responsabilitat del nostre client informar-se prèviament de tots aquests requisits addicionals abans d’encarregar una traducció oficial jurada a Mallorca a la nostra agència de traduccions, la qual no assumirà cap responsabilitat per cap requisit de cap organisme que no se li hagi comunicat prèviament.

  Algunes administracions exigeixen que les traduccions oficials jurades tinguin la Postil·la del Faig, tràmit que no duen a terme els serveis de traducció, sinó que podrà aconseguir en algun d’aquests organismes:

  Col·legi Notarial de Mallorca

  Via Roma, 4, 07012 Palma, Illes Balears. 971 71 22 44

  Postil·la del Faig en documents notarials com a escriptures de constitució de societat, estatuts socials, hipoteques, escriptures de compravenda d’immobles, contractes de lloguer, contractes de compravenda d’accions atorgats davant notari, contractes de joint venture, contractes per a fusions i adquisicions, contractes de fiança, contractes de garantia, contractes de distribució i agència, testaments, pòlisses d’assegurança, notes registrals del Registre Mercantil i documents del Registre Civil com a llibres de família o partides de naixement.

  Delegació de Justícia a Mallorca

  Carrer de la Posada de la Real, 6, 07003 Palma, Illes Balears. 971 72 03 22

  Postil·la del Faig per a certificats d’antecedents penals, d’última voluntat, certificats de matrimoni, de defunció, llibres de família, documents per a adopcions i altres documents oficials.

  Tribunal Superior de Justícia de Mallorca

  Plaça del Mercat, 12, 07001 Palma, Illes Balears. 971 71 22 63

  Postil·la de l’Haia per a sentències, actuacions, providències i altres documents oficials de Jutjats, de l’Audiència, o del TSJ (civil, penal, social, contenciós administratiu, etc.), així com lleis, reglaments i una altra legislació societària, tributària, criminal, civil, laboral, administrativa, processal, mercantil, sobre propietat industrial i intel·lectual, medi ambient, protecció de dades, construcció, arquitectura i urbanisme, tractats internacionals, etc.

  Si necessita un traductor certificat a Mallorca:

  Combinacions lingüístiques que més tradueix el nostre despatx de traductors autoritzats a Mallorca

  Les combinacions lingüístiques més sol·licitades del servei de traductor jurat a Mallorca ciutat i província són les següents: traduccions de l’espanyol a l’anglès, de l’anglès al castellà, de l’espanyol a l’alemany i alemany al castellà, així com de l’espanyol a l’italià, de l’italià al castellà, espanyol a xinès i xinès a castellà. També tenim una considerable demanda de serveis de traductor oficial Mallorca del castellà al francès, del francès a l’espanyol, espanyol a català i català a castellà, espanyol a gallec i gallec a castellà, espanyol a basc i basc a castellà, espanyol a valencià i valencià a castellà, castellà a portuguès i portuguès a espanyol, espanyol a basc i basc a castellà, així com de traductors jurats del castellà a àrab, de l’àrab a espanyol, castellà a rus, rus a espanyol, castellà a romanès i romanès a espanyol.

  Així mateix, oferim servei de traductor certificat a Mallorca  per a altres combinacions lingüístiques del castellà i a aquest idioma, de l’anglès i a aquesta llengua i de l’i a altres idiomes europeus, com el  holandès, neerlandès, suec, danès, finès, polonès, búlgar, txec, noruec, grec, eslovac, estonio, lituà i hongarès. Per al servei de traductors jurats Mallorca a l’i de l’ucraïnès, bielorús, turc, eslovè, serbi, croat, bosnià, finlandès, llatí, macedoni, convé tenir en compte que en ocasions necessitarem una mica més de termini per tramitar la traducció, a causa que hi ha menys traductors oficials a Mallorca que en altres combinacions lingüístiques. 

  També posem a les seves disposicions el nostre servei de traducció a Mallorca a l’i del xinès mandarín, àrab, bengalí, persa, hebreu, coreà i japonès, així com servei de signatura i segellat no oficial per a traduccions al letó, albanès, maltès, bosnià, aranès, hindi, irlandès, moldavo, georgiano, armeni, indonesi, malayo, tailandès, panyabi, urdú, gujarati, occità, azerbayano i del amazig i altres llengües berbers, hausa, fulani, vaig manar, tuareg, amhárico i més de 150 llengües de tot el món. Per a algunes llengües molt poc comunes, com el yoruba, songhay, igbo, lingala, swahili o gujarati, freqüentment haurem de passar per l’anglès com a idioma pont, a causa de la falta de traductors natius que sàpiguen castellà.

  Exemple de traducció realitzat per la nostra agència de traductors oficials certificats a Mallorca

  William H. Newman apunta que algunas de las principales características de las ECE con éxito son operaciones descritas, compromiso constante de los socios, empleados motivados y estándares estrictos para los suministradores locales .

  En mi opinión, los dos principales retos para el éxito de una ECE son los recursos humanos y el aprovisionamiento.

  Para prevenir y solucionar problemas, es aconsejable acudir a las empresas ya instaladas, aprendiendo de su experiencia. En este sentido, puede ser útil ponerse en contacto con la Asociación China de Empresas con Capital Extranjero, bajo el MOFTEC, en la que se puede obtener información sobre las experiencias de aquéllas.

  Si precisa un traductor jurat a Mallorca:

  Contactar: departaments de la nostra empresa de traductors jurats a Mallorca

  Si ho desitja, pot escriure’ns a: 

  Per a temes de facturació, pagaments i cobraments, tresoreria, bancs, crèdits, productes financers, comptabilitat, assegurances, contractes i altres temes legals o relatius a administració i finances.

  Per sol·licitar una traductor oficial jurat a Mallorca en format Word, Excel, Access, Powepoint, pdf, etc., interpretació jurada, ja sigui de de cabina o consecutiva per a conferències o d’enllaç per a judicis o reunions de negoci, transcripció de cintes i àudios, maquetació de textos traduïts, revisió de traduccions o un altre servei lingüístic.

  Si està interessat a ser el nostre agent comercial a Mallorca o en altres temes relacionats amb la publicitat, la labor comercial, la comunicació i el màrqueting de les traduccions i altres serveis lingüístics (incloent xarxes socials i màrqueting digital).

  Si desitja treballar per a nosaltres, ja sigui com a traductor oficial a Mallorca o com a professional contractat en algun dels nostres departaments. Necessitem especialment traductors jurats certificats a l’i de l’anglès britànic, ucraïnès, àrab, alemany, italià, holandès, xinès, polonès, txec, eslovac, rus, francès i romanès. També són benvinguts traductors oficials certificats a Mallorca natius de l’i a l’anglès americà, suec, basc, gallec, hindi, neerlandès, japonès, búlgar, bielorús, danès, noruec, finès i moldavo. En menor mesura precisem de traductors jurats bons per a l’anglès australià, català,  lituà, grec, urdú, bengalí, pastún, persa, valencià, hongarès, estonio, letó, coreà i panyabi.

  Quant a les especialitats, sobretot tenim necessitat de traductors jurats urgents a Mallorca jurídics, tècnics, de programari, literaris, científics, aeronàutics, de telecomunicacions, automoció, electrònica i enginyeria. També de traductors oficials barats nadius de manuals d’ús per a electrodomèstics, màquines i equips (especialment maquinària tèxtil, maquinària per al plàstic, màquines-eina, maquinària química i farmacèutica), i de traductors jurats low cost de textos sobre temàtica tèxtil, ferroviària, naviliera, sobre energies renovables, electricitat, aviació, distribució comercial minorista i majorista, revistes i periòdics. En menor mesura ens fan mancada traductors oficials jurats ràpids a Mallorca per a textos sobre tecnologia (especialment tecnologia de la informació), metal·lúrgia, química (sobretot hidrocarburs, petroquímica i combustibles), moda, energia nuclear, energia tèrmica, gas, educació, viatges, salut, toxicologia, construcció, agricultura, ramaderia, receptes, cartes de restaurant, patents i plecs de condicions per a licitacions de projectes d’obres públiques, ports, aeroports i infraestructura.

  Traductors jurats oficials en províncies properes a Mallorca