TRADUCCIONS LLEIDA I TRADUCTORS LLEIDA

 

Traduccions Lleida i Traductors Lleida

 

Traductors i traduccions a Lleida

 

En la nostra agència de traductors professionals a Lleida, amb més de 18 anys de trajectòria, estem especialitzats en la traducció de tot tipus de textos jurats, tècnics, jurídics, científics, metges, turístics, informàtics, econòmics, literaris, farmacèutics, químics, de publicitat, de pàgines web, per a hotels i restaurants, per a empreses, sobre alimentació, d’informes, contractes, catàlegs, localització de programari, traduccions financeres i d’altres especialitats.

 

En la nostra empresa de traducció comptem amb un ampli i qualificat equip d’intèrprets i traductors a Lleida. La nostra agència seleccionarà el millor traductor natiu especialitzat a l’àrea que vostè precisi.

 

¿Necessita traductors a Lleida?

El que més aprecien els nostres clients del nostre servei de traducció professional a Lleida són la qualitat, el preu, la rapidesa, l’atenció al client, la disponibilitat, l’adaptació al client i la puntualitat.

 

Els preus de les nostres traduccions i interpretacions són molt competitius i sobre els mateixos realitzem grans descomptes per volum (en funció del nombre de paraules). Si necessita traduccions barates a Lleida, demani’ns informació sobre la nostra modalitat de traducció low cost per a textos no especialitzats.

 

Així mateix, si precisa traduccions urgents a Lleida, la nostra empresa de traductors també podem oferir-li aquest servei.

 

SOL·LICITI’NS UN PRESSUPOST GRATUÏT!

 

La nostra agència li ofereix traduccions de qualitat a Lleida

 

El nostre Sistema de Gestió de la Qualitat per a traduccions sobre la base de la normes de qualitat ISO 9001 i la norma europea de qualitat UNEIX EN 15038 garanteixen el rigor i la precisió de les nostres traduccions a Lleida.

 

Alguns dels nostres mecanismes per garantir un servei excel·lent són les següents:

 

 • Tots els nostres traductors Lleida són natius de l’idioma de destinació, és a dir, el mateix és la seva llengua materna.
 • Rigorosa selecció dels professionals adequats per a cada tipus de traducció, segons la temàtica i modalitat de traducció. Els nostres traductors són professionals avalats amb una àmplia experiència, formació acadèmica i realitzen només traduccions de textos en els quals estiguin especialitzats.
 • Formació dels nostres traductors especialitzats a Lleida perquè compleixin els nostres estàndards de qualitat.
 • Adequada investigació de la terminologia i documentació sobre el tema en qüestió.
 • Diversos controls de qualitat: revisions i comprovacions dutes a terme per diferents professionals (terminologia, estil, ortografia, tipografia, format, que no hagi quedat gens sense traduir, etc.) per part de la nostra empresa de traduccions a Lleida per assegurar-nos que sigui una traducció perfecta.
 • Ús de glossaris i eines de traducció (programes de traducció assistida, etc.) pel traductor professional.
 • Estrictes procediments per a la realització de les nostres traduccions, interpretacions i altres serveis (així com per al funcionament de tots els departaments).

Si necessita traduccions a Lleida nosaltres som la seva millor opció.

 

Sol·liciti un pressupost sense compromís mitjançant el formulari d’a baix o, si ho prefereix, enviï’ns un correu electrònic a clients@1globaltranslators.com o cridi’ns a l’oficina més propera de la nostra agència de traduccions. Ens posarem en contacte com més aviat millor.

 

  CONSULTA O SOL·LICITUD DE PRESSUPOST GRATIS:

   

  Español anglés, anglés castellà y altres combinacions de la nostra empresa de traductors professionals a Lleida

   

  Oferim servei de traduccions professionals a Lleida de l’espanyol a l’anglès  i de l’anglès al castellà, de l’espanyol al francès i del francès al castellà, d’espanyol a alemany i d’alemany a castellà, espanyol català i català castellà, espanyol basc i basc castellà, de l’espanyol al gallec i del gallec al castellà, així com a l’i del valencià, italià, portuguès, támil, malabar, romanès, rus, acoli, pali, búlgar, holandès, xinès, àrab, hindi, urdú, neerlandès, amazig / makua, min, ucraïnès, guyaratí, guaraní, frisio, eslovè, lituà, estonio, letó, bielorús, japonès i MÉS DE 150 IDIOMES.

   

    

  TRUQUI’NS al 664501828!

   

  Agència de traduccions jurades a Lleida

   

   

  També oferim el servei de traduccions oficials a Lleida, les quals li seran lliurades per missatger al domicili que ens indiqui. Si és urgent normalment s’intentarà que el traductor certificat estigui el més a prop possible del seu domicili a Lleida. En cas contrari, el traductor oficial pot trobar-se en un altre municipi a l’efecte d’aconseguir preus més competitius per a Vostè gràcies a crear economies d’escala. Tots els nostres traductors jurats estan reconeguts pel Ministeri d’Afers exteriors espanyol.

   

  Certs organismes poden posar problemes si la traducció de partides de naixement, actes de matrimoni, certificats de defunció, certificats d’antecedents penals, demandes i altres documents oficials o escrits a presentar davant aquestes institucions no és jurada per un traductor jurat a Lleida reconegut pel Ministeri d’Afers exteriors. Per això, abans d’encarregar una traducció a presentar davant un organisme oficial és necessari que preguntar al mateix si és necessari una traducció oficial o no. En cas que no sigui necessària una traducció certificada és preferible no demanar a l’agència de traductors una traducció jurada oficial a Lleida, sinó una normal, ja que és més barata i menys literal.

  Llegir més sobre els nostres traductors oficials a Lleida.

   

  Servei d’intèrprets a Lleida

   

  Servei d’intèrprets en Lleida Nuestra agencia de traducció també compta amb servei d’interpretació a Lleida (traducció oral) en les seves 3 modalitats:

  També oferim interpretacions i traduccions professionals en municipis propers a Lleida:

   

  Contacte de la nostra empresa de traducció Lleida

   

  Si necessita traductor a Lleida pot contactar-nos en:

  Atenció al Client

  clients@1globaltranslators.com

  Coordinació de Projectes

  coordination@1globaltranslators.com

  Recursos Humans

  humanresources@1globaltranslators.com

  Administració

  billing@1globaltranslators.com

   

  Barris de Lleida en els quals nostra agència ofereix serveis de traducció

  • Magraners
  • La Mariola
  • Baláfia
  • Cappont
  • Pardiñas

  Lleida ( escolteu-ne la pronunciació en català nord-occidental) és una ciutat de l’oest de Catalunya, capital de la comarca del Segrià, de la vegueria de Ponent, cap del partit judicial i seu del bisbat de Lleida. El seu extens terme municipal, el més gran i poblat de la comarca, és format per la ciutat, les entitats municipals descentralitzades de Raimat i Sucs i 56 partides; les més properes a la ciutat conformen l’Horta de Lleida. Es troba dins de l’àmbit funcional de Ponent o Lleida. La ciutat de Lleida té 137.327 habitants (dades Idescat 2017),

  La ciutat acull monuments històrics com ara la Seu Vella, o bé el Conjunt Monumental de Gardeny, els quals son visitats cada any per centenars de milers de turistes.

  El principal motor de l’economia lleidatana és el sector de serveis (77,1% del VAB de 2001), seguit de la construcció (10,6%), la indústria (10,1%) i l’agricultura (2,1%).