Tu votación

TRADUCCIONS OLESA DE MONTSERRAT I TRADUCTORS OLESA DE MONTSERRAT

 

File:Escut d'Olesa de Montserrat.svg - Wikipedia

 

Traductors i traduccions a Olesa de Montserrat

 

En la nostra agència de traductors professionals a Olesa de Montserrat, amb més de 18 anys de trajectòria, estem especialitzats en la traducció de tota textos jurats, tècnics, jurídics, científics, mèdics, financers, turístics, informàtics, econòmics, literaris, farmacèutics, químics, de publicitat, de pàgines web, per a hotels i restaurants, per a empreses, sobre alimentació, d’informes, contractes, catàlegs, localització de programari, traduccions financeres i de altres especialitats

En la nostra empresa de traducció comptem amb un ampli i qualificat equip d’intèrprets i traductors a Olesa de Montserrat. La nostra agència seleccionarà el millor traductor natiu especialitzat en l’àrea que vostè precisi.

 

¿Necessita traductors a Olesa de Montserrat?

 

El que més aprecien els nostres clients del nostre servei de traducció professional a Olesa de Montserrat són la qualitat, el preu, la rapidesa, l’atenció al client, la disponibilitat, l’adaptació al client i la puntualitat.

Els preus de les nostres traduccions i interpretacions són molt competitius i sobre els mateixos realitzem grans descomptes per volum (en funció del nombre de paraules). Si necessita traduccions barates a Olesa de Montserrat, demani’ns informació sobre la nostra modalitat de traducció low cost per a textos no especialitzats.

Així mateix, si precisa traduccions urgents a Olesa de Montserrat, la nostra empresa de traductors també podem oferir-li aquest servei.

 

 ¡SOL·LICITI’NS UN PRESSUPOST GRATUÏT!

 

La nostra agència li ofereix traduccions de qualitat a Olesa de Montserrat

 

El nostre Sistema de Gestió de la Qualitat per a traduccions sobre la base de la normes de qualitat ISO 9001 i la norma europea de qualitat UNEIX EN 15038 garanteix el rigor i la precisió de les nostres traduccions a Olesa de Montserrat

Alguns dels nostres mecanismes per a garantir un servei excel·lent són les següents:

  • Tots els nostres traductors a Olesa de Montserrat són natius de l’idioma de destinació, és a dir, la seva llengua materna.
  • Rigorosa selecció dels professionals adequats per a cada tipus de traducció, segons la temàtica i modalitat de traducció.
  • Els nostres traductors natiusa Olesa de Montserrat són professionals avalats amb una àmplia experiència, formació acadèmica i realitzen només traduccions de textos en els quals estiguin especialitzats.
  • Formació dels nostres traductors a Olesa de Montserrat perquè compleixin els nostres estàndards de qualitat.
  • Adequada recerca de la terminologia i documentació sobre el tema en qüestió.
  • Diversos controls de qualitat: revisions i comprovacions dutes a terme per diferents professionals de la nostra empresa de traduccions (terminologia, estil, ortografia, tipografia, format, que no hagi quedat res sense traduir, etc.) per a assegurar-nos que sigui una traducció perfecta.
  • Ús de glossaris i eines de traducció (programes de traducció assistida, etc.) pel traductor professional.
  • Estrictes procediments per a la realització de les nostres traduccions, interpretacions i altres serveis (així com per al funcionament de tots els departaments).

Si necessita servei de traduccions a Olesa de Montserrat nosaltres som la seva millor opció.

Sol·liciti un pressupost sense compromís mitjançant el formulari de baix o, si ho prefereix, enviï’ns un correu electrònic a clients@1globaltranslators.com o truqui´ns a l’oficina més pròxima.  Ens posarem en contacte com sigui possible. 
 

Consulta o solicitud de presupuesto gratuito

 

Català anglès, anglès català, espanyol anglés i altres combinacions de la nostra empresa de traductors professionals a Olesa de Montserrat

 

Oferim servei de traduccions professionals a Olesa de Montserrat del  català a l’anglès, de l’anglès al català, de l’espanyol a el  anglès i de l’anglès al castellà, de l’espanyol al francès i del francès al castellà, d’espanyol a alemany i d’alemany a castellà, espanyol català i català castellà, espanyol basc i basc castellà, de l’espanyol al gallec i del gallec al castellà, així com a l’i de el valencià, wu, guaraní, wayú, italià, portuguès, romanès, rus, polonès, búlgar, holandès, xinès, àrab, hindi, urdú, neerlandès, amazig / tamazigh, rifeño, ucraïnès, txec, eslovac, croat, eslovè, lituà, estonià, letó, bielorús, japonès i MÉS DE 150 IDIOMES. 

 

TELEFONI’NS al 664501828!

 

Agència de traduccions jurades a Olesa de Montserrat

 

També oferim el servei de traduccions oficials a Olesa de Montserrat, les quals li seran lliurades per missatger en el domicili que ens indiqui. Si és urgent normalment s’intentarà que el traductor certificat estigui el més a prop possible del seu domicili a Olesa de Montserrat. En cas contrari, el traductor oficial pot trobar-se en un altre municipi a l’efecte d’aconseguir preus més competitius per a Vostè gràcies a crear economies d’escala. Tots els nostres traductors jurats estan reconeguts pel Ministeri d’Afers exteriors espanyol.

Certs organismes poden posar problemes si la traducció de partides de naixement, actes de matrimoni, certificats de defunció, certificats d’antecedents penals, demandes i altres documents oficials o escrits a presentar davant aquestes institucions no és jurada per un traductor jurat a Olesa de Montserrat reconegut pel Ministeri d’Afers exteriors. Per això, abans d’encarregar una traducció a presentar davant un organisme oficial és necessari que preguntar al mateix si és necessari una traducció oficial o no. En cas que no sigui necessària una traducció certificada és preferible no demanar a l’agència de traductors una traducció jurada oficial a Olesa de Montserrat, sinó una normal, ja que és més barata i menys literal.

Llegir més sobre els nostres traductors oficials a Olesa de Montserrat.

 

Servei d’intèrprets a Olesa de Montserrat

 

La nostra agència de traducció també compta amb servei d’interpretació a Olesa de Montserrat (traducció oral) en les seves 3 modalitats:

També oferim interpretacions i traduccions professionals en Olesa de Montserrat municipis propers a Olesa de Montserrat:

 

¡SOL·LICITI UN PRESSUPOST JA!

 

Contacte de la nostra empresa de traducció a Olesa de Montserrat

 

Si necessita traductor a Olesa de Montserrat pot contactar-nos en:

Atenció al Client
clients@1globaltranslators.com

Coordinació de Projectes
coordination@1globaltranslators.com

Recursos Humans
humanresources@1globaltranslators.com

Administració
billing@1globaltranslators.com