TRADUCCIONS PALMA DE MALLORCA I TRADUCTORS PALMA DE MALLORCA

 

 

Traduccions Palma de Mallorca i Traductors Palma de Mallorca

 

Traductors i traduccions a Palma de Mallorca

 

En la nostra agència de traductors professionals a Palma de Mallorca, amb més de 18 anys de trajectòria, estem especialitzats en la traducció de tot tipus de textos jurats, tècnics, jurídics, científics, metges, turístics, informàtics, econòmics, literaris, farmacèutics, químics, de publicitat, de pàgines web, per a hotels i restaurants, per a empreses, sobre alimentació, d’informes, contractes, catàlegs, localització de programari, traduccions financeres i d’altres especialitats.

 

En la nostra empresa de traducció comptem amb un ampli i qualificat equip d’intèrprets i traductors a Palma de Mallorca. La nostra agència seleccionarà el millor traductor natiu especialitzat a l’àrea que vostè precisi.

 

¿Necessita traductors a Palma de Mallorca?

El que més aprecien els nostres clients del nostre servei de traducció professional a Palma de Mallorca són la qualitat, el preu, la rapidesa, l’atenció al client, la disponibilitat, l’adaptació al client i la puntualitat.

 

Els preus de les nostres traduccions i interpretacions són molt competitius i sobre els mateixos realitzem grans descomptes per volum (en funció del nombre de paraules). Si necessita traduccions barates a Palma de Mallorca, demani’ns informació sobre la nostra modalitat de traducció low cost per a textos no especialitzats.

 

Així mateix, si precisa traduccions urgents a Palma de Mallorca, la nostra empresa de traductors també podem oferir-li aquest servei.

 

SOL·LICITI’NS UN PRESSUPOST GRATUÏT!

 

La nostra agència li ofereix traduccions de qualitat a Palma de Mallorca

 

El nostre Sistema de Gestió de la Qualitat per a traduccions sobre la base de la normes de qualitat ISO 9001 i la norma europea de qualitat UNEIX EN 15038 garanteixen el rigor i la precisió de les nostres traduccions a Palma de Mallorca.

 

Alguns dels nostres mecanismes per garantir un servei excel·lent són les següents:

 

 • Tots els nostres traductors Palma de Mallorca són natius de l’idioma de destinació, és a dir, el mateix és la seva llengua materna.
 • Rigorosa selecció dels professionals adequats per a cada tipus de traducció, segons la temàtica i modalitat de traducció. Els nostres traductors són professionals avalats amb una àmplia experiència, formació acadèmica i realitzen només traduccions de textos en els quals estiguin especialitzats.
 • Formació dels nostres traductors especialitzats a Palma de Mallorca perquè compleixin els nostres estàndards de qualitat.
 • Adequada investigació de la terminologia i documentació sobre el tema en qüestió.
 • Diversos controls de qualitat: revisions i comprovacions dutes a terme per diferents professionals (terminologia, estil, ortografia, tipografia, format, que no hagi quedat gens sense traduir, etc.) per part de la nostra empresa de traduccions a Palma de Mallorca per assegurar-nos que sigui una traducció perfecta.
 • Ús de glossaris i eines de traducció (programes de traducció assistida, etc.) pel traductor professional.
 • Estrictes procediments per a la realització de les nostres traduccions, interpretacions i altres serveis (així com per al funcionament de tots els departaments).

Si necessita traduccions a Palma de Mallorca nosaltres som la seva millor opció.

 

Sol·liciti un pressupost sense compromís mitjançant el formulari d’a baix o, si ho prefereix, enviï’ns un correu electrònic a clients@1globaltranslators.com o cridi’ns a l’oficina més propera de la nostra agència de traduccions. Ens posarem en contacte com més aviat millor.

 

  CONSULTA O SOLICITUD DE PRESUPUESTO GRATIS:

   

  Español anglés, anglés castellà y altres combinacions de la nostra empresa de traductors professionals a Palma de Mallorca

   

  Oferim servei de traduccions professionals a Palma de Mallorca de l’espanyol a l’anglès  i de l’anglès al castellà, de l’espanyol al francès i del francès al castellà, d’espanyol a alemany i d’alemany a castellà, espanyol català i català castellà, espanyol basc i basc castellà, de l’espanyol al gallec i del gallec al castellà, així com a l’i del valencià, italià, portuguès, támil, malabar, romanès, rus, acoli, pali, búlgar, holandès, xinès, àrab, hindi, urdú, neerlandès, amazig / makua, min, ucraïnès, occitano, azerí, frisio, eslovè, lituà, estonio, letó, bielorús, japonès i MÉS DE 150 IDIOMES.

   

    

  TRUQUI’NS al 664501828!

   

  Agència de traduccions jurades a Palma de Mallorca

   

   

  També oferim el servei de traduccions oficials a Palma de Mallorca, les quals li seran lliurades per missatger al domicili que ens indiqui. Si és urgent normalment s’intentarà que el traductor certificat estigui el més a prop possible del seu domicili a Palma de Mallorca. En cas contrari, el traductor oficial pot trobar-se en un altre municipi a l’efecte d’aconseguir preus més competitius per a Vostè gràcies a crear economies d’escala. Tots els nostres traductors jurats estan reconeguts pel Ministeri d’Afers exteriors espanyol.

   

  Certs organismes poden posar problemes si la traducció de partides de naixement, actes de matrimoni, certificats de defunció, certificats d’antecedents penals, demandes i altres documents oficials o escrits a presentar davant aquestes institucions no és jurada per un traductor jurat a Palma de Mallorca reconegut pel Ministeri d’Afers exteriors. Per això, abans d’encarregar una traducció a presentar davant un organisme oficial és necessari que preguntar al mateix si és necessari una traducció oficial o no. En cas que no sigui necessària una traducció certificada és preferible no demanar a l’agència de traductors una traducció jurada oficial a Palma de Mallorca, sinó una normal, ja que és més barata i menys literal.

  Llegir més sobre els nostres traductors oficials a Palma de Mallorca.

   

  Servei d’intèrprets a Palma de Mallorca

   

  Servei d’intèrprets en Palma de Mallorca Nuestra agencia de traducció també compta amb servei d’interpretació a Palma de Mallorca (traducció oral) en les seves 3 modalitats:

  També oferim interpretacions i traduccions professionals en municipis propers a Palma de Mallorca:

   

  Contacte de la nostra empresa de traducció Palma de Mallorca

   

  Si necessita traductor a Palma de Mallorca pot contactar-nos en:

  Atenció al Client

  clients@1globaltranslators.com

  Coordinació de Projectes

  coordination@1globaltranslators.com

  Recursos Humans

  humanresources@1globaltranslators.com

  Administració

  billing@1globaltranslators.com

   

  Barris de Palma de Mallorca en els quals nostra agència ofereix serveis de traducció

  • Poniente
  • La Calatrava – Centro
  • Camp Redó – Norte
  • Camp d’en Serralta – Poniente
  • Can Capes – Levante
  • Can Pastilla – Playa de Palma
  • Can Pere Antoni – Playa de Palma
  • Cas Capiscol – Norte
  • Sa Casa Blanca – Levante
  • El Coll d’en Rabassa – Playa de Palma
  • Cort – Centro

  Palma de Mallorca (oficialment Palma) és una ciutat i municipi espanyol, capital de l’illa de Mallorca i de la comunitat autònoma de les Illes Balears. És a més seu del partit judicial número tres de la província i de la diòcesi de Mallorca. Està situada en la part occidental de la mar Mediterrània i, dins de l’illa, cap al sud-oest. Es troba a uns 250 km a l’est de la península ibérica.Su terme municipal ocupa una extensió de 208,63 km² que s’estenen entre la serra de Na Burgesa i el Prat de Sant Jordi. La ciutat està situada al centre de la badia de Palma, a uns 13 metres d’altura sobre el nivell del mar. Diversos torrents, com la Riera, o Gros la travessen desembocant a la Mediterrània.