TRADUCCIONS PLA D’URGELL I TRADUCTORS PLA D’URGELL

 

 

el Pla d'Urgell | enciclopèdia.cat

 

 

Traductors i traduccions al Pla d’Urgell

 

A la nostra agència de traductors professionals al Pla d’Urgell, amb més de 19 anys de trajectòria, estem especialitzats en la traducció de tota mena de textos jurats, tècnics, jurídics, científics, mèdics, financers, turístics, informàtics, econòmics, literaris, farmacèutics, químics, de publicitat, de pàgines web, per a hotels i restaurants, per a empreses, sobre alimentació, d’informes, contractes, catàlegs, localització de programari, traduccions financeres i d´altres especialitats

En la nostra empresa de traducció comptem amb un ampli i qualificat equip d’intèrprets i traductors al Pla d’Urgell. La nostra agència seleccionarà el millor traductor natiu especialitzat en l’àrea que vostè precisi.

 

¿Necessita traductors al Pla d’Urgell?

 

El que més aprecien els nostres clients del nostre servei de traducció professional al Pla d’Urgell són la qualitat, el preu, la rapidesa, l’atenció al client, la disponibilitat, l’adaptació al client i la puntualitat.

Els preus de les nostres traduccions i interpretacions són molt competitius i sobre els mateixos realitzem grans descomptes per volum (en funció del nombre de paraules). Si necessita traduccions barates al Pla d’Urgell, demani’ns informació sobre la nostra modalitat de baix cost per a textos no especialitzats.

Així mateix, si precisa traduccions urgents al Pla d’Urgell, la nostra empresa de traductors també podem oferir-li aquest servei.

 

 ¡SOL·LICITI’N UN PRESSUPOST GRATUÏT!

 

La nostra agència li ofereix traduccions de qualitat al Pla d’Urgell

 

El nostre Sistema de Gestió de la Qualitat per a traduccions sobre la base de la normes de qualitat ISO 9001 i la norma europea de qualitat UNEIX EN 15038 garanteix el rigor i la precisió de les nostres traduccions al Pla d’Urgell.

Alguns dels nostres mecanismes per a garantir un servei excel·lent són les següents:

 • Tots els nostres traductors al Pla d’Urgell són natius de l’idioma de destinació, és a dir, la seva llengua materna.

 • Rigorosa selecció dels professionals adequats per a cada tipus de traducció, segons la temàtica i modalitat de traducció.

 • Els nostres traductors natius al Pla d’Urgell, són professionals avalats amb una àmplia experiència, formació acadèmica i realitzen només traduccions de textos en els quals estiguin especialitzats.

 • Formació dels nostres traductors al Pla d’Urgell perquè compleixin els nostres estàndards de qualitat.

 • Adequada recerca de la terminologia i documentació sobre el tema en qüestió.

 • Diversos controls de qualitat: revisions i comprovacions dutes a terme per diferents professionals de la nostra empresa de traduccions (terminologia, estil, ortografia, tipografia, format, que no hagi quedat res sense traduir, etc.) per a assegurar-nos que sigui una traducció perfecta.

 • Ús de glossaris i eines de traducció (programes de traducció assistida, etc.) pel traductor professional.

 • Estrictes procediments per a la realització de les nostres traduccions, interpretacions i altres serveis (així com per al funcionament de tots els departaments).

Si necessita servei de traduccions al Pla d’Urgell nosaltres som la seva millor opció.

Sol·liciti un pressupost sense compromís mitjançant el formulari de baix o, si ho prefereix, enviï’ns un correu electrònic a clients@1globaltranslators.com o truqui´ns a l’oficina més pròxima.  Ens posarem, en contacta, en quant sigui possible. 
 

  CONSULTA O SOL·LICITUD DE PRESSUPOST GRATIS:

   

  Català anglès, anglès català, espanyol anglès i altres combinacions de la nostra empresa de traductors professionals al Pla d’Urgell

   

  Oferim servei de traduccions professionals al Pla d’Urgell del  català a l’anglès, de l’anglès al català, de l’espanyol a l´anglès i de l’anglès al castellà, de l’espanyol al francès i del francès al castellà, d’espanyol a alemany i d’alemany a castellà, espanyol català i català castellà, espanyol basc i basc castellà, de l’espanyol al gallec i del gallec al castellà, així com al i del valencià, wu, guaraní, wayú, italià, portuguès, romanès, rus, polonès, búlgar, holandès, xinès, àrab, hindi, urdú, neerlandès, amazig / tamazigh, rifeño, ucraïnès, txec, eslovac, croat, eslovè, lituà, estonià, letó, bielorús, japonès i MÉS DE 150 IDIOMES. 

   

  TELEFONI’NS al 664501828!

   

  Agència de traduccions jurades al Pla d’Urgell

   

  També oferim el servei de traduccions oficials al Pla d’Urgell, les quals li seran lliurades per missatger en el domicili que ens indiqui. Si és urgent normalment s’intentarà que el traductor certificat estigui el més a prop possible del seu domicili al Pla d’Urgell. En cas contrari, el traductor oficial pot trobar-se en un altre municipi a l’efecte d’aconseguir preus més competitius per a Vostè gràcies a crear economies d’escala. Tots els nostres traductors jurats estan reconeguts pel Ministeri d’Afers exteriors espanyol.

  Certs organismes poden posar problemes si la traducció de partides de naixement, actes de matrimoni, certificats de defunció, certificats d’antecedents penals, demandes i altres documents oficials o escrits a presentar davant aquestes institucions no és jurada per un traductor jurat al Pla d’Urgell reconegut pel Ministeri d’Afers exteriors. Per això, abans d’encarregar una traducció a presentar davant un organisme oficial és necessari que preguntar al mateix si és necessari una traducció oficial o no. En cas que no sigui necessària una traducció certificada és preferible no demanar a l’agència de traductors una traducció jurada oficial al Pla d’Urgell, sinó una normal, ja que és més barata i menys literal.

  Llegir més sobre els nostres traductors oficials al Pla d’Urgell

   

  Servei d’intèrprets al Pla d’Urgell

   

  La nostra agència de traducció compta amb servei d’interpretació al Pla d’Urgell (traducció oral) en les seves 3 modalitats:

  També oferim interpretacions i traduccions professionals en comarques propers al Pla d’Urgell:

   

  ¡SOL·LICITI UN PRESSUPOST JA!

   

  Contacte de la nostra empresa de traducció al Pla d’Urgell

   

  Si necessita traductor al Pla d’Urgell pot contactar-nos en:

  Atenció al Client
  clients@1globaltranslators.com

  Coordinació de Projectes
  coordination@1globaltranslators.com

  Recursos Humans
  humanresources@1globaltranslators.com

  Administració
  billing@1globaltranslators.com

   

  Municipis al Pla d’Urgell en els quals nostra agència ofereix serveis de traducciò

   

   • Ivars d’Urgell
   • Fondarella
   • Golmés
   • Linyola
   • Mollerussa
   • Barbens
   • Bell-lloc d’Urgell
   • Bellvís
   • Castellnou de Seana
   • Miralcamp
   • El Palau d’Anglesola
   • El Poal
   • Sidamon
   • Torregrossa
   • Vilanova de Bellpuig
   • Vila-sana

   

  El Pla d’Urgell és una comarca de Catalunya amb capital a Mollerussa. Fou creada per llei l’any 1988 (Llei 5/1988), juntament amb l’Alta Ribagorça i el Pla de l’Estany. Antigament s’havia anomenat Mascançà, i el nom actual fa referència al fet que es tractava de la zona més plana de l’antic Comtat d’Urgell. Fins a la creació de la comarca l’any 1988, els seus municipis havien estat repartits per les comarques veïnes de la Noguera (Bellvís, Linyola i el Poal), l’Urgell (Barbens, Castellnou de Seana, Ivars d’Urgell, Vilanova de Bellpuig i Vila-sana), les Garrigues (Torregrossa) i el Segrià (Bell-lloc d’Urgell, Fondarella, Golmés, Mollerussa, Miralcamp, el Palau d’Anglesola i Sidamon). Aquests setze municipis ocupen una superfície de 305.13 km² i el 2008 sumaven una població de 36.069 habitants. Limita al nord amb la Noguera, a l’est amb l’Urgell, al sud amb les Garrigues i a l’oest amb el Segrià.