TRADUCCIONS SANT CUGAT DEL VALLÈS I TRADUCTORS SANT CUGAT DEL VALLÈS

Archivo:Escut de Sant Cugat del Vallès.svg - Wikipedia, la ...

 

Traductors i traduccions a Sant Cugat del Vallès

 

En la nostra agència de traductors professionals a Sant Cugat del Vallès, amb més de 18 anys de trajectòria, estem especialitzats en la traducció de tot tipus de textos jurats, tècnics, jurídics, científics, metges, turístics, informàtics, econòmics, literaris, farmacèutics, químics, de publicitat, de pàgines web, per a hotels i restaurants, per a empreses, sobre alimentació, d’informes, contractes, catàlegs, localització de programari, traduccions financeres i d’altres especialitats.

 

En la nostra empresa de traducció comptem amb un ampli i qualificat equip d’intèrprets i traductors a Sant Cugat del Vallès. La nostra agència seleccionarà el millor traductor natiu especialitzat a l’àrea que vostè precisi.

 

¿Necessita traductors a Sant Cugat del Vallès?

El que més aprecien els nostres clients del nostre servei de traducció professional a Sant Cugat del Vallès són la qualitat, el preu, la rapidesa, l’atenció al client, la disponibilitat, l’adaptació al client i la puntualitat.

 

Els preus de les nostres traduccions i interpretacions són molt competitius i sobre els mateixos realitzem grans descomptes per volum (en funció del nombre de paraules). Si necessita traduccions barates a Sant Cugat del Vallès, demani’ns informació sobre la nostra modalitat de traducció low cost per a textos no especialitzats.

 

Així mateix, si precisa traduccions urgents a Sant Cugat del Vallès, la nostra empresa de traductors també podem oferir-li aquest servei.

 

SOL·LICITI’NS UN PRESSUPOST GRATUÏT!

 

La nostra agència li ofereix traduccions de qualitat a Sant Cugat del Vallès

 

El nostre Sistema de Gestió de la Qualitat per a traduccions sobre la base de la normes de qualitat ISO 9001 i la norma europea de qualitat UNEIX EN 15038 garanteixen el rigor i la precisió de les nostres traduccions a Sant Cugat del Vallès.

 

Alguns dels nostres mecanismes per garantir un servei excel·lent són les següents:

 

 • Tots els nostres traductors Sant Cugat del Vallès són natius de l’idioma de destinació, és a dir, el mateix és la seva llengua materna.
 • Rigorosa selecció dels professionals adequats per a cada tipus de traducció, segons la temàtica i modalitat de traducció. Els nostres traductors són professionals avalats amb una àmplia experiència, formació acadèmica i realitzen només traduccions de textos en els quals estiguin especialitzats.
 • Formació dels nostres traductors especialitzats a Sant Cugat del Vallès perquè compleixin els nostres estàndards de qualitat.
 • Adequada investigació de la terminologia i documentació sobre el tema en qüestió.
 • Diversos controls de qualitat: revisions i comprovacions dutes a terme per diferents professionals (terminologia, estil, ortografia, tipografia, format, que no hagi quedat gens sense traduir, etc.) per part de la nostra empresa de traduccions aSant Cugat del Vallès per assegurar-nos que sigui una traducció perfecta.
 • Ús de glossaris i eines de traducció (programes de traducció assistida, etc.) pel traductor professional.
 • Estrictes procediments per a la realització de les nostres traduccions, interpretacions i altres serveis (així com per al funcionament de tots els departaments).

Si necessita traduccions a Sant Cugat del Vallès nosaltres som la seva millor opció.

 

Sol·liciti un pressupost sense compromís mitjançant el formulari d’a baix o, si ho prefereix, enviï’ns un correu electrònic a clients@1globaltranslators.com o cridi’ns a l’oficina més propera de la nostra agència de traduccions. Ens posarem en contacte com més aviat millor.

 

  CONSULTA O SOLICITUD DE PRESUPUESTO GRATIS:

   

  Español anglés, anglés castellà y altres combinacions de la nostra empresa de traductors professionals a Sant Cugat del Vallès

   

  Oferim servei de traduccions professionals a Sant Cugat del Vallès de l’espanyol a l’anglès  i de l’anglès al castellà, de l’espanyol al francès i del francès al castellà, d’espanyol a alemany i d’alemany a castellà, espanyol català i català castellà, espanyol basc i basc castellà, de l’espanyol al gallec i del gallec al castellà, així com a l’i del valencià, italià, portuguès, támil, malabar, romanès, rus, acoli, pali, búlgar, holandès, xinès, àrab, hindi, urdú, neerlandès, amazig / tamazigh, rifeño, checheno, gán, eslovac, croat, eslovè, lituà, estonio, letó, bielorús, japonès i MÉS DE 150 IDIOMES.

   

    

  TRUQUI’NS al 664501828!

   

  Agència de traduccions jurades a Sant Cugat del Vallès

   

  També oferim el servei de traduccions oficials a Sant Cugat del Vallès, les quals li seran lliurades per missatger al domicili que ens indiqui. Si és urgent normalment s’intentarà que el traductor certificat estigui el més a prop possible del seu domicili a Sant Cugat del Vallès. En cas contrari, el traductor oficial pot trobar-se en un altre municipi a l’efecte d’aconseguir preus més competitius per a Vostè gràcies a crear economies d’escala. Tots els nostres traductors jurats estan reconeguts pel Ministeri d’Afers exteriors espanyol.

   

  Certs organismes poden posar problemes si la traducció de partides de naixement, actes de matrimoni, certificats de defunció, certificats d’antecedents penals, demandes i altres documents oficials o escrits a presentar davant aquestes institucions no és jurada per un traductor jurat a Sant Cugat del Vallès reconegut pel Ministeri d’Afers exteriors. Per això, abans d’encarregar una traducció a presentar davant un organisme oficial és necessari que preguntar al mateix si és necessari una traducció oficial o no. En cas que no sigui necessària una traducció certificada és preferible no demanar a l’agència de traductors una traducció jurada oficial a Sant Cugat del Vallès, sinó una normal, ja que és més barata i menys literal.

  Llegir més sobre els nostres traductors oficials a Sant Cugat del Vallès.

   

  Servei d’intèrprets a Sant Cugat del Vallès

   

  Nuestra agencia de traducció també compta amb servei d’interpretació a Sant Cugat del Vallès (traducció oral) en les seves 3 modalitats:

  També oferim interpretacions i traduccions professionals en municipis propers a Sant Cugat del Vallès:

   

  Contacte de la nostra empresa de traducció a Sant Cugat del Vallès

   

  Si necessita traductor a Sant Cugat del Vallès pot contactar-nos en:

  Atenció al Client

  clients@1globaltranslators.com

  Coordinació de Projectes

  coordination@1globaltranslators.com

  Recursos Humans

  humanresources@1globaltranslators.com

  Administració

  billing@1globaltranslators.com

   

  Barris de Sant Cugat del Vallès en els quals nostra agència ofereix serveis de traducció

   • San Cugat
   • Mirasol
   • Las Planas
   • La Floresta
   • Valldoreix

  Sant Cugat del Vallès és un municipi de la comarca del Vallès Occidental estès als vessants nord-occidentals de la serra de Collserola fins a l’inici de la depressió Prelitoral. Inclou l’entitat municipal descentralitzada de Valldoreix i els districtes de Mira-sol, la Floresta i les Planes.