TRADUCCIONS SANTA COLOMA DE GRAMANET I TRADUCTORS SANTA COLOMA DE GRAMANET

 

Traduccions Santa Coloma de Gramenet i traductors Santa Coloma de Gramenet

Traductors i traduccions a Santa Coloma de Gramenet

 

En la nostra agència de traductors professionals a Santa Coloma de Gramenet, amb més de 18 anys de trajectòria, estem especialitzats en la traducció de tot tipus de textos jurats, tècnics, jurídics, científics, metges, turístics, informàtics, econòmics, literaris, farmacèutics, químics, de publicitat, de pàgines web, per a hotels i restaurants, per a empreses, sobre alimentació, d’informes, contractes, catàlegs, localització de programari, traduccions financeres i de altres especialitats

En la nostra empresa de traducció comptem amb un ampli i qualificat equip d’intèrprets i traductors a Santa Coloma de Gramenet. La nostra agència seleccionarà el millor traductor natiu especialitzat a l’àrea que vostè precisi.

 

Necessita traductors a Santa Coloma de Gramenet?

 

El que més aprecien els nostres clients del nostre servei de traducció professional a Santa Coloma de Gramenet són la qualitat, el preu, la rapidesa, l’atenció al client, la disponibilitat, l’adaptació al client i la puntualitat.

Els preus de les nostres traduccions i interpretacions són molt competitius i sobre els mateixos realitzem grans descomptes per volum (en funció del nombre de paraules). Si necessita traduccions barates a Santa Coloma de Gramenet, demani’ns informació sobre la nostra modalitat de traducció low cost per a textos no especialitzats.

Així mateix, si precisa traduccions urgents a Santa Coloma de Gramenet, la nostra empresa de traductors també podem oferir-li aquest servei.

 

 ¡SOLICÍTENOS UN PRESUPUESTO GRATUITO!

 

La nostra agència li ofereix traduccions de qualitat a Santa Coloma de Gramenet

 

El nostre Sistema de Gestió de la Qualitat per a traduccions sobre la base de la normes de qualitat ISO 9001 i la norma europea de qualitat UNEIX EN 15038 garanteixen el rigor i la precisió de les nostres traduccions a Santa Coloma de Gramenet.

Alguns dels nostres mecanismes per garantir un servei excel·lent són les següents:

 • Tots els nostres traductors Santa Coloma de Gramenet són natius de l’idioma de destinació, és a dir, el mateix és la seva llengua materna.
 • Rigorosa selecció dels professionals adequats per a cada tipus de traducció, segons la temàtica i modalitat de traducció. Els nostres traductors són professionals avalats amb una àmplia experiència, formació acadèmica i realitzen només traduccions de textos en els quals estiguin especialitzats.
 • Formació dels nostres traductors especialitzats a Santa Coloma de Gramenet perquè compleixin els nostres estàndards de qualitat.
 • Adequada investigació de la terminologia i documentació sobre el tema en qüestió.
 • Diversos controls de qualitat: revisions i comprovacions dutes a terme per diferents professionals (terminologia, estil, ortografia, tipografia, format, que no hagi quedat gens sense traduir, etc.) per part de la nostra empresa de traduccions a Santa Coloma de Gramenet per assegurar-nos que sigui una traducció perfecta.
 • Ús de glossaris i eines de traducció (programes de traducció assistida, etc.) pel traductor professional.
  Estrictes procediments per a la realització de les nostres traduccions, interpretacions i altres serveis (així com per al funcionament de tots els departaments).

Si necessita traduccions a Santa Coloma de Gramenet nosaltres som la seva millor opció.

Sol·liciti un pressupost sense compromís mitjançant el formulari d’a baix o, si ho prefereix, enviï’ns un correu electrònic a clients@1globaltranslators.com o cridi’ns a l’oficina més propera de la nostra agència de traduccions. Ens posarem en contacte com més aviat millor.

 

  CONSULTA O SOL·LICITUD DE PRESSUPOST GRATIS:

   

  Español anglès, anglès castellà i altres combinacions de la nostra empresa de traductors professionals a Santa Coloma de Gramenet

   

  Oferim servei de traduccions professionals a Santa Coloma de Gramenet de l’espanyol a el  anglès i de l’anglès al castellàde l’espanyol al francès i del francès al castellàd’espanyol a alemany i d’alemany a castellà, espanyol català i català castellà, espanyol basc i basc castellà, de l’espanyol al gallec i del gallec al castellà, així com a l’i de el valencià, italià, portuguès, yúla, fon, romanès, rus, polonès, búlgar, holandès, xinès, àrab, hindi, urdú, neerlandès, amazig / tamazigh, rifeño, ucraïnès, txec, eslovac, croat, eslovè, lituà, estonio, letó, bielorús, japonès i MÉS DE 150 IDIOMES.

   

  ¡LLÁMENOS al 664501828!

   

  Agència de traduccions jurades a Santa Coloma de Gramenet

   

  També oferim el servei de traduccions oficials a Santa Coloma de Gramenet, les quals li seran lliurades per missatger al domicili que ens indiqui. Si és urgent normalment s’intentarà que el traductor certificat estigui el més a prop possible del seu domicili a Santa Coloma de Gramenet. En cas contrari, el traductor oficial pot trobar-se en un altre municipi a l’efecte d’aconseguir preus més competitius per a Vostè gràcies a crear economies d’escala. Tots els nostres traductors jurats estan reconeguts pel Ministeri d’Afers exteriors espanyol.

  Certs organismes poden posar problemes si la traducció de partides de naixement, actes de matrimoni, certificats de defunció, certificats d’antecedents penals, demandes i altres documents oficials o escrits a presentar davant aquestes institucions no és jurada per un traductor jurat a Santa Coloma de Gramenet reconegut pel Ministeri d’Afers exteriors. Per això, abans d’encarregar una traducció a presentar davant un organisme oficial és necessari que preguntar al mateix si és necessari una traducció oficial o no. En cas que no sigui necessària una traducció certificada és preferible no demanar a l’agència de traductors una traducció jurada oficial a Badalona, sinó una normal, ja que és més barata i menys literal.

  Llegir més sobre els nostres traductors oficials a Santa Coloma de Gramenet. 

   

  Servei d’intèrprets a Santa Coloma de Gramenet

   

  La nostra agència de traducció també compta amb servei d’interpretació a Santa Coloma de Gramenet (traducció oral) en les seves 3 modalitats:

  També oferim interpretacions i traduccions professionals en municipis propers a Badalona:

   

  Contacte de la nostra empresa de traducció a Santa Coloma de Gramenet

   

  Si necessita traductor a Santa Coloma de Gramenet pot contactar-nos en:

  Atenció al Client
  clients@1globaltranslators.com

  Coordinació de Projectes
  coordination@1globaltranslators.com

  Recursos Humans
  humanresources@1globaltranslators.com

  Administració
  billing@1globaltranslators.com

   

  •  
   • Centro.
   • Can Mariner.
   • Cementerio Viejo.
   • Latino.
   • Riera Alta.
   • Can Franquesa.
   • Can Calvet.
   • La Guinardera.
   • Las Oliveras.
   • Singuerlín.
   • Río Norte.
   • Río Sur.
   • Lavaderos.
   • Raval.
   • Santa Rosa.
   • Fondo.

  Santa Coloma de Gramenet (anteriorment, Gramenet de Besòs) és un municipi de la comarca del Barcelonès, dins l’àrea metropolitana de Barcelona. Santa Coloma de Gramenet és la setena ciutat més poblada de la província de Barcelona, la novena de Catalunya i la cinquantena d’Espanya.