5/5 - (1 vote)

TRADUCCIONS VALÈNCIA I TRADUCTORS VALÈNCIA

 

Traduccions València i traductors València

 

Traductors i traduccions a València

 

En la nostra agència de traductors professionals a València, amb més de 18 anys de trajectòria, estem especialitzats en la traducció de tota mena de textos jurats, tècnicsjurídicscientíficsmèdicsturísticsinformàticseconòmics, literaris, farmacèutics, químics, de publicitat, de pàgines web, per a hotels i restaurants, per a empreses, sobre alimentació, d’informes, contractes, catàlegs, localització de programari, traduccions financeres i de altres especialitats. 

En la nostra empresa de traducció comptem amb un ampli i qualificat equip d’intèrprets i traductors a València. La nostra agència seleccionarà el millor traductor natiu especialitzat en l’àrea que vosté precise.

 

Necessita traductors a València?

 

El que més aprecien els nostres clients del nostre servei de traducció professional a València són la qualitat, el preu, la rapidesa, l’atenció al client, la disponibilitat, l’adaptació al client i la puntualitat.

Els preus de les nostres traduccions i interpretacions són molt competitius i sobre els mateixos realitzem grans descomptes per volum (en funció del nombre de paraules). Si necessita traduccions barates a València, demane’ns informació sobre la nostra modalitat de traducció low cost per a textos no especialitzats.

Així mateix, si precisa traduccions urgents a València, la nostra empresa de traductors també podem oferir-li aquest servei.

 

 SOL·LICITE’NS UN PRESSUPOST GRATUÏT!

 

La nostra agència li ofereix traduccions de qualitat a València

 

El nostre Sistema de Gestió de la Qualitat per a traduccions sobre la base de la normes de qualitat ISO 9001 i la norma europea de qualitat UNEIX EN 15038 garanteixen el rigor i la precisió de les nostres traduccions a València.

Alguns dels nostres mecanismes per a garantir un servei excel·lent són les següents:

Tots els nostres traductors València són natius de l’idioma de destinació, és a dir, el mateix és la seua llengua materna.

Rigorosa selecció dels professionals adequats per a cada tipus de traducció, segons la temàtica i modalitat de traducció. Els nostres traductors són professionals avalats amb una àmplia experiència, formació acadèmica i realitzen només traduccions de textos en els quals estiguen especialitzats.

Formació dels nostres traductors especialitzats a València perquè complisquen els nostres estàndards de qualitat.

Adequada investigació de la terminologia i documentació sobre el tema en qüestió. Diversos controls de qualitat: revisions i comprovacions dutes a terme per diferents professionals (terminologia, estil, ortografia, tipografia, format, que no haja quedat res sense traduir, etc.) per part de la nostra empresa de traduccions a València per a assegurar-nos que siga una traducció perfecta.

Ús de glossaris i eines de traducció (programes de traducció assistida, etc.) pel traductor professional.

Estrictes procediments per a la realització de les nostres traduccions, interpretacions i altres serveis (així com per al funcionament de tots els departaments).

Si necessita traduccions a València nosaltres som la seua millor opció.

Sol·licite un pressupost sense compromís mitjançant el formulari de baix o, si el prefereix, envie’ns un correu electrònic a clients@1globaltranslators.com o telefone’ns a l’oficina més pròxima de la nostra agència de traduccions. Ens posarem en contacte com més prompte millor.

 

[*contact-*form-7 aneu=”23243″ *title=”CONSULTA O SOL·LICITUD DE PRESSUPOST GRATIS”]

 

Español anglés, anglés castellà i altres combinacions de la nostra empresa de traductors professionals a València

 

Oferim servei de traduccions professionals a València de l’espanyol a el  anglés i de l’anglés al castellàde l’espanyol al francés i del francés al castellàd’espanyol a alemany i d’alemany a castellà, espanyol català i català castellà, espanyol basc i basc castellà, de l’espanyol al gallec i del gallec al castellà, així com a l’i de el valencià, italià, portugués, wu, uzbek, romanés, rus, polonés, búlgar, holandés, xinés, àrab, hindi, urdú, neerlandés, amazig / tamazigh, rifeño, ucraïnés, txec, eslovac, croat, eslové, lituà, estonià, letó, bielorús, japonés i MÉS DE 150 IDIOMES.

 

TELEFONE’NS al 664501828!

 

Agència de traduccions jurades a València

 

També oferim el servei de traduccions oficials a València, les quals li seran entregades per missatger en el domicili que ens indique. Si és urgent normalment s’intentarà que el traductor certificat estiga el més a prop possible del seu domicili a València. En cas contrari, el traductor oficial pot trobar-se en un altre municipi a l’efecte d’aconseguir preus més competitius per a Vosté gràcies a crear economies d’escala. Tots els nostres traductors jurats estan reconeguts pel Ministeri d’Afers exteriors espanyol.

Certs organismes poden posar problemes si la traducció de partides de naixement, actes de matrimoni, certificats de defunció, certificats d’antecedents penals, demandes i altres documents oficials o escrits a presentar davant aquestes institucions no és jurada per un traductor jurat a València reconegut pel Ministeri d’Afers exteriors. Per això, abans d’encarregar una traducció a presentar davant un organisme oficial és necessari que preguntar al mateix si és necessari una traducció oficial o no. En cas que no siga necessària una traducció certificada és preferible no demanar a l’agència de traductors una traducció jurada oficial a València, sinó una normal, ja que és més barata i menys literal.

Llegir més sobre els nostres traductors oficials a València. 

 

Servei d’intèrpretes a València

 

La nostra agència de traducció també compta amb servei d’interpretació a València (traducció oral) en les seues 3 modalitats:

També oferim interpretacions i traduccions professionals en municipis pròxims a València:

 

Contacto de la nostra empresa de traducció a València

 

Si necessita traductor a València pot contactar-nos en:

Atenció al Client
clients@1globaltranslators.com

Coordinació de Projectes
coordination@1globaltranslators.com

Recursos Humans
humanresources@1globaltranslators.com

Administració

billing@1globaltranslators.com

 

Barris de València en els quals la nostra agència ofereix serveis de traducció

    • Ciutat Vella.
    • l’Eixample.
    • Extramurs.
    • Campanar.
    • La Saïdia.

València ​és un municipi i una ciutat d’Espanya, capital de la província homònima i de la Comunitat Valenciana. Amb una població de 791 413 habitants (INE, 2018), que ascendeix a 1 550 885 habitants si s’inclou el seu espai urbà, és la tercera ciutat i àrea metropolitana més poblada d’Espanya, per darrere de Madrid i Barcelona.