5/5 - (1 voto)

TRADUCCIONS VALLÈS OCCIDENTAL I TRADUCTORS VALLÈS OCCIDENTAL

 

 

 

 

Traductors i traduccions al Vallès Occidental

 

A la nostra agència de traductors professionals al Vallès Occidental, amb més de 19 anys de trajectòria, estem especialitzats en la traducció de tota mena de textos jurats, tècnics, jurídics, científics, mèdics, financers, turístics, informàtics, econòmics, literaris, farmacèutics, químics, de publicitat, de pàgines web, per a hotels i restaurants, per a empreses, sobre alimentació, d’informes, contractes, catàlegs, localització de programari, traduccions financeres i d´altres especialitats

En la nostra empresa de traducció comptem amb un ampli i qualificat equip d’intèrprets i traductors al Vallès Occidental. La nostra agència seleccionarà el millor traductor natiu especialitzat en l’àrea que vostè precisi.

 

¿Necessita traductors al Vallès Occidental?

 

El que més aprecien els nostres clients del nostre servei de traducció professional al Vallès Occidental són la qualitat, el preu, la rapidesa, l’atenció al client, la disponibilitat, l’adaptació al client i la puntualitat.

Els preus de les nostres traduccions i interpretacions són molt competitius i sobre els mateixos realitzem grans descomptes per volum (en funció del nombre de paraules). Si necessita traduccions barates al Vallès Occidental, demani’ns informació sobre la nostra modalitat de baix cost per a textos no especialitzats.

Així mateix, si precisa traduccions urgents al Vallès Occidental, la nostra empresa de traductors també podem oferir-li aquest servei.

 

 ¡SOL·LICITI’N UN PRESSUPOST GRATUÏT!

 

La nostra agència li ofereix traduccions de qualitat al Vallès Occidental

 

El nostre Sistema de Gestió de la Qualitat per a traduccions sobre la base de la normes de qualitat ISO 9001 i la norma europea de qualitat UNEIX EN 15038 garanteix el rigor i la precisió de les nostres traduccions al Vallès Occidental.

Alguns dels nostres mecanismes per a garantir un servei excel·lent són les següents:

  • Tots els nostres traductors al Vallès Occidental són natius de l’idioma de destinació, és a dir, la seva llengua materna.

  • Rigorosa selecció dels professionals adequats per a cada tipus de traducció, segons la temàtica i modalitat de traducció.

  • Els nostres traductors natius Vallès Occidental, són professionals avalats amb una àmplia experiència, formació acadèmica i realitzen només traduccions de textos en els quals estiguin especialitzats.

  • Formació dels nostres traductors al Vallès Occidental perquè compleixin els nostres estàndards de qualitat.

  • Adequada recerca de la terminologia i documentació sobre el tema en qüestió.

  • Diversos controls de qualitat: revisions i comprovacions dutes a terme per diferents professionals de la nostra empresa de traduccions (terminologia, estil, ortografia, tipografia, format, que no hagi quedat res sense traduir, etc.) per a assegurar-nos que sigui una traducció perfecta.

  • Ús de glossaris i eines de traducció (programes de traducció assistida, etc.) pel traductor professional.

  • Estrictes procediments per a la realització de les nostres traduccions, interpretacions i altres serveis (així com per al funcionament de tots els departaments).

Si necessita servei de traduccions al Vallès Occidental nosaltres som la seva millor opció.

Sol·liciti un pressupost sense compromís mitjançant el formulari de baix o, si ho prefereix, enviï’ns un correu electrònic a clients@1globaltranslators.com o truqui´ns a l’oficina més pròxima.  Ens posarem, en contacta, en quant sigui possible. 
 

Consulta o solicitud de presupuesto gratuito

 

Català anglès, anglès català, espanyol anglès i altres combinacions de la nostra empresa de traductors professionals al Vallès Occidental

 

Oferim servei de traduccions professionals al Vallès Occidental del  català a l’anglès, de l’anglès al català, de l’espanyol a l´anglès i de l’anglès al castellà, de l’espanyol al francès i del francès al castellà, d’espanyol a alemany i d’alemany a castellà, espanyol català i català castellà, espanyol basc i basc castellà, de l’espanyol al gallec i del gallec al castellà, així com al i del valencià, wu, guaraní, wayú, italià, portuguès, romanès, rus, polonès, búlgar, holandès, xinès, àrab, hindi, urdú, neerlandès, amazig / tamazigh, rifeño, ucraïnès, txec, eslovac, croat, eslovè, lituà, estonià, letó, bielorús, japonès i MÉS DE 150 IDIOMES. 

 

TELEFONI’NS al 664501828!

 

Agència de traduccions jurades al Vallès Occidental

 

També oferim el servei de traduccions oficials al Vallès Occidental, les quals li seran lliurades per missatger en el domicili que ens indiqui. Si és urgent normalment s’intentarà que el traductor certificat estigui el més a prop possible del seu domicili al Vallès Occidental. En cas contrari, el traductor oficial pot trobar-se en un altre municipi a l’efecte d’aconseguir preus més competitius per a Vostè gràcies a crear economies d’escala. Tots els nostres traductors jurats estan reconeguts pel Ministeri d’Afers exteriors espanyol.

Certs organismes poden posar problemes si la traducció de partides de naixement, actes de matrimoni, certificats de defunció, certificats d’antecedents penals, demandes i altres documents oficials o escrits a presentar davant aquestes institucions no és jurada per un traductor jurat al Vallès Occidental reconegut pel Ministeri d’Afers exteriors. Per això, abans d’encarregar una traducció a presentar davant un organisme oficial és necessari que preguntar al mateix si és necessari una traducció oficial o no. En cas que no sigui necessària una traducció certificada és preferible no demanar a l’agència de traductors una traducció jurada oficial al Vallès Occidental, sinó una normal, ja que és més barata i menys literal.

Llegir més sobre els nostres traductors oficials al Vallès Occidental.

 

Servei d’intèrprets al Vallès Occidental

 

La nostra agència de traducció compta amb servei d’interpretació al Vallès Occidental (traducció oral) en les seves 3 modalitats:

També oferim interpretacions i traduccions professionals en comarques propers al Vallès Occidental:

 

¡SOL·LICITI UN PRESSUPOST JA!

 

Contacte de la nostra empresa de traducció al Vallès Occidental

 

Si necessita traductor al Vallès Occidental pot contactar-nos en:

Atenció al Client
clients@1globaltranslators.com

Coordinació de Projectes
coordination@1globaltranslators.com

Recursos Humans
humanresources@1globaltranslators.com

Administració
billing@1globaltranslators.com

 

Municipis de al Vallès Occidental en els quals nostra agència ofereix serveis de traducciò

 

 

El Vallès Occidental és una comarca catalana, d’ús administratiu, que limita amb el Bages i el Moianès (al Nord), el Vallès Oriental (a l’Est), el Baix Llobregat (a l’Oest) i el Barcelonès (al Sud). Les capitals de la comarca són Sabadell i Terrassa. Amb el Vallès Oriental forma la gran comarca del Vallès dividida administrativament en la divisió comarcal de Catalunya realitzada per la Generalitat republicana, anul·lada durant el franquisme i reassumida per l’administració de la Generalitat de Catalunya un cop restituïda. Geogràficament, el Vallès i el Penedès estan inclosos la Fossa tectònica del Vallès-Penedès, dins de la Depressió Prelitoral Catalana.