Tu votación

TRADUCCIONS VILAFRANCA DEL PENEDÈS I TRADUCTORS VILAFRANCA DEL PENEDÈS

 

Archivo:Escut de Vilafranca del Penedès.svg - Wikipedia, la ...

 

Traductors i traduccions a Vilafranca del Penedès

 

En la nostra agència de traductors professionals a Vilafranca del Penedès, amb més de 18 anys de trajectòria, estem especialitzats en la traducció de tota textos jurats, tècnics, jurídics, científics, mèdics, financers, turístics, informàtics, econòmics, literaris, farmacèutics, químics, de publicitat, de pàgines web, per a hotels i restaurants, per a empreses, sobre alimentació, d’informes, contractes, catàlegs, localització de programari, traduccions financeres i de altres especialitats

En la nostra empresa de traducció comptem amb un ampli i qualificat equip d’intèrprets i traductors a Vilafranca del Penedès. La nostra agència seleccionarà el millor traductor natiu especialitzat en l’àrea que vostè precisi.

 

¿Necessita traductors a Vilafranca del Penedès?

 

El que més aprecien els nostres clients del nostre servei de traducció professional a Vilafranca del Penedès són la qualitat, el preu, la rapidesa, l’atenció al client, la disponibilitat, l’adaptació al client i la puntualitat.

Els preus de les nostres traduccions i interpretacions són molt competitius i sobre els mateixos realitzem grans descomptes per volum (en funció del nombre de paraules). Si necessita traduccions barates a Vilafranca del Penedès, demani’ns informació sobre la nostra modalitat de traducció low cost per a textos no especialitzats.

Així mateix, si precisa traduccions urgents a Vilafranca del Penedès, la nostra empresa de traductors també podem oferir-li aquest servei.

 

 ¡SOL·LICITI’NS UN PRESSUPOST GRATUÏT!

 

La nostra agència li ofereix traduccions de qualitat a Vilafranca del Penedès

 

El nostre Sistema de Gestió de la Qualitat per a traduccions sobre la base de la normes de qualitat ISO 9001 i la norma europea de qualitat UNEIX EN 15038 garanteix el rigor i la precisió de les nostres traduccions a Vilafranca del Penedès

Alguns dels nostres mecanismes per a garantir un servei excel·lent són les següents:

 • Tots els nostres traductors a Vilafranca del Penedès són natius de l’idioma de destinació, és a dir, la seva llengua materna.
 • Rigorosa selecció dels professionals adequats per a cada tipus de traducció, segons la temàtica i modalitat de traducció.
 • Els nostres traductors natiusa Vilafranca del Penedès són professionals avalats amb una àmplia experiència, formació acadèmica i realitzen només traduccions de textos en els quals estiguin especialitzats.
 • Formació dels nostres traductors a Vilafranca del Penedès perquè compleixin els nostres estàndards de qualitat.
 • Adequada recerca de la terminologia i documentació sobre el tema en qüestió.
 • Diversos controls de qualitat: revisions i comprovacions dutes a terme per diferents professionals de la nostra empresa de traduccions (terminologia, estil, ortografia, tipografia, format, que no hagi quedat res sense traduir, etc.) per a assegurar-nos que sigui una traducció perfecta.
 • Ús de glossaris i eines de traducció (programes de traducció assistida, etc.) pel traductor professional.
 • Estrictes procediments per a la realització de les nostres traduccions, interpretacions i altres serveis (així com per al funcionament de tots els departaments).

Si necessita servei de traduccions a Vilafranca del Penedès nosaltres som la seva millor opció.

Sol·liciti un pressupost sense compromís mitjançant el formulari de baix o, si ho prefereix, enviï’ns un correu electrònic a clients@1globaltranslators.com o truqui´ns a l’oficina més pròxima.  Ens posarem en contacte com sigui possible. 
 

Consulta o solicitud de presupuesto gratuito

 

Català anglès, anglès català, espanyol anglés i altres combinacions de la nostra empresa de traductors professionals a Vilafranca del Penedès

 

Oferim servei de traduccions professionals a Vilafranca del Penedès del  català a l’anglès, de l’anglès al català, de l’espanyol a el  anglès i de l’anglès al castellà, de l’espanyol al francès i del francès al castellà, d’espanyol a alemany i d’alemany a castellà, espanyol català i català castellà, espanyol basc i basc castellà, de l’espanyol al gallec i del gallec al castellà, així com a l’i de el valencià, wu, guaraní, wayú, italià, portuguès, romanès, rus, polonès, búlgar, holandès, xinès, àrab, hindi, urdú, neerlandès, amazig / tamazigh, rifeño, ucraïnès, txec, eslovac, croat, eslovè, lituà, estonià, letó, bielorús, japonès i MÉS DE 150 IDIOMES. 

 

TELEFONI’NS al 664501828!

 

Agència de traduccions jurades a Vilafranca del Penedès

 

També oferim el servei de traduccions oficials a Vilafranca del Penedès, les quals li seran lliurades per missatger en el domicili que ens indiqui. Si és urgent normalment s’intentarà que el traductor certificat estigui el més a prop possible del seu domicili a Vilafranca del Penedès. En cas contrari, el traductor oficial pot trobar-se en un altre municipi a l’efecte d’aconseguir preus més competitius per a Vostè gràcies a crear economies d’escala. Tots els nostres traductors jurats estan reconeguts pel Ministeri d’Afers exteriors espanyol.

Certs organismes poden posar problemes si la traducció de partides de naixement, actes de matrimoni, certificats de defunció, certificats d’antecedents penals, demandes i altres documents oficials o escrits a presentar davant aquestes institucions no és jurada per un traductor jurat a Vilafranca del Penedès reconegut pel Ministeri d’Afers exteriors. Per això, abans d’encarregar una traducció a presentar davant un organisme oficial és necessari que preguntar al mateix si és necessari una traducció oficial o no. En cas que no sigui necessària una traducció certificada és preferible no demanar a l’agència de traductors una traducció jurada oficial a Vilafranca del Penedès, sinó una normal, ja que és més barata i menys literal.

Llegir més sobre els nostres traductors oficials a Vilafranca del Penedès.

 

Servei d’intèrprets a Vilafranca del Penedès

 

La nostra agència de traducció també compta amb servei d’interpretació a Vilafranca del Penedès (traducció oral) en les seves 3 modalitats:

També oferim interpretacions i traduccions professionals en Vilafranca del Penedès municipis propers a Vilafranca del Penedès:

 

¡SOL·LICITI UN PRESSUPOST JA!

 

Contacte de la nostra empresa de traducció a Vilafranca del Penedès

 

Si necessita traductor a Vilafranca del Penedès pot contactar-nos en:

Atenció al Client
clients@1globaltranslators.com

Coordinació de Projectes
coordination@1globaltranslators.com

Recursos Humans
humanresources@1globaltranslators.com

Administració
billing@1globaltranslators.com

 

[expand title=» Barris de Vilafranca del Penedès en els quals nostra agència ofereix serveis de traducciò«]

  • El Bordellet 
  • El Molino de Rovira 
  • Perepau
  • Las Salinas 
  • Villafranca del Panadés
  • Sant Pau 

Vilafranca del Penedès és una vila de la vegueria del Penedès, capital de la comarca de l’Alt Penedès. El municipi té una extensió de 19,63 km² i està format pel nucli de la capital i els veïnats del Bordellet, el Molí d’en Rovira, el Carrer d’en Perepau, Can Salines i la Serreta, aquest darrer compartit amb el terme municipal d’Olèrdola.

[/expand]