Tu votación

TRADUCTORS ANDORRA

Traductors Andorra

Traductors a Andorra

A Andorra disposem de traductors jurats (per a qualsevol tipus de tràmit oficial) i no jurats en més de 150 idiomes. Oferim traduccions tècniques, traduccions jurídiques, financeres, per a restaurants i el sector alimentació, econòmiques, mèdiques, farmacèutiques, químiques, informàtiques, tecnològiques, empresarials, de telecomunicacions i localització de programari. També disposem de traductors de pàgines web, de textos publicitaris, científics, literaris, immobiliaris i per als sectors: turístic (hotels, establiments d’oci, esports, etc.), cultural (museus, teatres, espectacles, etc.), de la construcció, educatiu (llibres, tesis doctorals, etc.), institucional, de la moda i tèxtil i  ALTRE TIPUS D’ESPECIALITATS. Així mateix traduïm informes, escriptures, catàlegs, textos comercials, instruccions d’ús, manuals d’usuari, periòdics, revistes, documents oficials, textos generals i ALTRE TIPUS DE TEXTOS.

Si necessita traductors professionals a Andorra ENVIÏ UN EMAIL! a clients@1globaltranslators.com. Li respondrem el més aviat possible.

Els nostres traductors a Andorra ciutat i provincia i preus

A 1Global Translators disposem d’un ampli equip de traductors a Andorra altament qualificats i nadius de diferents nacionalitats per a les diferents especialitats: advocats, economistes, informàtics, enginyers, metges, farmacèutics, periodistes, geògrafs, historiadors i experts en altres àrees de coneixement. La nostra agència seleccionarà el millor traductor especialitzat en l’àrea que vostè precisi.

Oferim traduccions al i de l’anglès, espanyol, francès, alemany, italià, portuguès, rus, romanès, búlgar, polonès, eslovac, soninké, mandinga, haussa, suec, danès, noruec, castellà, català / valencià, gallec, basc i altres idiomes europeus. També disposem de traductors al i de l’àrab, xinès, urdú, japonès, hindi, bengalí i d’altres idiomes asiàtics, així com al i del fula, wòlof,txec, neerlandès, holandès, yoruba, songhay, igbo, yulá, quítxua i d’altres idiomes africans i de la resta del món. Veure ALTRES IDIOMES.

El nostre Sistema de Gestió de la Qualitat per a traduccions sobre la base de les normes de qualitat ISO 9001 i UNE EN 15038 garanteix el rigor i la precisió.

Els preus de les nostres traduccions són molt competitius  i sobre els mateixos practiquem importants descomptes per repetició i per volum. Si necessita traductors barats a Andorra, demani’ns informació sobre la nostra modalitat de traducció low cost.

I si necessita traduccions urgents a Andorra, també podem oferir-li aquest servei.

Els nostres intèrprets a Andorra i preus

També oferim servei d’interpretació (traducció oral) a Andorra en les seves 3 modalitats:

Llegir més…

Si necessita servei de traductors i/o intèrprets a Andorra:

El nostre horari és de dilluns a divendres de 9.00 a 19.00.

Molts clients satisfets amb els nostres intèrprets i traductors professionals a Andorra

La nostra major satisfacció després de 19 anys en el sector de la traducció i la interpretació és la fidelitat dels nostres clients: VEGI ALGUNS CLIENTS del nostre servei d’intèprets i traductors Andorra, així como les seves opinions.

El rigor en la qualitat i en els terminis unit als nostres preus ens han permès créixer i afermar-nos en un mercat altament competitiu i globalitzat. També la nostra atenció al client, la confidencialitat, la rapidesa en cas de traduccions urgents i la gestió de grans projectes especialitzats, alguns d’ells interdisciplinaris. Al que cal afegir l’adaptació al client, la disponibilitat i el servei de proximitat a Andorra en el cas d’interpretacions (de cabina o d’un altre tipus) o de traduccions jurades urgents.

Qualitat de la nostra agència de traductors especialitzats i intèrprets

El nostre Sistema de Gestió de la Qualitat per a traduccions i interpretacions sobre la base de les normes de qualitat ISO 9001 i UNEIX EN 15038 garanteix la precisió, el rigor i la fidelitat al text o versió original.

Alguns dels nostres mecanismes per a garantir un servei excel·lent són les següents:

  • Tots els nostres traductors són nadius de l’idioma de destinació.
  • Rigorosa selecció de traductors bons i ràpids per a cada tipus de traducció, segons la temàtica i modalitat de traducció.
  • Adequada recerca de la terminologia i documentació sobre el tema en qüestió.
  • Diversos controls de qualitat: revisions i comprovacions dutes a terme per diferents professionals.
  • Ús de glossaris i eines de traducció (programes de traducció assistida, etc.).
  • Estrictes procediments per a la realització de les nostres traduccions, interpretacions i altres serveis (així com per al funcionament de tots els departaments)

Més informació sobre el nostre Sistema de Gestió de la Qualitat.

Si necessita traductors bons a Andorra ciutat o província:

Municipis en els quals oferim servei de traductors a Andorra

Canillo – AD100
Encamp – AD200
Ordino – AD300
La Massana – AD400
Andorra la Vella – AD500
Sant Julià de Lòria – AD600
Escaldes-Engordany – AD700

Consulta o solicitud de presupuesto gratuito

 

Combinacions lingüístiques que més tradueix la nostra agència de traductors a Andorra

Les combinacions lingüístiques més sol·licitades a la província de Andorra són les següents: traduccions de l’espanyol a l’anglès, de l’anglès al castellà, de l’espanyol a l’alemany i alemany al castellà, així com de l’espanyol a l’italià, de l’italià a castellà, espanyol a xinès i xinès a castellà. També tenim una considerable demanda de serveis de traductor Andorra del castellà al francès, del francès a l’espanyol, castellà a portuguès i portuguès a espanyol, així com de traductors professionals del castellà a àrab, de l’àrab a espanyol, castellà a rus, rus a espanyol, castellà a romanès i romanès a espanyol.

Així mateix, oferim altres combinacions lingüístiques del castellà i a aquest idioma, de l’anglès i a aquesta llengua i del en altres idiomes europeus, com l’holandès, neerlandès, català / valencià, basc / basc, gallec, suec, danès, polonès, búlgar, txec, noruec, grec, eslovac, estonià, lituà i hongarès. Per al servei de traductors Andorra al i de l’ucraïnès, bielorús, letó, eslovè, serbi, croat, bosnià, irlandès, maltès, moldau, georgià i albanès convé tenir en compte que a vegades necessitarem una mica més de termini per a tramitar la traducció, pel fet que hi ha menys traductors professionals que en altres combinacions lingüístiques.

També posem a la seva disposició el nostre servei de traductor professional a Andorra al i del xinès mandarí, xinès cantonès, àrab, hindi, urdú, bengalí, tagalog, nepalès, pastún, persa i altres idiomes asiàtics, així com al i del amazig i altres llengües berbers, haussa, fulani, vaig manar, tuareg, amhárico i més de 150 llengües de tot el món. Per a algunes llengües molt poc comunes, com el yoruba, songhay, igbo, lingala, swahili o gujarati, sovint haurem de passar per l’anglès com a idioma pont, a causa de la falta de traductors natius que sàpiguen castellà.

Mostra de traducció realitzada pel nostre despatx de traductors bons i barats a Andorra

Exemple de traducció a Andorra

INTRODUCCIÓ

L’any 2014 hem millorat la facturació dels nostres serveis de traducció a Andorra respecte al segon semestre de 2013. No obstant això, tant aquesta com sobretot el marge de beneficis continuen sent baixos. Per això, el camí a seguir durant 2015 és augmentar la facturació a Andorra i continuar reduint despeses, així com millorar la satisfacció dels clients importants i incrementar alguna cosa els preus. L’objectiu per a 2015 és augmentar la facturació del servei de traductors i intèrprets com a mínim en un 15% respecte a 2014.

REDUCCIÓ DELS COSTOS

Es continuaran reduint totes les despeses susceptibles de ser-ho amb la finalitat d’oferir preus més competitius a Andorra. Així mateix, estudiarem si es pot reduir el preu dels traductors, sobretot per a traduccions al i del català, castellà, francès, anglès i rus. També per a traduccions del i al portuguès, italià, xinès, alemany, holandès i romanès.

AUGMENT DE LES TARIFES

S’augmentaran les tarifes de traduccions especialitzades a Andorra per a moltes combinacions (com les traduccions del català a l’anglès i de l’anglès al català, del català al francès i del francès al català, del català a l’espanyol i de l’espanyol al català i del català al rus i del rus al català) en un 2,5% aprox. i la segons normes en uns 2 cèntims, la qual cosa permetrà: tenir més pressupost per a controls de qualitat de les traduccions especialitzades. Poder pagar millor als traductors que fan traduccions segons normes, exigint-los al mateix temps que dediquin suficient temps a la labor de recerca terminològica i a les seves autorrevisiones.

FIDELITZACIÓ DELS CLIENTS ANDORRANS

La nota mitjana quan preguntem el grau de satisfacció dels nostres clients andorrans amb els nostres serveis de traducció i interpretació sol ser bona (entre 8 i 9) i cal mantenir-la o fins i tot superar-la. Per a fidelizar als clients farem el següent: millorar els controls de qualitat, ja que la qualitat de la traducció és el que més valoren. Major rigor i control en l’àrea de producció i en la implementació dels procediments, per a reduir les incidències.Preguntar als clients en quin termini màxim necessiten la traducció, de manera que ens adaptem al seu termini, ja que alguns han comentat la rapidesa com a punt a millorar.Seguir amb altres bones pràctiques que ja estem aplicant: bona atenció al client, puntualitat, seguiment dels pressupostos, sol·licitud de feedbacks, etc.

Així com sobre interpretacions per a conferències, fires, esdeveniments, judicis, reunions de negocis, etc., doblatge de pel·lícules i documentals, subtitulació audiovisual, transcripció de cintes i àudios, revisió de traduccions, maquetació i altres serveis lingüístics, així com sobre els formats amb els quals treballem (Word, Excel, Access per a bases de dades, Powerpoint per a presentacions, html, xml, Wordpress per a webs, etc.).

Contactar: departamentos de nuestra empresa de traductores en Andorra

Si ho desitja, pot escriure’ns a:

Si desitja treballar per a nosaltres, ja sigui com a traductor freelance a Andorra o com a professional contractat en algun dels nostres departaments. Necessitem especialment traductors professionals al i de l’anglès britànic, xinès, polonès, txec, eslovac, rus, ucraïnès, àrab, alemany, italià, holandès, francès i romanès. També són benvinguts traductors nadius del i a l’anglès americà, neerlandès, japonès, basc, gallec, hindi, suec, danès, noruec, finès, búlgar, bielorús i moldau. En menor mesura precisem de traductors bons per a l’anglès australià, català, valencià, hongarès, estonià, letó, lituà, grec, urdú, bengalí, pastún, persa, panyabí i coreà.
 

Quant a les especialitats, sobretot tenim necessitat de traductors tècnics a Andorra, de programari, literaris, científics, aeronàutics, de telecomunicacions, automoció, electrònica i enginyeria. També de traductors natius de manuals d’ús per a electrodomèstics, màquines i equips (especialment maquinària tèxtil, maquinària per al plàstic, màquines-eina, maquinària química i farmacèutica), i de traductors low cost a Andorra de textos sobre temàtica tèxtil, ferroviària, naviliera, sobre energies renovables, electricitat, aviació, distribució comercial minorista i majorista, revistes i periòdics. En menor mesura ens fan falta traductors professionals per a textos sobre tecnologia (especialment tecnologia de la informació), metal·lúrgia, química (sobretot hidrocarburs, petroquímica i combustibles), moda, energia nuclear, energia tèrmica, gas, educació, viatges, salut, toxicologia, construcció, agricultura, ramaderia, receptes, cartes de restaurant, patents i plecs de condicions per a licitacions de projectes d’obres públiques, ports, aeroports i infraestructura.

Per a sol·licitar una traducció professional en format Word, Excel, Access, Powerpoint, Html, Wordpress, pdf, etc., interpretació de cabina o consecutiva per a conferències o d’enllaç per a reunions de negoci, doblatge de pel·lícules i documentals, subtitulació audiovisual, transcripció de cintes i àudios, maquetació de textos traduïts, revisió de traduccions o un altre servei lingüístic.

Per a temes de facturació, pagaments i cobraments, tresoreria, bancs, crèdits, productes financers, comptabilitat, assegurances, contractes i altres temes legals o relatius a administració i finances.

Si està interessat a ser el nostre agent comercial a Andorra o en altres temes relacionats amb la publicitat, la labor comercial, la comunicació i el màrqueting de les traduccions i altres serveis lingüístics (incloent xarxes socials i màrqueting digital).

Traductors en províncies properes a Andorra