TRADUCTORS CASTELLÓ

Traductors Castelló

Traductors a Castelló

A Castelló disposem de traductors jurats (per a qualsevol tipus de tràmit oficial) i no jurats en més de 150 idiomesOferim traduccions tècniques, per a restaurants i el sector alimentació, traduccions jurídiques, químiques, financeres, econòmiques, mèdiques, farmacèutiques, informàtiques, tecnològiques, empresarials, de telecomunicacions i localització de programari. També comptem amb traductors de pàgines web, de textos publicitaris, científics, literaris, immobiliaris i per als sectors: turístic (hotels, establiments d’oci, esports, etc.), cultural (museus, teatres, espectacles, etc.), de la construcció, educatiu (llibres, tesis doctorals, etc.), institucional, de la moda i tèxtil i UN ALTRE TIPUS D’ESPECIALITATS. Així mateix traduïm informes, escriptures, catàlegs, textos comercials, instruccions d’ús, manuals d’usuari, periòdics, revistes, documents oficials, textos generale i UN ALTRE TIPUS D’ESPECIALITATS.

Si necessita traductors professionals a Castelló ENVIE UN EMAIL! a clients@1globaltranslators.com. Li respondrem com més prompte millor.

Els nostres traductors a Castelló ciutat i província i preus

A 1Global Translators comptem amb un ampli equip de traductors a Castelló altament qualificats i nadius de diferents nacionalitats per a les diferents especialitats: advocats, informàtics, enginyers, geògrafs, metges, farmacèutics, economistes, periodistes, historiadors i experts en altres àrees de coneixement. La nostra agència seleccionarà el millor traductor especialitzat en l’àrea que vosté precise.

Oferim traduccions al i de l’anglés, espanyol, francés, alemany, italià, polonés, portugués, rus, romanés, búlgar, eslovac, txec, neerlandés, holandés, danés, noruec, suec, castellà, català / valencià, gallec, basc i altres idiomes europeus. També comptem amb traductors al i de l’àrabe, chino, urdú, japonés, hindi, hakka i altres idiomes asiàtics, així com al i del fula, wòlof, haussa, soninké, mandinga, luba, songhay, igbo, yulá, quítxua i altres idiomes africans i de la resta del món. Veure ALTRES IDIOMES.

El nostre Sistema de Gestió de la Qualitat per a traduccions sobre la base de les normes de qualitat ISO 9001 i UNE EN 15038 garanteix el rigor i la precisió.

Els preus de les nostres traduccions són molt competitius  i sobre els mateixos practiquem importants descomptes per repetició i per volum. Si necessita traductors barats a Castelló, demane’ns informació sobre la nostra modalitat de traducció low cost.

I si necessita traduccions urgents a Castelló, també podem oferir-li aquest servei.

Els nostres intèrprets a Castelló i preus

També oferim servei d’interpretació (traducció oral) a Castelló en les seues 3 modalitats:

Llegir més…

Si necessita servei de traductors i/o intèrprets a Castelló:

El nostre horari és de dilluns a divendres de 9.00 a 19.00.

Molts clients satisfets amb els nostres intèrprets i traductors professionals a Castelló

La nostra major satisfacció després de 19 anys en el sector de la traducció i la interpretació és la fidelitat dels nostres clients: VEJA ALGUNS CLIENTS del nostre servei d’intèrprets i traductors Castelló, així com les seues opinions.

El rigor en la qualitat i en els terminis unit als nostres preus ens han permés créixer i afermar-nos en un mercat altament competitiu i globalitzat. També la nostra atenció al client, la confidencialitat, la rapidesa en cas de traduccions urgents i la gestió de grans projectes especializados, alguns d’ells interdisciplinaris. Al que cal afegir l’adaptació al client, la disponibilitat i el servei de proximitat a Castelló en el cas d’interpretacions (de cabina o d’un altre tipus) o de traduccions jurades urgents.

Qualitat de la nostra agència de traductors especialitzats i intèrprets

El nostre Sistema de Gestió de la Qualitat per a traduccions i interpretacions sobre la base de les normes de qualitat ISO 9001 i UNE EN 15038 garanteix la precisió, el rigor i la fidelitat al text o versió original.

Alguns dels nostres mecanismes per a garantir un servei excel·lent són les següents:

  • Rigorosa selecció de traductors bons i ràpids per a cada tipus de traducció, segons la temàtica i modalitat de traducció.
  • Estrictes procediments per a la realització de les nostres traduccions, interpretacions i altres serveis (així com per al funcionament de tots els departaments).
  • Adequada investigació de la terminologia i documentació sobre el tema en qüestió.
  • Diversos controls de qualitat: revisions i comprovacions dutes a terme per diferents professionals.
  • Ús de glossaris i eines de traducció (programes de traducció assistida, etc.).
  • Tots els nostres traductors són natius de l’idioma de destinació.

Més informació sobre el nostre Sistema de Gestió de la Qualitat.

Si necessita traductors bons a Castelló ciutat o província:

Municipis en els quals oferim servei de traductors a la província de Castelló

Aín – 12222
Albocàsser – 12140
Alcalà De Xivert – 12570
Alcora – 12110
Alcudia De Veo – 12221
Alfondeguilla – 12609
Algimia De Almonacid – 12414
Almassora – 12550
Almedíjar – 12413
Almenara – 12590
Alqueríes – 12539
Altura – 12410