5/5 - (1 voto)

TRADUCTORS CATALÀ

 

traducciones español catalán y traductores catalán castellano

Traductors català

En la nostra agència disposem d’excel·lents traductors del català i al català: traductors jurats  (per a qualsevol mena de tràmit oficial) i no jurats en més de 150 idiomes. Oferim traduccions tècniques, traduccions jurídiques, financeres, per a restaurants i el sector alimentació, econòmiques, mèdiques, farmacèutiques, químiques, informàtiques, tecnològiques, empresarials, de telecomunicacions i localització de programari. També comptem amb traductors bons català de pàgines web, de textos publicitaris, científics, literaris, immobiliaris i per als sectors turístic turístic (hotels, establiments d’oci, esports, etc.), cultural (museus, teatres, espectacles, etc.), de la construcció, educatiu (llibres, tesis doctorals, etc.), institucional, de la moda i tèxtil i UN ALTRE TIPUS D’ESPECIALITATS. Així mateix traduïm informes, escriptures, catàlegs, textos comercials, instruccions d’ús, manuals d’usuari, periòdics, revistes, documents oficials , textos generals i UN ALTRE TIPUS DE TEXTOSSi necessita traductors professionals català ¡ENVIÏ UN EMAIL! a clients@1globaltranslators.com. Li respondrem com més aviat millor.

Els nostres traductors al català i del català i preus

En 1Global Translators comptem amb un ampli de traductors en català altament qualificats i nadius per a les diferents especialitats: advocats, economistes, informàtics, enginyers, metges, farmacèutics, periodistes, geògrafs, historiadors i experts en altres àrees de coneixement. La nostra agència seleccionarà el millor traductor especialitzat en l’àrea que vostè precisi. El nostre Sistema de Gestió de la Qualitat per a traduccions sobre la base de les normes de qualitat ISO 9001 i UNEIX EN 15038 garantiza el rigor y la precisión. Els preus de les nostres traduccions són molt competitius  i sobre els mateixos practiquem importants descomptes per repetició i per volum. Si necessita traductors barats català, demani’ns informació sobre la nostra modalitat de traducció low cost  I si necessita traduccions urgents catalá, també podem oferir-li aquest servei.

Els nostres intèrprets català i preus

També oferim servei d’interpretació (traducció oral) en català en els seus 3 modalitats::

Llegir més… 

Si necessita servei de traductors intèrprets al català o del català:

El nostre horari és de dilluns a divendres de 9.00 a 19.00.

Molts clients satisfets amb els nostres intèrprets i traductors del català i al català

La nostra major satisfacció després de 19 anys en el sector de la traducció i la interpretació és la fidelitat dels nostres clients: VEGI ALGUNS CLIENTS del nostre servei d’intèrprets i traductors català barats i bons, així com les seves opinions.. El rigor en la qualitat i en els terminis unit als nostres preus ens han permès créixer i afermar-nos en un mercat altament competitiu i globalitzat. També la nostra atenció al client, la confidencialitat, la rapidesa en cas de traduccions urgents i la gestió de grans projectes especialitzats, alguns d’ells interdisciplinaris. Al que cal afegir la l’adaptació al client, la disponibilitat i el servei de proximitat en el cas d’interpretacions (de cabina o d’un altre tipus) o de traduccions jurades urgents.

Qualitat en la nostra empresa de traductors de pagament en català i intèrprets

El nostre Sistema de Gestió de la Qualitat per a traduccions i interpretacions sobre la base de les normes de qualitat ISO 9001 i UNEIX EN 15038 garanteix la precisió, el rigor i la fidelitat al text o versió original. Alguns dels nostres mecanismes per a garantir un servei excel·lent són les següents:

  • Tots els nostres traductors són natius de l’idioma de destinació.
  • Rigorosa selecció de traductors bons en català i ràpids per a cada tipus de traducció, segons la temàtica i modalitat de traducció..
  • Adequada recerca de la terminologia i documentació sobre el tema en qüestió.
  • Diversos controls de qualitat: revisions i comprovacions dutes a terme per diferents professionals.
  • Ús de glossaris i eines de traducció (programes de traducció assistida, etc.).
  • Estrictes procediments per a la realització de les nostres traduccions, interpretacions i altres serveis (així com per al funcionament de tots els departaments). Exemple de procediment:

Més informació sobre el nostre Sistema de Gestió de la Qualitat. 

Si necessita traductors bons i barats català:

Variants ofertes pel nostre servei de traductor català

Més info sobre el català

L’idioma català (català és el autoglotónimo i la denominació oficial en la comunitat autònoma de Catalunya, de les Illes Balears, Andorra, la ciutat italiana de L’Alguer i denominació tradicional a la regió francesa del Rosselló) és una llengua romanç parlada per unes deu milions de persones (incloent parlants no natius) a Catalunya, la Comunitat Valenciana (excepte en algunes comarques de l’interior), les Illes Balears, Andorra, la Franja d’Aragó, El Carche (una comarca de la Regió de Múrcia poblada per immigrants valencians), el Rosselló, la ciutat sarda de L’Alguer i en petites comunitats de tot el món (entre les quals destaca la de l’Argentina, amb 195 000 parlants). Té uns deu milions de parlants, dels quals al voltant de la meitat són natius; el seu domini lingüístic, amb una superfície de 68 730 km² i 13 529 127 habitants (2009),​ inclou 1687 termes municipals. Com les altres llengües romanços, el català descendeix del llatí vulgar que parlaven els romans que es van establir a Hispània durant l’Edat Antiga.

El grau d’ús i d’oficialitat del català varia molt segons el territori, que va des de la nul·la oficialitat a França a ser l’únic idioma oficial a Andorra, passant per la cooficialitat en tres comunitats autònomes espanyoles. Segons un estudi de l’Institut d’Estadística de Catalunya en 2008, l’idioma català és el segon més usat habitualment a Catalunya, després de l’idioma castellà, que supera al català no sols com a llengua habitual,​ sinó també com a llengua materna​ i d’identificació, encara que el català és el més usat en cinc de les set àrees funcionals de Catalunya i el 80% de la població el sap parlar. Cada aspecte i context social de l’ús de l’idioma a Catalunya és estudiat per la Generalitat de Catalunya amb la finalitat de fomentar el seu ús, on és la llengua principal en l’educació, en les administracions públiques i en els mitjans de comunicació públics; a més, aquesta inverteix anualment en la promoció del català tant a Catalunya com en altres territoris.

Províncies en les quals oferim servei de traductor al català i del català

Consulta o solicitud de presupuesto gratuito

Combinacions lingüístiques que més tradueix el nostre gabinet de traductors en català

Les combinacions lingüístiques més sol·licitades són les següents: traduccions de l’espanyol al català i del català a l’espanyol l del català al castellà, del castellà al català, del català a l’alemany i de l’alemany al català, així com del català a l’italià, de l’italià a català, català a xinès i xinès a català, català a portuguès i portuguès a català. També tenim una considerable demanda de serveis de traductor de pagament d’anglès al català, del català a anglès, del asturià al català i del català al asturià, del català al gallec i del gallec al català, del valencià al català i del català al valencià, del català al basc i del basc al català, així com de traductors de qualitat de català a àrab, de l’àrab a català, català a rus, rus a català, català a romanès i romanès a català. Així mateix oferim altres combinacions lingüístiques del català i a aquest idioma, com holandès, neerlandès, suec, danès, polonès, del búlgar al català, del català al bulgar, txec, noruec, turco, eslovac, estonià, lituà i hongarès. Per al servei de traductors no jurats català a l’i de l’ucraïnès, bielorús, letó, eslovè, serbi, croat, bosnià, irlandès, maltès, moldau, georgià i albanès convé tenir en compte que a vegades necessitarem una mica més de termini per a tramitar la traducció, pel fet que hi ha menys traductors professionals que en altres combinacions lingüístiques. També posem a les seves disposició el nostre servei de traductor natiu a català i del català a l’i del japonès, xinès, coreà, mandarí, xinès cantonès, kurd, àrab, hindi, urdú, bengalí, indonesi, nepalès, pastún, persa i altres idiomes asiàtics, així com a l’i del amazig i altres llengües berbers, haussa, fulani, vaig manar, tuareg, amhárico i més de 150 llengües de tot el món.

Mostra de traducció realitzada pel nostre servei de traductor del català i al català

Las negociaciones suelen desarrollarse en China, lo que acarrea gastos considerables a la parte extranjera.

Además, como señala Ignasi Verdós, Director-Apoderado de ARGELICH TERMES y CIA, S.A., suelen ser especialmente largas y lentas y los representantes chinos se caracterizan por una gran paciencia. El concepto chino del tiempo es muy diferente al occidental: el tiempo muestra compromiso y en los negocios la prisa causa mala impresión. En este sentido, las negociaciones son diferentes según el lugar donde esté ubicado el posible socio chino. Así, por ejemplo en Shanghai el proceso es muy burocrático, formalizado y lento, implicando un gran número de funcionarios chinos, mientras que en las zonas económicas especiales es más dinámico.

La parte china siempre está representada por una delegación, que suele ser numerosa, pero los negociadores no son normalmente quienes toman las decisiones, sino que transmiten la información a las personas que deciden, lo que contribuye a alargarlas. Además, los chinos prefieren el consenso y les cuesta tomar decisiones individualmente, lo que también contribuye a prolongarlas.

Por otro lado, gustan de mucho material e información técnica y entran más en detalle que en otros países, entre otras razones, por la desconfianza hacia los extranjeros y la necesidad de rendir cuentas a sus superiores. Al mismo tiempo, a los chinos no les gustan los contratos escritos exhaustivos ni un excesivo legalismo.

En China es costumbre no pasar directamente a la negociación, sino que se prefiere una fase previa para conocerse mutuamente y crear un clima de confianza. Asimismo, los negociadores chinos intentan evitar o posponer las confrontaciones directas, y prefieren hacer concesiones al final de la negociación, a diferencia de los occidentales, que están más acostumbrados a resolver los aspectos de una negociación a medida que surgen.

Així com sobre interpretacions per a conferències, fires, esdeveniments, judicis, reunions de negocis, etc., doblatge de pel·lícules i documentals, subtitulació audiovisual, transcripció de cintes i àudios, revisió de traduccions, maquetació i altres serveis lingüístics, així com sobre els formats amb els quals treballem (Word, Excel, Access per a bases de dades, Powerpoint per a presentacions, html, xml, Wordpress per a webs, etc.).

EMAIL: clients@1globaltranslators.com

Contactar: departaments de la nostra empresa de traductors en català

Si ho desitja, pot escriure’ns a:

Coordinació

coordination@1globaltranslators.com 

Per a sol·licitar una traducció professional en format Word, Excel, Access, Powepoint, html, Wordpress, pdf, etc., interpretació de cabina o consecutiva per a conferències o d’enllaç per a reunions de negoci, doblatge de pel·lícules i documentals, subtitulació audiovisual, transcripció de cintes i àudios, maquetació de textos traduïts, revisió de traduccions o un altre servei lingüístic.

RRHH

humanresources@1globaltranslators.com

Si desitja treballar per a nosaltres, ja sigui com a traductor freelance català o com a professional contractat en algun dels nostres departaments. Necessitem especialment traductors professionals a l’i del català britànic, xinès, polonès, txec, eslovac, rus, ucraïnès, àrab, alemany, italià, holandès, francès i romanès. També són benvinguts traductors de l’i al català americà, neerlandès, japonès, basc, gallec, hindi, suec, danès, noruec, finès, búlgar, bielorús i moldau. En menor mesura precisem de traductors bons per al català australià, català, valencià, hongarès, estonià, letó, lituà, grec, urdú, bengalí, pastún, persa, panyabí i coreà.

Quant a les especialitats, sobretot tenim necessitat de traductors tècnics català, de programari, literaris, científics, aeronàutics, de telecomunicacions, automoció, electrònica i enginyeria. També de traductors natius de manuals d’ús per a electrodomèstics, màquines i equips (especialment maquinària tèxtil, maquinària per al plàstic, màquines-eina, maquinària química i farmacèutica), i de traductors low cost català de textos sobre temàtica tèxtil, ferroviària, naviliera, sobre energies renovables, electricitat, aviació, distribució comercial minorista i majorista, revistes i periòdics. En menor mesura ens fan falta traductors urgents per a textos sobre tecnologia (especialment tecnologia de la informació), metal·lúrgia, química (sobretot hidrocarburs, petroquímica i combustibles), moda, energia nuclear, energia tèrmica, gas, educació, viatges, salut, toxicologia, construcció, agricultura, ramaderia, receptes, cartes de restaurant, patents i plecs de condicions per a licitacions de projectes d’obres públiques, ports, aeroports i infraestructura.

Administració

billing@1globaltranslators.com

Per a temes de facturació, pagaments i cobraments, tresoreria, bancs, crèdits, productes financers, comptabilitat, assegurances, contractes i altres temes legals o relatius a administració i finances.

Marketing

marketing@1globaltranslators.com

Si està interessat a ser el nostre agent comercial o en altres temes relacionats amb la publicitat, la labor comercial, la comunicació i el màrqueting de la nostra empresa de traductors urgents català (incloent xarxes socials i màrqueting digital).

Traductors en idiomes pròxims al català

Si necessita traductor de català: