5/5 - (1 voto)

TRADUCTORS EIVISSA

Traductors Eivissa - Ibiza

Traductors a Eivissa

A Eivissa disposem de traductors jurats (per a qualsevol tipus de tràmit oficial) i no jurats en més de 150 idiomes. Oferim traduccions tècniques, traduccions jurídiques, financeres, per a restaurants i el sector alimentació, econòmiques, mèdiques, farmacèutiques, químiques, informàtiques, tecnològiques, empresarials, de telecomunicacions i localització de programari. També disposem de traductors de pàgines web, de textos publicitaris, científics, literaris, immobiliaris i per als sectors: turístic (hotels, establiments d’oci, esports, etc.), cultural (museus, teatres, espectacles, etc.), de la construcció, educatiu (llibres, tesis doctorals, etc.), institucional, de la moda i tèxtil i  ALTRE TIPUS D’ESPECIALITATS. Així mateix traduïm informes, escriptures, catàlegs, textos comercials, instruccions d’ús, manuals d’usuari, periòdics, revistes, documents oficials, textos generals i ALTRE TIPUS DE TEXTOS.

Si necessita traductors professionals a Eivissa ENVIÏ UN EMAIL! a [email protected]. Li respondrem el més aviat possible.

Els nostres traductors a Eivissa ciutat i provincia i preus

A 1Global Translators disposem d’un ampli equip de traductors a Eivissa altament qualificats i nadius de diferents nacionalitats per a les diferents especialitats: advocats, economistes, informàtics, enginyers, metges, farmacèutics, periodistes, geògrafs, historiadors i experts en altres àrees de coneixement. La nostra agència seleccionarà el millor traductor especialitzat en l’àrea que vostè precisi.

Oferim traduccions al i de l’anglès, espanyol, francès, alemany, italià, portuguès, rus, romanès, búlgar, polonès, eslovac, txec, neerlandès, holandès, danès, noruec, suec, castellà, català / valencià, gallec, basc i altres idiomes europeus. També disposem de traductors al i de l’àrab, xinès, urdú, japonès, hindi, bengalí i d’altres idiomes asiàtics, així com al i del fula, wòlof, soninké, mandinga, haussa, yoruba, songhay, igbo, yulá, quítxua i d’altres idiomes africans i de la resta del món. Veure ALTRES IDIOMES.

El nostre Sistema de Gestió de la Qualitat per a traduccions sobre la base de les normes de qualitat ISO 9001 i UNE EN 15038 garanteix el rigor i la precisió.

Els preus de les nostres traduccions són molt competitius i sobre els mateixos practiquem importants descomptes per repetició i per volum. Si necessita traductors barats a Eivissa, demani’ns informació sobre la nostra modalitat de traducció low cost.

I si necessita traduccions urgents a Eivissa, també podem oferir-li aquest servei.

Els nostres intèrprets a Eivissa i preus

També oferim servei d’interpretació (traducció oral) a Eivissa en les seves 3 modalitats:

Llegir més…

Si necessita servei de traductors i/o intèrprets a Eivissa:

El nostre horari és de dilluns a divendres de 9.00 a 19.00.

Molts clients satisfets amb els nostres intèrprets i traductors professionals a Eivissa

La nostra major satisfacció després de 19 anys en el sector de la traducció i la interpretació és la fidelitat dels nostres clients: VEGI ALGUNS CLIENTS del nostre servei d’intèprets i traductors Eivissa, així como les seves opinions.

El rigor en la qualitat i en els terminis unit als nostres preus ens han permès créixer i afermar-nos en un mercat altament competitiu i globalitzat. També la nostra atenció al client, la confidencialitat, la rapidesa en cas de traduccions urgents i la gestió de grans projectes especialitzats, alguns d’ells interdisciplinaris. Al que cal afegir l’adaptació al client, la disponibilitat i el servei de proximitat a Eivissa en el cas d’interpretacions (de cabina o d’un altre tipus) o de traduccions jurades urgents.

Qualitat de la nostra agència de traductors especialitzats i intèrprets

El nostre Sistema de Gestió de la Qualitat per a traduccions i interpretacions sobre la base de les normes de qualitat ISO 9001 i UNEIX EN 15038 garanteix la precisió, el rigor i la fidelitat al text o versió original.

Alguns dels nostres mecanismes per a garantir un servei excel·lent són les següents:

  • Tots els nostres traductors són nadius de l’idioma de destinació.
  • Rigorosa selecció de traductors bons i ràpids per a cada tipus de traducció, segons la temàtica i modalitat de traducció.
  • Adequada recerca de la terminologia i documentació sobre el tema en qüestió.
  • Diversos controls de qualitat: revisions i comprovacions dutes a terme per diferents professionals.
  • Ús de glossaris i eines de traducció (programes de traducció assistida, etc.).
  • Estrictes procediments per a la realització de les nostres traduccions, interpretacions i altres serveis (així com per al funcionament de tots els departaments)

Més informació sobre el nostre Sistema de Gestió de la Qualitat.

Si necessita traductors bons a Eivissa ciutat o província:

Municipis en els quals oferim servei de traductors a la província de Eivissa

Alaior – 07730
Alaró – 07340
Alcúdia – 07400
Algaida – 07210
Algar – 07713
Andratx – 07150
Ariany – 07529
Artà – 07570
Banyalbufar – 07191
Binissalem – 07350
Búger – 07311
Bunyola – 07110
Calvià – 07184
Campanet – 07310
Campos – 07630
Capdepera – 07580
Castellitx – 07210
Ciutadella De Menorca – 07760
Consell – 07330
Costitx – 07144
Deyá – 07179
Eivissa – 07800
Escorca – 07315
Esporles – 07190
Estellencs – 07192
Felanitx – 07200
Ferreries – 07750
Formentera – 07860
Fornalutx – 07109
Galilea – 07195
Inca – 07300
Lloret De Vistalegre – 07518
Lloseta – 07360
Llubí – 07430
Llucmajor – 07620
Manacor – 07500
Manacor De La Vall – 07312
Maó – 07700
Maria De La Salut – 07519
Marratxí – 07141
Mercadal – 07740
Migjorn Gran – 07749
Montu – 07230
Muro – 07440
Palma De Mallorca – 07012
Petra – 07520
Pobla – 07420
Pollença – 07460
Porreres – 07260
Puigpunyent – 07194
Salines – 07640
Sant Antoni De Portmany – 07820
Sant Joan – 07240
Sant Joan De Labritja – 07810
Sant Josep De Sa Talaia – 07830
Sant Llorençdes Cardassar – 07530
Sant Lluís – 07710
Santa Eugénia – 07142
Santa Eulalia Del Río – 07840
Santa Margalida – 07450
Santa María Del Camí – 07320
Santanyí – 07650
Selva – 07313
Sencelles – 07140
Sineu – 07510
Sóller – 07100
Son Servera – 07550
Valldemossa – 07170
Vilafranca De Bonany – 07250

Consulta o solicitud de presupuesto gratuito

 

Combinacions lingüístiques que més tradueix la nostra agència de traductors a Eivissa

Les combinacions lingüístiques més sol·licitades a la província de Eivissa són les següents: traduccions de l’espanyol a l’anglès, de l’anglès al castellà, de l’espanyol a l’alemany i alemany al castellà, així com de l’espanyol a l’italià, de l’italià a castellà, espanyol a xinès i xinès a castellà. També tenim una considerable demanda de serveis de traductor Eivissa del castellà al francès, del francès a l’espanyol, castellà a portuguès i portuguès a espanyol, així com de traductors professionals del castellà a àrab, de l’àrab a espanyol, castellà a rus, rus a espanyol, castellà a romanès i romanès a espanyol.

Així mateix, oferim altres combinacions lingüístiques del castellà i a aquest idioma, de l’anglès i a aquesta llengua i del i en altres idiomes europeus, com l’holandès, neerlandès, català / valencià, basc / basc, gallec, suec, danès, polonès, grec, eslovac, estonià, búlgar, txec, noruec, lituà i hongarès. Per al servei de traductors Eivissa al i de l’ucraïnès, bielorús, letó, eslovè, serbi, croat, bosnià, irlandès, maltès, moldau, georgià i albanès convé tenir en compte que a vegades necessitarem una mica més de termini per a tramitar la traducció, pel fet que hi ha menys traductors professionals que en altres combinacions lingüístiques.

També posem a la seva disposició el nostre servei de traductor professional a Eivissa al i del xinès mandarí, xinès cantonès, àrab, hindi, urdú, bengalí, tagalog, nepalès, pastún, persa i altres idiomes asiàtics, així com al i del amazig i altres llengües berbers, haussa, fulani, vaig manar, tuareg, amàric i més de 150 llengües de tot el món. Per a algunes llengües molt poc comunes, com el yoruba, songhay, igbo, lingala, swahili o gujarati, sovint haurem de passar per l’anglès com a idioma pont, a causa de la falta de traductors natius que sàpiguen castellà.

Mostra de traducció realitzada pel nostre despatx de traductors bons i barats a Eivissa

Per a Fanjul el creixement del mercat de traduccions a Eivissa i Formentera s’ha basat en la demanda de les empreses locals i el turisme. Perkins destaca la importància de l’estabilitat econòmica i l’augment de la inversió tant espanyola com estrangera a l’illa. Pujol subratlla el paper de la demanda del sector immobiliari, sobretot a Sant Antoni, Eivissa, Santa Eularia, Portinatx, Sant Josep, Port de Sant Miquel, Es Canar i Cala Sant Vicent. Per a Peiró el principal factor que ha estimulat el creixement del mercat són la inversió, sobretot l’espanyola, anglesa, alemanya, holandesa, francesa, italiana, russa, àrab i americana. Tots solen estar d’acord en la importància de la inversió immobiliària i la dels sectors hoteler, de restauració i de botigues minoristes. Aquests factors han estat impulsats, al seu torn, principalment, per la conjuntura econòmica tant nacional com internacional.

Causas del crecimiento del mercado de interpretaciones y traducciones en Ibiza

Com s’ha anticipat, de totes les variables que han afectat el mercat de traduccions a Eivissa i Formentera, les més decisives són, per aquest ordre, la inversió, el turisme i la relativa estabilitat macroeconòmica. Encara que no es disposa de cap estimació precisa, sembla clar que el creixement del mercat de traduccions, interpretacions (simultànies, consecutives i d’enllaç), maquetació de textos traduïts, transcripció de cintes, subtitulació, doblatge i altres serveis lingüístics a l’Eivissa i Formentera des de 1978 ha estat orientat per la inversió local més que l’estrangera.

També ha ajudat el creixement de l’estalvi, la qual cosa ha estat possible, com s’explicarà més endavant, gràcies al creixement dels ingressos disponibles (a causa de la millora de l’economia) i a factors demogràfics i financers.També hi ha hagut un augment de la demanda de serveis de traducció i en menor mesurada interpretació per part d’empreses de serveis professionals (jurídics, administratius, comptables, informàtics, tecnològics, enginyeria, etc.), financers, culturals (museus, espectacles), metges, de la salut, farmacèutics, hospitalaris i d’organització d’esdeveniments..

Així com sobre interpretacions per a conferències, fires, esdeveniments, judicis, reunions de negocis, etc., doblatge de pel·lícules i documentals, subtitulació audiovisual, transcripció de cintes i àudios, revisió de traduccions, maquetació i altres serveis lingüístics, així com sobre els formats amb els quals treballem (Word, Excel, Access per a bases de dades, Powerpoint per a presentacions, html, xml, Wordpress per a webs, etc.).

Contactar: departamentos de nuestra empresa de traductores en Eivissa

Si ho desitja, pot escriure’ns a:

Si desitja treballar per a nosaltres, ja sigui com a traductor freelance a Eivissa o com a professional contractat en algun dels nostres departaments. Necessitem especialment traductors professionals al i de l’anglès britànic, xinès, polonès, txec, eslovac, rus, ucraïnès, àrab, alemany, italià, holandès, francès i romanès. També són benvinguts traductors nadius del i a l’anglès americà, neerlandès, japonès, basc, gallec, hindi, suec, danès, noruec, finès, búlgar, bielorús i moldau. En menor mesura precisem de traductors bons per a l’anglès australià, català, valencià, hongarès, estonià, letó, lituà, grec, urdú, bengalí, pastún, persa, panyabí i coreà.

Quant a les especialitats, sobretot tenim necessitat de traductors tècnics a Eivissa, de programari, literaris, científics, aeronàutics, de telecomunicacions, automoció, electrònica i enginyeria. També de traductors natius de manuals d’ús per a electrodomèstics, màquines i equips (especialment maquinària tèxtil, maquinària per al plàstic, màquines-eina, maquinària química i farmacèutica), i de traductors low cost a Eivissa de textos sobre temàtica tèxtil, ferroviària, naviliera, sobre energies renovables, electricitat, aviació, distribució comercial minorista i majorista, revistes i periòdics. En menor mesura ens fan falta traductors professionals per a textos sobre tecnologia (especialment tecnologia de la informació), metal·lúrgia, química (sobretot hidrocarburs, petroquímica i combustibles), moda, energia nuclear, energia tèrmica, gas, educació, viatges, salut, toxicologia, construcció, agricultura, ramaderia, receptes, cartes de restaurant, patents i plecs de condicions per a licitacions de projectes d’obres públiques, ports, aeroports i infraestructura.

Coordinació

[email protected]

Per a sol·licitar una traducció professional en format Word, Excel, Access, Powerpoint, Html, Wordpress, pdf, etc., interpretació de cabina o consecutiva per a conferències o d’enllaç per a reunions de negoci, doblatge de pel·lícules i documentals, subtitulació audiovisual, transcripció de cintes i àudios, maquetació de textos traduïts, revisió de traduccions o un altre servei lingüístic.

Administració

[email protected]

Per a temes de facturació, pagaments i cobraments, tresoreria, bancs, crèdits, productes financers, comptabilitat, assegurances, contractes i altres temes legals o relatius a administració i finances.

Si està interessat a ser el nostre agent comercial a Eivissa o en altres temes relacionats amb la publicitat, la labor comercial, la comunicació i el màrqueting de les traduccions i altres serveis lingüístics (incloent xarxes socials i màrqueting digital).

Traductors en províncies properes a Eivissa