Tu votación

TRADUCTORS MALLORCA

Traductors Mallorca

Traductors a Mallorca

A Mallorca disposem de traductors jurats (per a qualsevol tipus de tràmit oficial) i no jurats en més de 150 idiomes. Oferim traduccions tècniques, traduccions jurídiques, financeres, per a restaurants i el sector alimentació, econòmiques, mèdiques, farmacèutiques, químiques, informàtiques, tecnològiques, empresarials, de telecomunicacions i localització de programari. També disposem de traductors de pàgines web, de textos publicitaris, científics, literaris, immobiliaris i per als sectors: turístic (hotels, establiments d’oci, esports, etc.), cultural (museus, teatres, espectacles, etc.), de la construcció, educatiu (llibres, tesis doctorals, etc.), institucional, de la moda i tèxtil i  ALTRE TIPUS D’ESPECIALITATS. Així mateix traduïm informes, escriptures, catàlegs, textos comercials, instruccions d’ús, manuals d’usuari, periòdics, revistes, documents oficials, textos generals i ALTRE TIPUS DE TEXTOS.

Si necessita traductors professionals a Mallorca ENVIÏ UN EMAIL! a clients@1globaltranslators.com. Li respondrem el més aviat possible.

Els nostres traductors a Mallorca ciutat i provincia i preus

A 1Global Translators disposem d’un ampli equip de traductors a Mallorca altament qualificats i nadius de diferents nacionalitats per a les diferents especialitats: advocats, economistes, informàtics, enginyers, metges, farmacèutics, periodistes, geògrafs, historiadors i experts en altres àrees de coneixement. La nostra agència seleccionarà el millor traductor especialitzat en l’àrea que vostè precisi.

Oferim traduccions al i de l’anglès, espanyol, francès, alemany, italià, portuguès, rus, romanès, búlgar, polonès, eslovac, txec, neerlandès, holandès, suec, danès, noruec, castellà, català / valencià, gallec, basc i altres idiomes europeus. També disposem de traductors al i de l’àrab, xinès, bengalí ,urdú, japonès, hindi i d’altres idiomes asiàtics, així com al i del fula, wòlof, soninké, mandinga, haussa, yoruba, songhay, igbo, yulá, quítxua i d’altres idiomes africans i de la resta del món. Veure ALTRES IDIOMES.

El nostre Sistema de Gestió de la Qualitat per a traduccions sobre la base de les normes de qualitat ISO 9001 i UNE EN 15038 garanteix el rigor i la precisió.

Els preus de les nostres traduccions són molt competitius  i sobre els mateixos practiquem importants descomptes per repetició i per volum. Si necessita traductors barats a Mallorca, demani’ns informació sobre la nostra modalitat de traducció low cost.

I si necessita traduccions urgents a Mallorca, també podem oferir-li aquest servei.

Els nostres intèrprets a Mallorca i preus

També oferim servei d’interpretació (traducció oral) a Mallorca en les seves 3 modalitats:

Llegir més…

Si necessita servei de traductors i/o intèrprets a Mallorca:

El nostre horari és de dilluns a divendres de 9.00 a 19.00.

Molts clients satisfets amb els nostres intèrprets i traductors professionals a Mallorca

La nostra major satisfacció després de 19 anys en el sector de la traducció i la interpretació és la fidelitat dels nostres clients: VEGI ALGUNS CLIENTS del nostre servei d’intèprets i traductors Mallorca, així como les seves opinions.

El rigor en la qualitat i en els terminis unit als nostres preus ens han permès créixer i afermar-nos en un mercat altament competitiu i globalitzat. També la nostra atenció al client, la confidencialitat, la rapidesa en cas de traduccions urgents i la gestió de grans projectes especialitzats, alguns d’ells interdisciplinaris. Al que cal afegir l’adaptació al client, la disponibilitat i el servei de proximitat a Mallorca en el cas d’interpretacions (de cabina o d’un altre tipus) o de traduccions jurades urgents.

Qualitat de la nostra agència de traductors especialitzats i intèrprets

El nostre Sistema de Gestió de la Qualitat per a traduccions i interpretacions sobre la base de les normes de qualitat ISO 9001 i UNEIX EN 15038 garanteix la precisió, el rigor i la fidelitat al text o versió original.

Alguns dels nostres mecanismes per a garantir un servei excel·lent són les següents:

  • Tots els nostres traductors són nadius de l’idioma de destinació.
  • Rigorosa selecció de traductors bons i ràpids per a cada tipus de traducció, segons la temàtica i modalitat de traducció.
  • Adequada recerca de la terminologia i documentació sobre el tema en qüestió.
  • Diversos controls de qualitat: revisions i comprovacions dutes a terme per diferents professionals.
  • Ús de glossaris i eines de traducció (programes de traducció assistida, etc.).
  • Estrictes procediments per a la realització de les nostres traduccions, interpretacions i altres serveis (així com per al funcionament de tots els departaments)

Més informació sobre el nostre Sistema de Gestió de la Qualitat.

Si necessita traductors bons a Mallorca ciutat o província:

Municipis en els quals oferim servei de traductors a la província de Mallorca

Consulta o solicitud de presupuesto gratuito

 

Combinacions lingüístiques que més tradueix la nostra agència de traductors a Mallorca

Les combinacions lingüístiques més sol·licitades a la província de Mallorca són les següents: traduccions de l’espanyol a l’anglès, de l’anglès al castellà, de l’espanyol a l’alemany i alemany al castellà, així com de l’espanyol a l’italià, de l’italià a castellà, espanyol a xinès i xinès a castellà. També tenim una considerable demanda de serveis de traductor Mallorca del castellà al francès, del francès a l’espanyol, castellà a portuguès i portuguès a espanyol, així com de traductors professionals del castellà a àrab, de l’àrab a espanyol, castellà a rus, rus a espanyol, castellà a romanès i romanès a espanyol.

Així mateix, oferim altres combinacions lingüístiques del castellà i a aquest idioma, de l’anglès i a aquesta llengua i del i en altres idiomes europeus, com l’holandès, neerlandès, català / valencià, basc / basc, gallec, suec, danès, polonès, búlgar, txec, noruec, grec, eslovac, estonià, lituà i hongarès. Per al servei de traductors Mallorca al i de l’ucraïnès, bielorús, letó, eslovè, serbi, croat, bosnià, irlandès, maltès, moldau, georgià i albanès convé tenir en compte que a vegades necessitarem una mica més de termini per a tramitar la traducció, pel fet que hi ha menys traductors professionals que en altres combinacions lingüístiques.

També posem a la seva disposició el nostre servei de traductor professional a Mallorca al i del xinès mandarí, xinès cantonès, àrab, hindi, urdú, bengalí, tagalog, nepalès, pastún, persa i altres idiomes asiàtics, així com al i del amazig i altres llengües berbers, haussa, fulani, vaig manar, tuareg, amhárico i més de 150 llengües de tot el món. Per a algunes llengües molt poc comunes, com el yoruba, songhay, igbo, lingala, swahili o gujarati, sovint haurem de passar per l’anglès com a idioma pont, a causa de la falta de traductors natius que sàpiguen castellà.

Mostra de traducció realitzada pel nostre despatx de traductors bons i barats a Mallorca

Després de la política governamental de refredament de l’economia, que ha estat exposada anteriorment, la taxa d’inflació es va moderar, encara que ha continuat sent elevada, d’una mitjana d’un 11,4% entre 1990 i 1995. En 1990 l’índex de preus al consum va ser del 2,1%, en 1991 del 2,9% i en 1992 del 5,4. A partir 1993 va tornar a disparar-se, aconseguint el 13% en 1993 i el 21,7% en 1994, al que va contribuir el desordre existent en la forma d’obtenció de fons, com l’emissió de bons sense autorització amb tipus d’interès elevats, en la concessió de préstecs interbancaris i en la desviació de fons a activitats especulatives (més del 40% dels préstecs bancaris s’han destinat al sector immobiliari. Els preus d’alguns productes van augmentar vertiginosament, com els de l’acer, que van créixer en un 70%. Com a resultat de les mesures de control macroeconòmic del Govern Central i de l’augment de la producció de gra la inflació va disminuir a un 15% en 1995 i al 6% en 1996.

La principal causa de la inflació recent és el creixement dels costos dels subministraments, a causa de la liberalització dels preus i la supressió de les subvencions, i l’augment de la demanda, principalment de la inversió. Un risc de qualsevol estat socialista en període de reforma és que l’eliminació dels controls sobre els preus pot donar lloc a una inflació catastròfica, atès que molts països comunistes han mantingut els preus dels productes bàsics molt per sota del seu valor de mercat (en alguns casos, els preus bàsics no havien estat ajustats durant dècades) i la Xina no ha estat immune a aquest problema, no trobant la solució bàsica fins al final de la seva primera dècada de reforma.

Un altre factor que ha contribuït a la inflació és l’excés d’oferta monetària, ja que el creixement del crèdit ha estat ràpid, d’una mitjana del 23,6% entre 1987 i 1992, a causa de la gran demanda de finançament i al creixent poder dels governs provincials i al feble control del banc central. Així mateix, la depreciació del Rmb, en provocar un encariment dels productes importats, també ha contribuït a la inflació.

La inflació constitueix un dels problemes que més preocupa al govern en l’actualitat. No obstant això, encara que constitueix a vegades un seriós problema, va aconseguir al punt més àlgid només la meitat dels nivells experimentats a Corea del Sud al final de la dècada dels 70 i una centèsima part dels experimentats a Polònia i en la Unió Soviètica.

Així com sobre interpretacions per a conferències, fires, esdeveniments, judicis, reunions de negocis, etc., doblatge de pel·lícules i documentals, subtitulació audiovisual, transcripció de cintes i àudios, revisió de traduccions, maquetació i altres serveis lingüístics, així com sobre els formats amb els quals treballem (Word, Excel, Access per a bases de dades, Powerpoint per a presentacions, html, xml, Wordpress per a webs, etc.).

Contactar: departamentos de nuestra empresa de traductores en Mallorca

Si ho desitja, pot escriure’ns a:

Si desitja treballar per a nosaltres, ja sigui com a traductor freelance a Mallorca o com a professional contractat en algun dels nostres departaments. Necessitem especialment traductors professionals al i de l’anglès britànic, xinès, polonès, txec, eslovac, rus, ucraïnès, àrab, alemany, italià, holandès, francès i romanès. També són benvinguts traductors nadius del i a l’anglès americà, neerlandès, japonès, basc, gallec, hindi, suec, danès, noruec, finès, búlgar, bielorús i moldau. En menor mesura precisem de traductors bons per a l’anglès australià, català, valencià, hongarès, estonià, letó, lituà, grec, urdú, bengalí, pastún, persa, panyabí i coreà.

Quant a les especialitats, sobretot tenim necessitat de traductors tècnics a Mallorca, de programari, literaris, científics, aeronàutics, de telecomunicacions, automoció, electrònica i enginyeria. També de traductors natius de manuals d’ús per a electrodomèstics, màquines i equips (especialment maquinària tèxtil, maquinària per al plàstic, màquines-eina, maquinària química i farmacèutica), i de traductors low cost a Mallorca de textos sobre temàtica tèxtil, ferroviària, naviliera, sobre energies renovables, electricitat, aviació, distribució comercial minorista i majorista, revistes i periòdics. En menor mesura ens fan falta traductors professionals per a textos sobre tecnologia (especialment tecnologia de la informació), metal·lúrgia, química (sobretot hidrocarburs, petroquímica i combustibles), moda, energia nuclear, energia tèrmica, gas, educació, viatges, salut, toxicologia, construcció, agricultura, ramaderia, receptes, cartes de restaurant, patents i plecs de condicions per a licitacions de projectes d’obres públiques, ports, aeroports i infraestructura.

Per a sol·licitar una traducció professional en format Word, Excel, Access, Powerpoint, Html, Wordpress, pdf, etc., interpretació de cabina o consecutiva per a conferències o d’enllaç per a reunions de negoci, doblatge de pel·lícules i documentals, subtitulació audiovisual, transcripció de cintes i àudios, maquetació de textos traduïts, revisió de traduccions o un altre servei lingüístic.

Per a temes de facturació, pagaments i cobraments, tresoreria, bancs, crèdits, productes financers, comptabilitat, assegurances, contractes i altres temes legals o relatius a administració i finances.

Si està interessat a ser el nostre agent comercial a Mallorca o en altres temes relacionats amb la publicitat, la labor comercial, la comunicació i el màrqueting de les traduccions i altres serveis lingüístics (incloent xarxes socials i màrqueting digital).

Traductors en províncies properes a Mallorca