TRADUCCIONS GANDIA I TRADUCTORS GANDIA

 

Traduccions Gandia i traductors Gandia

 

Traductors i traduccions a Gandia

 

En la nostra agència de traductors professionals a Gandia, amb més de 18 anys de trajectòria, estem especialitzats en la traducció de tota mena de textos jurats, tècnics, jurídics, científics, mèdics, turístics, informàtics, econòmics, literaris, farmacèutics, químics, de publicitat, de pàgines web, per a hotels i restaurants, per a empreses, sobre alimentació, d’informes, contractes, catàlegs, localització de programari, traduccions financeres i d’altres especialitats.

 

En la nostra empresa de traducció comptem amb un ampli i qualificat  equip d’intèrprets i traductors a Gandia . Nuestra agencia seleccionará el mejor traductor nativo especializado en el área que usted precise.

 

Necessita traductors a Gandia?

El que més aprecien els nostres clients del nostre servei de traducció professional a Gandia són la qualitat, el preu, la rapidesa, l’atenció al client, la disponibilitat, l’adaptació al client i la puntualitat.

Els preus de les nostres traduccions i interpretacions són molt competitius i sobre els mateixos realitzem grans descomptes per volum (en funció del nombre de paraules). Si necessita traduccions barates a Gandia, demane’ns informació sobre la nostra modalitat de traducció low cost per a textos no especialitzats.

Així mateix, si precisa traduccions urgents a Gandia, la nostra empresa de traductors també podem oferir-li aquest servei.
 

 SOL·LICITE’NS UN PRESSUPOST GRATUÏT!

 

La nostra agència li ofereix traduccions de qualitat a Gandia

 
El nostre Sistema de Gestió de la Qualitat per a traduccions sobre la base de la normes de qualitat ISO 9001 i la norma europea de qualitat UNEIX EN 15038 garanteixen el rigor i la precisió de les nostres traduccions a Gandia.
 
Alguns dels nostres mecanismes per a garantir un servei excel·lent són les següents:

 • Tots els nostres traductors Gandia són natius de l’idioma de destinació, és a dir, el mateix és la seua llengua materna.
 • Rigorosa selecció dels professionals adequats per a cada tipus de traducció, segons la temàtica i modalitat de traducció. Els nostres traductors són professionals avalats amb una àmplia experiència, formació acadèmica i realitzen només traduccions de textos en els quals estiguen especialitzats.
 • Formació dels nostres traductors especialitzats a Gandia perquè complisquen els nostres estàndards de qualitat.
 • Adequada investigació de la terminologia i documentació sobre el tema en qüestió.
 • Diversos controls de qualitat: revisions i comprovacions dutes a terme per diferents professionals (terminologia, estil, ortografia, tipografia, format, que no haja quedat res sense traduir, etc.) per part de la nostra empresa de traduccions a Gandia per a assegurar-nos que siga una traducció perfecta.
 • Ús de glossaris i eines de traducció (programes de traducció assistida, etc.) pel traductor professional.
 • Estrictes procediments per a la realització de les nostres traduccions, interpretacions i altres serveis (així com per al funcionament de tots els departaments)

Si necessita traduccions a Gandia nosaltres som la seua millor opció.

Sol·licite un pressupost sense compromís mitjançant el formulari de baix o, si el prefereix, envie’ns un correu electrònic a clients@1globaltranslators.com o telefone’ns a l’oficina més pròxima de la nostra agència de traduccions. Ens posarem en contacte com més prompte millor.

  CONSULTA O SOL·LICITUD DE PRESSUPOST GRATIS:

   

  Español anglés, anglés castellà i altres combinacions de la nostra empresa de traductors professionals a Gandia

   

  Oferim servei de traduccions professionals a Gandia de l’espanyol al anglésde l’anglés al castellàde l’espanyol al francésdel francés al castellàde l’espanyol a l’alemanyde l’alemany al castellà, espanyol català i català castellà, espanyol basc i basc castellà, de l’espanyol al gallec y del gallec al castellà, així com a l’i del valencià, italià, portugués, kikongo, fulfulde, romanés, rus, polonés, búlgar, holandés, xinés, àrab, hindi, urdú, neerlandés, amazigh / tamazigh, rifeny, ucraïnés, txec, azerí, baluchi, croat, eslové, lituà, estonià, letó, bielorús, japonés i MÉS DE 150 IDIOMES.

   

  TELEFONE’NS al 664501828!

   

  Agència de traduccions jurades a Gandia

  També oferim el servei de traduccions oficials a Gandia, les quals li seran entregades per missatger en el domicili que ens indique. Si és urgent normalment s’intentarà que el traductor certificat estiga el més a prop possible del seu domicili a Gandia. En cas contrari, el traductor oficial pot trobar-se en un altre municipi a l’efecte d’aconseguir preus més competitius per a Vosté gràcies a crear economies d’escala. Tots els nostres traductors jurats estan reconeguts pel Ministeri d’Afers exteriors espanyol.

  Certs organismes poden posar problemes si la traducció de partides de naixement, actes de matrimoni, certificats de defunció, certificats d’antecedents penals, demandes i altres documents oficials o escrits a presentar davant aquestes institucions no és jurada per un traductor jurat a Gandia reconegut pel Ministeri d’Afers exteriors. Per això, abans d’encarregar una traducció a presentar davant un organisme oficial és necessari que preguntar al mateix si és necessari una traducció oficial o no. En cas que no siga necessària una traducció certificada és preferible no demanar a l’agència de traductors una traducció jurada oficial a Gandia, sinó una normal, ja que és més barata i menys literal.

  Llegir més sobre els nostres traductors oficials a Gandia. 

   

  Servei d’intèrprets a Gandia

   

  La nostra agència de traducció també compta amb servei d’interpretació a Gandia (traducció oral) en les seues 3 modalitats:

  També oferim interpretacions i traduccions professionals en municipis pròxims a Gandia:

   

  Contacte de la nostra empresa de traducció a Gandia

   

  Si necessita traductor a Gandia pot contactar-nos en:

  Atenció al Client
  clients@1globaltranslators.com

  Coordinació de Projectes
  coordination@1globaltranslators.com

  Recursos Humans
  humanresources@1globaltranslators.com

  Administració
  billing@1globaltranslators.com

   

  Barris de Gandia en els quals la nostra agència ofereix serveis de traducció

   • Beniopa.
   • Parque Sant Pere.
   • El Raval.
   • Alquería de Martorell.
   • Corea Jardinet.
   • La estrella.
   • Sancho Llop.

  Gandia (en valencià i oficialment, Gandia) és una ciutat de la Comunitat Valenciana (Espanya). Es troba situada en el sud-est de la província de València i és la capital de la comarca de La Safor.Compta amb una població de 73.829 habitants (INE 2018). Gandia és un de les principals destinacions turístiques espanyols.